toekomst voorspellen door kaartlegster

afbeelding van cris

hoi ldvd leden,

zijn er hier mensen van jullie die ooit naar een kaartlegster zijn geweest ?
naar het schijnt kan die je dingen vertellen die niemand anders kan weten buiten jij zelf.

en ook dingen over je relatie, en over je ex.
ze kan je ook vertellen of je ex terug in je leven komt, en wanneer dat is ongeveer ook.

dus mijn vraag zijn er hier mensen die al naar een kaartlegster geweest zijn,
en wat zei die dan zoal van voorspellingen, en zijn er al van uitgekomen ?
vooral de voorspellingen van de liefde relatie ex zijn belagrijk

mvg cris

afbeelding van paula50

bedoel je tarotkaarten?

Hoi Cris,
Wat ik heb begrepen is dat tarotkaarten een soort leidraad kunnen zijn van hoe je nu ergens instaat en welk pad je kan kiezen.
Mijn vriendin heeft mij hier wel mee geholpen, ik moest de kaarten schudden en met mijn linkerhand een kaart eruit halen, tot 2 x toe trok ik zwaarden 2, de betekenis daarvan is diepe pijn en verdriet, veel verder kan je niet zitten met je verdriet, dat betekent dus ook (inmijn geval) dat ik hier doorheen moet en het moet gaan accepteren, dan is er weer een weg omhoog, want ook die komt na het dal.
Maar de kaarten zijn zo veelzijdig en kunnen je echt wel helpen om onzicht te krijgen, ja, dus ik zou dat proberen als ik jou was.
Sterkte xx

afbeelding van cris

tarotkaarten

ja tarotkaarten bedoel ik,
en ook als je fotos meeneemt van je ex,
en als die dan dingen over die fotos zegt bv
ze komt met de zekerheid terug in je leven maar je moet geduld hebben
en als ik jou was zou ik wachten want ze komt met de zekerheid terug in je leven.

zou dat dan waar zijn dat ex terug komt en de hoop ni mag opgeven ?
hoe kan die dat weten ? of kloppen die voorspellingen ?

mvg cris

afbeelding van paula50

tarotkaarten

Ja, maar blijven we op die manier niet teveel hopen dat onze exen terugkomen? Ik bedoel dat de tarotkaarten altijd een soort dubbele uitleg hebben, voorspellen kunnen ze niet, alleen aangeven waar jij je op dit moment bevindt en welke weg je het beste kan bewandelen, ik heb zelf een spel gekocht, er zijn zulke mooie, alleen daar gaat al een goed gevoel van uit, ik raad je dat ook aan.
Alleen hoe dat werkt met een foto van je ex. dat weet ik niet.
Weet jij dat?
Groetjes Paula50

afbeelding van cris

foto

naart schijnt stelt die kaart legster vragen niet aan de persoon, maar aan geesten of engelbewaarders
en dan gaat die met een soort pendel over fotos en krijgt die antwoorden toegestuurt over wat die vraagt.

is er bij jou al iets uitgekomen van die voorspellingen ?
maar om kaartlegster waarzegster te zijn moet je toch aan gave hebben ?
moet toch iets van waar zijn want anders doe je dat toch niet ?

ken mensen die er al geweest zijn en waarvan alles is
iutgekomen wat die voorspelden.
en dat die kaartlegster toen ook zei,
alles wat ik zeg komt uit je zal da wel zien je moet gewoon geduld hebben.

klopt dat paula ?

mvg cris

afbeelding van paula50

tarotvoorspelling

De tarot schijnt op iets te werken wat heel diep in je zit, het tarotdeck kan niks met foto's, inderdaad, dan zou je naar een waarzegster of spiritueel begaafd persoon moeten gaan, maar met een spel tarotkaarten (koop er dan 1 met goede handleiding/boekje erbij) kun je zelf inzicht krijgen, als je bijv. vraagt aan de tarot; komt mijn ex. terug? dan krijg je antwoord, maar.... dat antwoord is iets wat je diep van binnen zelf ook al voelt (maar soms niet aan wil) Het geeft je raad en kan je (zo werkt het bij mij) troost en raad geven. En wat je vroeg, als je naar een professionele kaartlegster gaat, krijg je raad en dat komt ook vaak uit.
Groetjes Paula

afbeelding van cris

professionele kaartlegster

hoi paula,

dus als je naar een professionele kaartlegster langsgaat,
en die je dingen voorspelt dan komen die uit zeg je ?
komen die dan ook uit als je haar teveel verteld over je ex ?
of word de voorspelling die ze doet dan helemaal anders als je teveel verteld ?
tov dat je bijna niks vertelt.
ben jij al bij zo een profisionele kaartlegster geweest ?

zijn er al veel dingen uitgekomen ,of ken jij zoon mensen die er geweest zijn ?

mvg cris

afbeelding van MrDown

Medium

Zelf in een helse zoektocht of zij de ware voor mij was naar diverse mediums geweest. Tja uit wanhoop doe je veel dingen. Twee ervan hebben mij een goed gevoel gegeven, de anderen hadden alles mis. Volgens mij kunnen mediums wel bepaalde dingen zien of voelen, maar dit enkel vanuit het nu moment. Het is een momentopname.

