Twijfels

afbeelding van IComeFromHolland

Zo sterk dat ik gister was, zo eenzaam voel ik me nu. Begin te twijfelen aan je eigen keuze's die je ik vrijdag maakte. Diep van binnen weet ik dat dat het beste is maar zit er op dit moment weer helemaal doorheen.. kan me gedachtes niet van der afhouden, wil gewoon weten hoe het met der gaat.. ik kan haar niet helpen op dit moment. Dit moet je echt alleen doen, ookal ben ik wel de enige die haar snapt. Daarom maakt het ook zo moeilijk nu.. ik kan niet van haar houden als vrienden. Wil der voor de zijn als een stel maar dat lukt me niet.. maar ondertussen ga ik er wel aan onderdoor..

afbeelding van T16

@ icomefromholland

Dit hoort er zo bij.. Lees je blog van gister. Je hebt een keus gemaakt, je wist dat het moeilijk werd. Maar ergens moet je de cirkel doorbreken. Vertrouw op jezelf en wacht.. Wacht op betere tijden, op weer helder kunnen nadenken ipv deze verslaving die het nu nog is.

afbeelding van IComeFromHolland

Ik weet het donders goed. En

Ik weet het donders goed. En zal me zeker niet laten tot me emoties. Maar beter e tijden zijn nog zo ver weg. Terwijl ik weet dat die zeker zullen komen!

afbeelding van Justaboy

Ik heb vandaag ook die

Ik heb vandaag ook die beslissing gemaakt, samen met haar. Voel me nu heel sterk, maar weet zeker dat die klap na een paar dagen weer kan komen. het hoort er bij, we moeten hier gewoon doorheen en over 4 weken staan we echt alweer zoveel sterken in onze schoenen!!!

afbeelding van IComeFromHolland

@justsboy

Top nu kan het echte rouwen beginnen en aan het idee wennen. Het is net vallen en opstaan maar uiteindelijk komt het goed.

afbeelding van Justaboy

Voor mijn gevoel ben ik over

Voor mijn gevoel ben ik over het ergste verdriet al heen. Dit zal zeker met ups en downs komen maar het ergste gevoel ben ik momenteel wel kwijt. Ik voel uiteraard nog erg veel voor dr en dat zal ook nog wel even blijven, toch weet ik dat er meer meisjes zijn waar ik een toekomst mee op kan bouwen al heb ik daar op dit moment nog niet de behoefte aan. Voor ik haar weer spreek/of wil zien moet ik echt stappen hebben gemaakt en lekker weer mijn eigen leven hebben, had ik al zonder haar maar toch!
Het voelt voor mij goed zoals het is gegaan en voel me nu ook sterk genoeg om dit aan te kunnen, ze heeft me afgelopen 4 weken daar best in geholpen maar ook veel twijfels en valse hoop gegeven. Dit heb ik haar ook wel kwalijk genomen maar ook zij zit met die twijfel en zij vind het ook hartstikke moeilijk om dit af te sluiten op het moment.

afbeelding van IComeFromHolland

Ik heb precies hoe je het nu

Ik heb precies hoe je het nu zegt. Twee maanden blijven trekken, zonder een relatie te hebben. Zijn ons beide kwijt geraakt in onze relatie en moeten ons nu terug vinden voordat we weer eventueel bij elkaar kunnen komen en of een andere relatie. Tuurlijk mis ik der, geef ik om Dr maar dit nu even het beste.

afbeelding van T16

Ook ik sluit me hier bij

Ook ik sluit me hier bij aan.. Ben ook al drie maanden aan het trekken aan iemand die wel van me houdt maar niet genoeg om bij me te zijn of samen een toekomst op te bouwen.
Het is vreselijk.
Ik heb ook de stekker uit het contact getrokken - wetende dat ik echt de nodige ups en downs en paniek ga krijgen, maar dit maal doe ik het voor mij. Ik wil niet overkomen als de zwakke vrouw die overal mee akkoord gaat, nee hier ligt een grens. Hij maakt een keuze, live with it.
Gister heb ik hem gezien, ik ben gaan trainen hij was er ook. Ik liep hem voorbij zonder wat te zeggen en negeerde hem compleet - dit voelde niet goed en totaal niet zoals ik ben. Ben een halfuur later wel even kort hoi gaan zeggen. Dit stelde hij op prijs, tranen in zijn ogen. Hij zei ik snap het ook wel maar vindt het zo erg. Hij gaf aan een enorme terug val te hebben, dat hij misschien nooit kinderen gaat krijgen in de relatie die hij nu heeft. Hij niet gelukkig is. Dit maakt me boos. ik begrjip oprecht niet waar hij mee bezig is. Hij stapt in een relatie met het idee dat het toekomst heeft neem ik aan???? Dat zij wellicht de ware is, zegt hij zelf?? Hoezo kan er niet gesproken worden over samen kinderen krijgen terwijl dit voorheen wel was?? Hoezo is hij niet blij??
Ik weet dat ik er niets aan heb hier over na te denken. Dit was zijn beslisisng dus hij zal het wel zo willen..
Het enige wat ik kan doen is ver weg blijven van hem, zijn niet duidelijke beslisisngen en de hoop.
Maar die verdomde hoop is er.. want wat wil ik graag dat hij terug komt..

afbeelding van Justaboy

Je kan hem beter niet meer

Je kan hem beter niet meer zien. Ik ga haar ook ontwijken komende tijd, zit bij haar op school.. 9 januari hebben we een tentamen samen, dag na haar verjaardag. Ik heb nog geen idee of ik haar een berichtje stuur of niet & of ik haar tijdens dat tentamen wel gedag ga zeggen

afbeelding van Justaboy

Zelfde schuitje

Voel me precies hetzelfde nu als dat jij doet gister...
Wat een naar gevoel zeg, kan wel janken

afbeelding van IComeFromHolland

Ik heb daarin tegen een

Ik heb daarin tegen een uitstekende dag. Die zal jij vast morgen hebben. Met vallen en opstaan

afbeelding van Justaboy

Voel me vandaag echt

Voel me vandaag echt waardeloos

afbeelding van T16

wat een K dag

Jemig wat een K***** dag.... Er kan echt geen lachje van af, ben net het weer.
Kreeg een bericht van zijn zus vanmorgen of ik hem nog spreek wat dus niet het geval is. Zegt ze ja misschien beter zo. Ja heel fijn zo een bericht -.- Echt beter zo -.-
Zegt ze vervolgens hij is veranderd en neemt nooit meer contact met ons op. Ik weet de achterliggende reden maar ik heb geen zin me daar meer in te mengen.
Ik baal van alles. Die stomme feestdagen die hij samen met zijn vriendin gaat vieren.. lekker 3 dagen kerst en dan nog oud en nieuw. Verdrietig Volgens mij hebben ze zelfs een jubileum een deze dagen..zucht.
Maar me elke keer druk dat ze met elkaar naar bed gaan of dat het super gezellig wordt.
Ja ik ben echt bang dat het hiermee gewoon definitief definitief is. ALs in, geen gedachten meer aan mij op die manier of een open lijntje meer naar mij. Ik weet dat ik deze grens moest trekken voor mezelf, maar dat maakt niet dat ik het in eens kan loslaten.