Uit maar toch nog vragen

afbeelding van Rick91y

Het is nu een dagje geleden, ze stuurde een whatsappje en zei dat ze geen gevoelens meer had voor mij. Ze zei dat ik haar probeerde te veranderen in iets wat ze niet was. Dit allemaal naar aanleiding van twee incidentjes die naar mijn idee nieteens zo erg waren.

De eerste ze heeft al sinds dat ik ben begonnen met daten last van haar knie daarnaast had ze de laatste tijd last van migraine en spanningshoofdpijn, een avond waarop ze zou gaan voetballen en het erg stomde en regende zei ik tegen haar dat ze misschien beter was om gewoon thuis te blijven en dat het dom zou zijn om met migraine een lekker buiten in de kou te gaan voetballen.

Het twee incident was afgelope maandag ze gaat altijd vroeg slapen (tussen 20:00/21:30) en is logischerwijs daardoor ook vroeg wakker als ik aan vroeg of ze lekker geslapen had was dit ook inderdaad bijna altijd het geval, toen ze afgelope maandag weer eens vroeg ging slapen en ik antwoorde dat het wel erg vroeg was werd ze weer boos, ik kreeg een snou terug in de trand van als ik vroeg wil slapen ga ik vroeg slapen!

Dit was de druppel voor haar. Na twee dagen weinig contact gehad te hebben vroeg ik wat er aan de hand was, in eerste instandtie zei ze dat ze in de knoop zat en er zelf uit moest komen. Na wat doorgevraagd te hebben bleek dat ze te twijfelen of ze nog wel gevoelens had en ze niet wist of ze nog wel met me door kon gaan. Uiteindelijk kwam er snel na dat ze wou dat het uitging. De ring die ik haar voor kerst had gegeven had ze al op de post terug gestuurd.

Heb ik het nou echt zo verpest door deze dingen te zeggen? Opzich is het niet raar toch dat je zoiets zegt als vriend?

afbeelding van waterman

@Rick91y

Het lijkt mij dat er niets mis was met wat jij vroeg. Maar dat er bij haar wel wat twijfel zat over hoe verder. En troost je... je had dit dan niet kunnen ontlopen, he. Er was wel wat anders geweest waarop het stuk was gelopen. Want die twijfel bij haar, die lijkt echt. En daar moet je haar maar even de ruimte voor geven. Loslaten, en doorgaan met je eigen leven. Kijken of ze terugkomt. Verder is er niks aan te doen, vrees ik.