to much love to give up

afbeelding van johnnn

Hallo, ik wil hier even mijn verhaal kwijt zoals vele anderen. nadat ik veel heb rond gelezen op het internet en ook hier, dacht ik misschien kan ik er ook iets goeds uit halen.

Mijn ex-vriendin is het meest geweldige persoon die ik ken, ik heb meerdere vriendinnen gehad voordat ik met haar kreeg maar toen ik haar leerde kennen wist ik het meteen, alles verliep zoals het moest lopen we zijn 4 jaar samen geweest en de relatie was meer dan perfect, tot aan het laatste jaar. Ik heb haar nooit bedrogen, en ben altijd oprecht en eerlijk tegen haar geweest. Ik heb der heel veel liefde gegeven door de jaren heen, en weet ook dat ik een echte steun was.

Het laatste jaar van onze relatie waarvan ik dacht dat het perfect was, werd wat moeizamer ik merkte aan haar dat ze meer met vriendinnen wou zijn, dat ze vaker ''geen zin had'' en dat ze het wel prima vond om elkaar maar 1-2 keer per week te zien, we woonden niet samen maar de afstand was ook niet te groot. Ik vond het goed dat we mekaar wat minder zagen dit gaf mij ook tijd om met mijn vrienden om te gaan, en we waren allebei veel bezig met werk en school. Maar de 1-2 dagen per week dat we met elkaar konden zijn, deden we dat altijd.

Toch merkte ik aan haar na een bepaalde tijd mekaar minder te zien dat het ook minder werd tussen ons, zij begon minder intiem te worden, minder interesse te tonen en liet dat soms ook merken als we samen waren dat het der niet zo gek veel meer uitmaakte of ik er was of niet, ik begon me heel onzeker te voelen en wist niet goed wat ik hiermee moest, ik heb der meerdere keren erover aangesproken en verteld wat ik voelde en of ik er wat aan kon doen. De antwoorden waren vaak, ik weet niet zo goed wat er aan de hand is en maak je maar niet druk het komt wel goed, dit waren meer antwoorden om mij gerust te stellen in plaats van om het echt op tafel te gooien en het goed te maken. Toen kwam het weekend dat we samen naar een verjaardag gingen van een vriend van ons allebei, we hadden ontzettend veel plezier samen, een hele leuke avond gehad en mekaar het echt naar de zin gemaakt. We lieten mekaar heel goed merken dat we echt heel blij waren met elkaar, het leek net alsof we weer zo goed als nieuw waren. Die avond was een van de beste die ik in lange tijd had gehad met haar, en nu nog vind ik het geweldig.

1 Week na de geweldige avond kwam ik smiddag's thuis en trof ik men ex-vriendin huilend aan op mijn kamer, met de boodschap het is over en ik voel gewoon niets meer voor je. Ik zag het absoluut niet aankomen, ik wist dat er een paar mindere punten waren maar na dat weekend leek dat allemaal over te zijn, fout gedacht dus.
Ik heb der verteld dat ik het ontzettend jammer vond en niet veel meer. Ik heb der toen 1 week niets gezegd en toen een paar berichten gestuurd met hoe het was enzovoort, hier had ik niets aan want de antwoorden die ik kreeg waren ja goed met jou oke en dat was het. Toen 1 maand erna heb ik haar een appje gestuurd nadat we al die tijd geen contact hadden, met de vraag of ze het leuk zou vinden om een keer met me af te spreken, hier had ze positief op gereageerd en dat leek der wel wat. Ze nodigde mij uit bij haar thuis, waar ik ook braaf heen ben gegaan, we hebben wat gedronken en gepraat samen en het heel ''casual gehouden'', het was heel erg aangenaam en ik had het naar m'n zin, alhoewel het was gewoon niet genoeg voor mij. Daarna een hele week geen contact meer gehad, en heb ik der gevraagd of ze nog een keer wat met me wou afspreken, dit vond ze prima. Dit keer in het openbaar, toen heb ik der verteld wat ik voel en dat ik toch echt nog veel van der hou, en dat ik begrijp dat het niet zomaar goed kan komen, maar dat ik het toch echt heel graag nog een keer wil proberen. Ze zei dat ze het gewoon niet meer zag zitten, en dat ze de afgelopen tijd het heel erg leuk had met vriendinnen van der en dat het gewoon niet meer kon omdat ze vond dat we elkaar alleen maar onderuit haalden, en dat ze nu veel positiever is geworden. Ook vertelde ze me dat ze absoluut nog geen behoefte heeft aan een ander en dat ze veel aan zichzelf werkt.