Het ligt ook aan het feit hoe de persoon op de foto op dat moment zich voelde tijdens het maken van de foto en hoe je zelf bent op dat moment als je er ter plekke zit. Of je jezelf open stelt voor een reading. Je zult versteld staan als je een goede medium te pakken hebt. Let trouwens wel op voor kwakzalvers en uitbuiters (gemiddeld 35 euro is max vind ik). Als je er bent, probeer nuchter te zijn en geef niets makkelijk los qua informatie.

M.b.t. kaarten zoals orakelkaarten helpen mij wel. Het zorgt ervoor dat je een steun krijgt in de rug. Je stil staat zonder te piekeren, tot jezelf komt, tot je onderbewuste en vandaar uit je gevoel laat spreken en de kaart die je trekt diep tot je onderbewuste laat komen. Ik haal er energie uit en soms sta ik helemaal verrast over de kaart die ik trek.

Mensen die niet in dit soort dingen geloven zouden mij voor gek verklaren, maar een ieder gebruikt zijn eigen manier om tot rust te komen.

Verder waar ik ook in geloof is dat als je dromen hebt, je positief bent en je dromen vanuit emotie leeft dat alles wat je wilt op je padje komt. Wazig maar waar.

Succes ermee!

afbeelding van cris

(Geen onderwerp)

afbeelding van cris

wat als

mr down

wat als je teveel vertelt tegen de waarzegster?
bedoel als je teveel dingen verteld over je ex aan haar.

word de voorspelling die ze dan doet helemaal anders en komt die
dan niet uit ?
en als je helemaal niks vertelt tegen waarzegster, voorspelt die dan totaal iets anders ?

waarzegsters, hoe kan je te weten komen dat dat allemaal waar is wat ze voorspellen ? want
ze moeten toch een gave hebben ? anders zou iedereen dat doen.

is bij jou al veel uitgekomen wat ze voorspeld hadden ?

mvg cris

afbeelding van cris

wat als

mr down

wat als je teveel vertelt tegen de waarzegster?
bedoel als je teveel dingen verteld over je ex aan haar.

word de voorspelling die ze dan doet helemaal anders en komt die
dan niet uit ?
en als je helemaal niks vertelt tegen waarzegster, voorspelt die dan totaal iets anders ?

waarzegsters, hoe kan je te weten komen dat dat allemaal waar is wat ze voorspellen ? want
ze moeten toch een gave hebben ? anders zou iedereen dat doen.

is bij jou al veel uitgekomen wat ze voorspeld hadden ?

mvg cris

afbeelding van Layla

cris -

Hiermee moet je wel oppassen, er zijn uiteraard goede mediums en waarzeggers maar er zijn er ook, die maar wat zeggen door het zogeheten coldreading waarbij het medium aan jou houding, lichaamstaal en misschien voorbarige antwoorden van jou, kan "door vragen" en jij denkt, goh wat knap dat ze dit allemaal weten.
Maar door jou eigen houding, lichaamstaal en je antwoorden, al is het alleen maar ja of nee, kan deze waarzegster of medium jou alles op de mouw spelden!
Ook in het geval van dat bepaalde mediums beweren dat ze kunnen zorgen dat jou ex weer bij je terugkomt, is bullshit als je het mij vraagt, ikzelf ben paranormaal en heb nog nooit door "zogenaamde krachten" een ex kunnen terugsturen naar iemand die dat graag wil.
Ikzelf heb vorig jaar echt puur om eens te zien wat die TV mediums ervan bakken, eens gebeld en kreeg de grootste onzin te horen wat je maar kunt bedenken.
Eigen intuitië daarmee bereik je nog het meeste, maar als je graag wilt dat iemand tarotkaarten voor jou legt, check dan wel goed (via Google) wie er echt goed aangeschreven staat.
Tarotkaarten kun je btw zelf ook goed leggen, er zit bij de tarotkaarten altijd een prima beschrijving hoe je dat kunt doen.
Ik begrijp dat je enorm terugverlangd naar de tijd met je ex, maar vertrouw op jezelf!
Maar dat is slechts mijn advies, gr Layla

afbeelding van HugoBos

@Cris

Hey,

Ik zal de laatste zijn om te zeggen dat ik je verder kan helpen. De stukjes van Layla en MrDown bevatten cruciale info. Mijn mening is dat je het beter niet kunt doen. No offense, maar je komt me nu nog al wanhopig over, zoals ik toen ook was toen ik naar een medium ging. Die vervolgens letterlijk de grond onder me deed wegvallen met haar slechte nieuws. Wat vervolgens voor 90% niet bleek te kloppen en de overige 10%, tja dat moet de toekomst nog uitwijzen. Zonde van je geld en het risico voor terugval is ERG groot. Zeker als je je nog zo kunt laten beinvloeden door externe factoren.
Ik zou een heel verhaal kunnen opschrijven over hoe ik dingen zie en hoe ik denk dat je wél iets positiefs kunt doen naar je ex, maar het meeste zal te zweverig zijn voor je en daar vraag je ook niet naar.

