Twijfels

afbeelding van choco

Gisteren was het laatste dag van het jaar...Ik was aan iedereen een bericht aan het sturen van fijne jaarwisseling. Dus ik stuurde ook naar hem, geen idee waarom ik het gedaan heb!! Ik ben zo boos en verdrietig waarom ik dat heb gedaan.
ik had zelf in augustus 2017 ons 3 jarige relatie uit moeten doen. Ik moest het doen, ik moest voor mezelf kiezen omdat er geen toekomst was met hem. Het leek erop dat hij mij aan het lijntje hield. Hij zag ons relatie niet hoe ik het zag, hij vertelde laatste maanden voordat ik het uitmaakte dat het volgens hem geen relatie was. Hij moest volgens hem nog mij beter leren kennen. We hadden trouw planningen hoe kon hij dat zeggen. Het was ook een afstand relatie. Hij zegt wel leuk Geen relatie maar ik was 3 jaar trouw. Ik heb voor hem alles gedaan, iedereen was tegen ons relatie, ik kwam voor ons op. Ik paste me aan aan hem, ik maakte altijd goed als we ruzie hadden. We waren een goeie stel maar had telkens ruzie over dat we een stap moesten zetten over ons toekomst. Hij wou geen stap zetten maar zij het niet eerlijk verzon smoesjes. Hij heeft me kapot gemaakt en zij heel nare dingen. Maar Ik hou nog steeds ontzettend van hem. Hij is me eerste liefde, eerste kus eerste alles. Ik probeer verder te gaan met me leven maar het verdriet stopt niet. Ik ben ook bij een lifecoach. Gisteren kreeg ik wel een antwoord van jij ook de beste wensen, hoop dat nieuwe jaar eerst gezondheid en dan geluk brengt en hoop dat alles gaat hoe je wilt. Ik verwachte geen antwoord. Toen ik uitmaakte zij hij geen een woord en ik liep weg. Hij ging niet eens strijden. Dat heeft me zo gekwetst pijn gedaan. Ik kwam altijd voor ons op ik maakte goed en dit keer deed ik het niet meer. Het was echt uit. Ik liet van me zelf niets horen tot gisteren... ik kreeg een antwoord van hem wat moet ik nu doen. Ik ben benieuwd hoe het met hem gaat...Dus ik stuurde nu van hoe gaat het en heb weer een antwoord gekregen en vraagt hoe het met mij gaat. Maar ben ook bang dat hij me weer pijn gaat doen. Hoe moet ik me gedragen. Wat wilt hij wilt hij gewoon weer contact of zo

afbeelding van Vlindertje0906

Weetje, iedereen kan leren

Weetje, iedereen kan leren van zijn fouten... Geef het nog een kans maakt hij weet dezelfde fouten dan kan hij helaas niet veranderen en heb jij de wat als vraag ook niet meer in de hoofd rond spoken..

Go for it girl

afbeelding van Willem123456

Inderdaad ga ervoor. Anders

Inderdaad ga ervoor. Anders kan je het jezelf nog lang verwijten dat je het niet meer hebt geprobeerd.
Als de liefde er nog is, kan je op zen minst het nog een kans geven om te kijken of hij is veranderd. Misschien door jou niet meer te hebben beseft hij dat hij verder stappen met je wil nemen.

Daarnaast, wat heb je te verliezen? Als hij je terug begint te kwetsen, dan is het duidelijk dat je nu echt afstand moet nemen.

afbeelding van choco

Ik wil het wel maar iets houd me tegen

Ik weet niet hoe ik me moet gedragen. Het is nu weer stil. Ik verwacht dathij contact gaat zoeken vanuit zich zelf. Als ik continue bericht stuur betekend dat ik contact wil, dan is het weer zij probeerd goed te maken. En dat deed ik voorheen altijd. Ik wil dat hij vanuit zich zelf even wat doet.