Nu 2 maanden later, voel ik me nog eenzaam, verdrietig en noem het allemaal maar op omdat ik weet dat de relatie toch voor mij zo ontzettend goed was. Is er iets dat ik hier nog aan kan doen, of moet ik het dan echt opgeven? Ik weet dat ik aan mezelf moet werken en ervoor moet zorgen dat ik weer geluk in m'n leven vind, maar ik weet 100% zeker dat zij het geluk echt voor mij is, want ik ben smoorverliefd op haar en vind haar echt het meest geweldige persoon ooit. Ook al ik zou 10 jaar erop moeten wachten, dan zou ik het er voor over hebben. Zoiets moois wil ik m'n alles voor geven.

Met vriendelijke groet

afbeelding van rozenblaadje

@johnnn

Hey lieve John
Jammer dat het allemaal zo pijnlijk is hé. Ik begrijp dat je nog ontzettend veel van haar houdt en wil wachten. Alleen is wachten zo onzeker, je weet niet wat de toekomst brengt. Je weet echter wél dat je weer aan jezelf moet "werken", dat je jezelf weer moet gaan zoeken en terug vinden. Ik ben de laatste om te zeggen dat het simpel is, maar probeer het. Zit niet meer te wachten op de rand van de stoep voor jouw deur. Je ziet wel wat er gebeurt, maar voor nu, laat haar even voor wat het is en richt al jouw pijlen eventjes op jezelf. Veel sterkte en veel succes! liefs

afbeelding van johnnn

Heee. Ontzettend bedankt voor

Heee.

Ontzettend bedankt voor je erg gewaardeerde reactie. Het is inderdaad erg pijnlijk, vooral op momenten van de dag dat het stil om je heen is en meestal wanneer je naar bed toe gaat en op staat, die momenten herken ik iedere dag weer daar baal ik wel van, maar ik boek vooruitgang.

Ik ben bezig met leuke dingen, vooral veel met vrienden omgaan en proberen mijn tijd zo veel mogelijk in te vullen met plezier in plaats van de eenzaamheid en het gemis. Ik wil het nog niet opgeven, maar voor nu wil ik het zoveel mogelijk loslaten om meer pijn en gedoe te voorkomen en haar de ruimte te geven die ze wilt. Ook respecteer ik haar gevoel, maar ik weet als geen ander dat gevoel kan veranderen, dus ik hoop zoals je zegt dat de toekomst me wat leuks brengt, en het plaatje zou nog mooier zijn als dat met haar zou kunnen zijn. Voor nu is het maar weer proberen te genieten van het single zijn, en hopelijk zal ze inzien dat ik toch een geweldige man ben, dat zal de tijd leren, en over bepaalde tijd zal ik het der proberen in te laten zien.

veel liefs terug en een fijne avond gewenst.

afbeelding van johnnn

Ik ben nu weer een beste

Ik ben nu weer een beste tijd verder, en merk aan mezelf dat ik nog steeds heel erg verliefde gevoelens voor haar heb, ik ben nog steeds bezig met haar los te laten en heb der nu weken lang niet gesproken. Toch, ik hoef haar naam maar een keer te horen of ik heb het gevoel alweer in men buik, en er hoeft maar een iemand te beginnen over zijn relatie of mijn ex en ik denk meteen weer aan d'r. Iemand die mij iets kan vertellen over wat ik nu het beste kan doen? Ik ben er nog steeds 100% van overtuigd dat ik nog zo verliefd op d'r ben. vervelend!

afbeelding van Binas

John

John ik denk dat je eerst de overtuiging van verliefdheid moet loslaten. Zij wil namelijk geen relatie meer met jou en dat is heel erg naar, maar door jouw overtuiging van verliefdheid en dat jullie bij elkaar horen wil je dat niet accepteren.
Het is alleen de harde realiteit waar je echt aan moet. Probeer dus jouw gedachten te veranderen en realistisch te zijn. Jullie relatie is over. Hoe sneller jij dat ziet en gaat accepteren, hoe sneller jij kan loslaten.

Sterkte!
Binas

afbeelding van hmmm

sorry hooor!!!

