To Bad

afbeelding van EMMA

Mijn verkering is na anderhalf jaar alweer een halfjaar uit. ma nog steeds mis ik hem gigantisch! Maar het ergste is, dat ik het zelf heb uitgemaakt. Jullie zullen nu wel denken, waarom? de redenen waren dat ik mezelf te jong vond, ik zat een btje met mezelf in de knoop en ik wou wel eens weten hoe het was om vrij te zijn. ik was 15 toen ik hem leerde kennen en vlak voordat ik 16 werd hadden we verkering. onze verkering ging met ups en downs. het is zelfs 2x uitgeweest ma het kwam elke keer weer goed. we passen echt perfect bij elkaar, we hadden bijna nooit ruzie ma toch voelde ik me er niet altijd even fijn bij. ik had er verschrikkelijke moeite mee dat hij mijn eerste serieuze relatie was en ik heel jong al gebonden was. Dat was meestal niet vervelend maar als je 16/17 bent zijn vrienden en school enz. ook heel belangrijk. verkering en vrienden kunnen natuurlijk samen gaan maar af en toe moest je toch keuzes maken. gelukkig is dat bij mij goed gegaan, mijn vrienden hebben me in de periode dat het uit ging geweldig gesteund. dat was echt geweldig want men gaat ervan uit dat als jij de verkering hebt uigemaakt jij niet zielig bent. je hebt er toch zelf voor gekozen? maar ik vind dat je misschien nog beter gedumpt kunt zijn dan zelf een verkering uitmaken. als je gedumpt bent, ben je niet schuldig, heb je reden om kwaad te zijn. ik kon en kan mezelf alleen maar voor de kop slaan. hoe kon ik zo dom zijn? natuurlijk heb ik hier met hem over gehad dat ik er spijt van heb, maar er is veel gebeurd en ik heb hem echt gekwetst. misschien komt het toch nog goed..... de tijd zal het zeggen. ma mijn vraag aan jullie was: 'hebben jullie in de tijd dat jullie verkering hadden ook wel eens getwijfeld en is het normaal dat de vlinders in de buik verdwijnen en overgaan in een ander gevoel?'
thnx alvast.

afbeelding van Kessel10alfa14

Als twee druppels water

Na jou verhaal gelezen te hebben moet ik zeggen dat het als twee druppels water op die van mijn lijkt. (Wat is er GVD met mij aan de hand)

Ik heb het zelf ook uit gemaakt door twijfels omdat ik dacht, door allerlei invloed van buiten af, dat ik beter af zou zijn zonder haar ook vanwege de vele ups en downs. De vlinders in mijn buik waren ook al lang verdwenen maar dat is als je verliefd bent. Na een tijd gaat die verliefdheid over naar houden van en dat brengt een heel ander gevoel met zich mee.

Maar ik heb dus ook de verkeerde keuze gemaakt om het uit te maken.
En dat is echt wel zwaar als daar achter komt maarja het was mijn keuze om mijn relatie te verbreken met haar en ik wou dat ik mijn beslissing ook als een man op me kon nemen en verder gaan, niet achteruit kijken maar aan de toekomst denken.

Maar ik heb er dus echt wel veel moeite mee al 4 maanden, maar ze zeggen dat tijd alle wonden heelt en ik hoop dat dat niet lang zal duren ook voor jou.

Gr mij

Ik hoop

afbeelding van Ellynetje

Dit is zo goed als mijn verha

Dit is zo goed als mijn verhaal!! Ik heb het ook uitgemaakt, een goeie maand geleden, na 14 maand.. ik wil hem nu ook terug.. Ja, maar ik denk da het normaal is dat het ook niet altijd eve goed kan gaan. In een goed huwelijk zijn ookwel eens problemen he! De perfecte relatie bestaat niet, maar de ideale wel!