Je vraagt naar Tarot en daar heb ik dan toevallig (not) wel wat ervaring mee. Maar ook dit kan goed of slecht voor je gemoedsrust zijn. Zoals al gezegd kun je dat gewoon zelf doen en dat zou ik je ook willen aanraden. Er zijn mensen die veel ervaring hebben met tarot en de interpretaties ervan, maar hoe vindt je iemand die je kunt vertrouwen?

Mijn advies, koop een pak Rider-Waite kaarten (de meest gangbare) en een boek voor de uitleg en ga zelf aan de slag. Het gaat er tenslotte om dat JOUW energie en jouw vraag door die kaarten stroomt, dan kies je een kaart of een legging en leef je uit. De twee boeken die ik heb gekozen zijn: De 78 graden der wijsheid door Rachel Pollack, en De Tarotgids door Sarah Bartlett. De 2e is praktisch, duidelijk en in kleur, echt een aanrader. Wil je (veel) meer achtergrondinfo (met name voor het Grote Arcana), dan kies je voor de eerste. Heel veel extra info over achtergronden, de illustraties, numerologie, etc etc. Misschien iets teveel voor het begin, dus raad ik je het 2e boek aan. Was ook niet duur. Koop een pak kaarten in nromaal formaat. Ik heb XL kaarten en dat schudt een beetje rot:-)
Neem de tijd om je er in te verdiepen en om een legging te doen. Je energie en je vraagstelling is van belang en een bepaalde rust is daarbij wel aan te raden. Als je half in een paniekaanval zit, kun je t beter even uitstellen.

Veel succes!

grtz, Hugo

afbeelding van cris

@hugo

hoi

tof dat je gereageerd hebt, en ja ik lijk een beetje wanhopig te zijn
maar is omdat ik nog hoop koester en haar nog mis.

die zin dat je zei ;"Ik zou een heel verhaal kunnen opschrijven over hoe ik dingen zie en hoe ik denk dat je wél iets positiefs kunt doen naar je ex, maar het meeste zal te zweverig zijn voor je en daar vraag je ook niet naar."

kun je me dat verhaal vertellen, vraag je ernaar echt.
heb nog steeds alles over om men ex terug in men leven te brengen is al 3.5maand gedaan.

je mag da verhaal naar men inbox sturen een privee message.
of hier op men blog.

alvast bedankt

mvg cris

afbeelding van mrbean

Mr Bean @cris onbewust weet je alles al?

Hoi cris, als je open staat voor je eigen ziel, denk ik dat je onbewust eigenlijk alles al weet, alle antwoorden in je hebt, heb je jezelf ooit gevraagd? Dan heb je ook geen toekomstvoorspellers of kaartleggers nodig. En wil je je toekomst wel weten?

Veel sterkte!

Gr.

Mr. Bean

afbeelding van Cinniej0033

@ Chris

Mijn kaart is wel eens gelegd, maar het is niet echt een toekomst kaart, je emotie kan er uit worden afgelezen maar niet of iemand bij je terugkomt of iets dergelijks voor zo ver ik dat weet.. het is leuk om het een keer te proberen.. maar klamp je niet aan de antwoorden vast.. ook de kaart kan namelijk veranderen.. de eerste keer in mijn relatie stonden samenwonen en kinderen centraal.. dat klopt ook want ik dacht aan kinderen hij aan samenwonen, nu staat er in mijn kaart alleen maar emotie, iemand die met zijn emotie in de knoei zit enz. maar dat wil niet zeggen dat mijn ex spijt heeft..

afbeelding van cris

@cinnie

hoi
zijn er dan voorspellingen bij je uitgekomen ?
bij mij zei de kaartlegster een stuk of 5keer dat men ex terug in men leven zou komen.
ben wel is beniewd want ze was er heel zeker van van haar voorspelling.
en op laatste lag de sleutel er.

ik zei tegen haar kan da moeilijk geloven dat ze terug komt.

ze zei je zal dat wel zien, en als ze mij was dan zou ik wachten en geduld hebben want
ze kwam met de zekerheid terug.
is nog voor dit jaar zei ze.
je zal dat wel zien.

geloof jij dat ?
kun je terug een antwoord geven wat jou reactie is

mvg cris

afbeelding van Cinniej0033

@ cris

Je hebt terugkomen en terugkomen, bij mij wordt gezegt dat mijn ex nog wel een keer voor mijn deur staat, nu heb ik daar totaal geen voorstelling van.. maar er komt een dag dat ik em weer tegenkom en de toekomst heb je zelf in de hand.. je weet niet of je over 3 maanden iemand anders tegenkomt. Heb neit te veel hoop want er kan veel veranderen...

afbeelding van cris

@cinnie

wat bedoel je met :Je hebt terugkomen en terugkomen ?
Heb neit te veel hoop want er kan veel veranderen... ?

geloof jij in die dingen die ze voorspeld ?
vraag me eigen af hoe die dat doet die dingen voorspeld en daar zo zeker van is ?
of is dit allemaal verzonnen wat ze zegt ?

is er al iets uitgekomen bij jou dat je ni verwachte ?

mvg cris