Dit is niet aanvallend bedoelt maar mensen liggen god allemachtig in het ziekenhuis voor hun leven aan het vechten potverdorie en jullie willen zelfmoord plegen om een of andere h*** die jullie niet eens ziet staan!!!! God wat kan ik hier boos om worden. En ga me niet vertellen dat ik niet weeeeeeet wat ldvd is ik heb er 15 jaar lang last van gehad en ja ik heb het overwonnen ook nog dus ik ben de expert hier. Come one

afbeelding van johnnn

ik ben op zoek naar advies,

ik ben op zoek naar advies, niet naar reacties waar mijn ex-vriendin word uitgemaakt voor hoer, en ik heb het niet over het ziekenhuis gehad, ik ben op zoek naar hulp en mensen die mij willen adviseren, als je niets fatsoenlijks te vertellen hebt reageer dan aub helemaal niet.

afbeelding van Binas

Hmmm

Jeetje hmmm ik vind jouw reacties en blogs erg labiel overkomen. Wat denk je hiermee te bereiken? 15jaar liefdesverdriet om dezelfde persoon? Dat maakt je nog geen expert, dat klinkt eerder als blijven hangen in verdriet en niet weten hoe je er uit moest komen. Denk even na voordat je schrijft, deze reactie kan echt niet!

afbeelding van Lovertje85

@Johnnn

Helaas voor jou denk ik dat er weinig anders opzit dan respect te hebben voor wat zij overduidelijk aangeeft op dit moment.
Ze wil niet meer..
En ze geeft ook duidelijk aan dat zij ervaart dat jullie elkaar onderuit haalden, en ze zich nu veel positiever voelt.
Het is bijzonder om te zien hoe jullie allebei de relatie totaal anders ervaren....

Ook geeft ze geen reden om hoop te hebben voor de toekomst...
Hoe hard en zwaar dit ook voor je is, dit zal je moeten accepteren.

Ga voor jezelf leven, en pak je toekomst op.
Ga bouwen aan je eigen basis en ga beseffen dat er meer is dan zij alleen...
Je gaat vanzelf gelukkiger worden, maar dit heeft tijd nodig....
Maar je kan pas door als je loslaat....

afbeelding van johnnn

Bedankt voor de reacties, Ik

Bedankt voor de reacties,

Ik heb respect voor haar gevoel en zal haar ook zeker niet meer in de weg staan. En ben ook zeker niet van plan om haar vandaag of morgen een berichtje te sturen, en ben ook al lang bezig met het loslaten en accepteren dat het hem gewoon niet meer word nu. En ja er zal vast meer in het leven zijn dan mijn ex en ik sta er ook open voor.

Maar als ik over een lange tijd mijn ex weer tegenkom en ik ben dan nog beschikbaar en zij ook, ben ik de beroerdste niet om er even naar toe te stappen(mocht ik haar dan nog leuk enzo vinden).
Ik zie ook in dat wat ik ook doe op het moment het de situatie niet zal verbeteren tussen ons, dat hoeft ook niet en dat ben ik ook niet van plan. Als het dan om wat voor reden dan ook nu op dit moment goed komt, is het dat zij naar mij toe stapt en me verteld dat ze fout zat anders niet, ik heb er lang genoeg voor gevochten.

afbeelding van Nientjuh1

Hoi. Bij mij het is net

Hoi. Bij mij het is net uitgegaan na 1,5 jaar een relatie te hebben gehad. Hij heeft het uitgemaakt over de whatsapp nadat ik hem een onbedoeld voorzetje gaf. Ik heb hem nog gemaild en hij mij ook, daar was niks uitgekomen. Hij houdt van me, maar niet genoeg. Super klote dus, ik hou heel veel van hem namelijk. Nou is mij verteld dat je beter even geen contact kan zoeken, wat jij dus ook gedaan hebt, heel goed. Maar als je gevoelens hebt voor haar kan je beter helemaal geen contact zoeken, ook niet na een paar weken of maanden. Zolang je gevoelens hebt doe je jezelf alleen maar pijn. Ook al is het super leuk als jullie weer afspreken, daarna wordt het alleen maar pijnlijker. Mijn advies is dus, ga verder met werken aan jezelf, laat haar los hoe moeilijk het ook is. Ga veel naar vrienden en familie. Lucht je hart zoveel mogelijk. Ga janken, schreeuwen, schelden en daarna weer lachen. Opkroppen heeft geen zin nl. Hoe meer je erover praat hoe beter, maar niet tegen haar. Verwijder haar van alle social media en kijk er ook helemaal niet meer naar. Dot advies heb ik opgevolgd en heb super vrienden en familie. Ik voel me na 9 dagen al ietsjes beter, al kan ik nog wel janken en wil hem heel graag spreken. Het klinkt allemaal heel simpel, maar dat is het natuurlijk niet. 0,0 contact. Eigenlijk het liefst ook niet reageren op berichtjes van haar. Haal haar uit je systeem. Als je wilt kunnen we er samen nog even over praten via de site. Het helpt ook om te praten met mensen die op dat moment hetzelfde meemaken.
X Nina

afbeelding van Nientjuh1

Oh en lees ook mijn verhaal.

Oh en lees ook mijn verhaal. Andermans verhaal kan ook soms helpen. Dat je niet de enige bent. Nientjuh1