afbeelding van Spinnie

Oke

Ik kan er in komen dat jullie die gevoelens hebben en het is moeilijk om daar uit te komen ook als je met jezelf in de knoop ligt. Ik heb zelf 3 jaar samen gewoond met men ex en het is heel moeilijk als je op den duur het niet goed meer weet want dan moet je jezelf afvragen "door bijten of laten gaan" Als je echt voor elkaar bent gemaakt dan kom je eruit. Zoniet, spijtig but live's go on. En oke er kunnen problemen ontstaan en de perfecte relatie bestaat niet maar de ideale ook niet. Het draait allemaal om geven en nemen op gelijke hoogte. En vooral communiceren met elkaar. Praat over wat erin je omgaat. Sommigen doen dat spontaan en anderen niet. Maar bij die laatste kan de partner voor heel grote verrassingen komen te staan en dat is niet leuk geloof me i've bin there.

Succes toch en laat de moed niet zakken

afbeelding van EMMA

thnx

thnx voor jullie reactie. mn ex en ik hebben veel gepraat ma verder gaan durven we nog niet. vooral ik ben bang voor mijn eigen gevoel, bang dat de twijfel weer begint. maar h?ɬ©?ɬ©l erg bedankt voor julie reactie, het is fijn om te weten dat je niet de enigste bent die hiermee loopt.

afbeelding van Jay74

Vlinders vervliegen, twijfel ook.

Ik heb een relatie van 10 jaar en twee kinderen achter de rug en neem van mij aan dat de vlinders verdwijnen.
In die tijd heb ik ook de stomme dingen gedaan die ik gedaan heb.
Ik dacht geen vlinders meer, misschien is het wel over.(twijfel)
Maar (en ik weet dat 't een cliche is) op een gegeven moment komt daar iets veel sterkers voor terug, echt.
Wat ik de laatste jaren voor m'n vriendin heb gevoeld daar kan geen vlindertuin tegenop.
Het is alleen zoals ik al in 1 van de reacties las een geval van werken, geven en nemen.
Bij de vlinders hoeft dat nog niet alles gaat vanzelf.
Daarom ben ik zo kapot denk ik, op het moment dat ik planeten voor haar zou willen jongleren geeft ze me op.
Het is grappig dat op het moment dat je echt voor iemand gekozen hebt komt de ene verleiding om het te verknoeien na de andere.
Als er een God bestaat gooit ie genoeg testjes jouw kant op.
Maar kom je daar doorheen dan is liefde "truly unstoppable".
Ik zie zoveel mensen om me heen die voor elkaar gemaakt zijn maar het gevecht gewoon hebben opgegeven en eigenlijk de rest van hun leven blijven zoeken.
Dit wil niet zeggen dat je koste wat kost door moet gaan, als het echt niet gaat dan gaat het niet.
Maar ik denk bijv. dat m'n ex en ik elkaar nog een keer op die manier gaan tegenkomen, ooit.
If it's ment to be it's ment to be!

"When will my someday begin?"

afbeelding van momo

als je bestemd bent voor elkaar komt het weer goed

ik denk dat je daar helemaal gelijk in heb mijn ex is hem ook gesmeerd omdat ie niet wist wat ie voor me voelde en die verwachte ook dat de vlinders 7 jaar zouden blijven en toen ie die ze niet meer voelde raakte die in paniek en ik heb gewoon gemerkt dat wat ik voor hem voelde zoveel sterker is als vlinders en daar komt ie ook nog wel achter en ik hoop dat wij ook bij elkaar horen en dat jij ook weer terug komt bij je ex
kuss

afbeelding van Kessel10alfa14

Je neemt de woorden uit me mond

Ik zie zoveel mensen om me heen die voor elkaar gemaakt zijn maar het gevecht gewoon hebben opgegeven en eigenlijk de rest van hun leven blijven zoeken. DAAR BEB IK BANG VOOR!!

Maar ik denk bijv. dat m'n ex en ik elkaar nog een keer op die manier gaan tegenkomen, ooit.
If it's ment to be it's ment to be! IK HOOP DAT IK DAT OOK ZAL MEE MAKEN!!