Ultieme poging haar terug te krijgen

afbeelding van Bjornx2

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bjorn en sinds 2 weken is mijn relatie van 10 maanden uit. Ik heb het er nog steeds heel erg moeilijk mee. Leonie (mijn ex) was mijn eerste vriendin en ik houd nog ontzettend veel van haar. De laatste tijd hadden we wel wat discussies maar dat hoort toch ook bij een relatie. Ze dumpte me via de app met de woorden: het is over sorry. Toen ze haar spullen kwam halen zei ze dat het gevoel weg was maar dat gevoel wil ik heel graag weer opwekken bij haar. Toen ze vertrok kreeg ik nog een kleine afscheidskus en zei ze "Ik vind waarschijnlijk nooit zo'n lief vriendje weer." Nu hoor ik jullie denken geen hand vol maar een land vol, maar omdat ik met een lichamelijke beperking zit (rechterhand is verlamd) stap ik niet zo 1,2,3 op een nieuw meisje af.

Ik heb sinds het uit is geen contact met haar opgenomen, alle berichtjes waren van haar kant als we contact hadden en dan waren het berichtjes als : Mijn paard is verkocht. Rare vraag misschien maar wil je misschien een foto maken van je bed met de achterwand erbij want ik mag voor Sven (denk haar nieuwe vlam) de kamer ontwerpen en vond het bed en de wand van jouw kamer zo mooi. dat vind ik best vreemd. Maar ik weiger daaraan mee te werken.

Maar goed volgende week is mijn ex jarig en wil haar heel erg graag terug dus wil ik haar graag nog een laatste berichtje sturen met als text:

lieve Leonie,

Gefeliciteerd met je 18de verjaardag. Je eerste dag van volwassenheid. Ik hoop dat dit gevierd wordt met veel liefde en cadeaus. Ik had er graag bij willen zijn om te proosten op het leven dat aan je voeten ligt.

Ik denk veel aan je en mis je nog iedere dag. Niet omdat ik je niet wil vergeten maar omdat jij iemand bent die ik niet snel kan vergeten. Ik mis alle leuke, lieve en romantische momenten tussen ons. De etentjes, de lange gesprekken in bed, de warmte en liefde die je me gaf. Je knuffels, je humor en de allermooiste lach die een meisje mij ka geven. Kortom ik mis jou, ik mis ons.

Ik wil voor jou vechten. Daarom vraag ik met alle liefde die ik in m'n hart voor je draag. Lieve Leonie zou je mij / ons nog één kans willen geven. Het is gewoon met geen pen te beschrijven hoe graag ik jou terug wil in mijn leven. Want onze imperfecties maken ons samen perfect en een sterk koppel. Ondanks dat er veel discussies waren houd ik nog ontzettend veel van je . Je moet weten dat je alrijd welkom bent bij mij. Ik weet dat ik je wil en ben bereid alles maar dan ook echt alles te geven.

Ik hou van je

liefs Bjorn

Hebben jullie advies, tips hints voor mij??

alvast bedankt

Grtz Bjorn

afbeelding van Lovertje85

@Bjornx2

Als ik jou was zou ik geen berichtje meer sturen.
Of althans, niet in deze aard..
Zij wil niet meer en maakt dat per whats app duidelijk, dat gegeven op zich is al best respectloos.
Maar blijkbaar is zij zeker van haar zaak.
Dat heb je dus maar te accepteren in dit geval.

Je kan haar natuurlijk altijd feliciteren met haar verjaardag, maar ik zou jezelf het voor schut staan besparen en het bij een simpele "Gefeliciteerd en maak er een leuke dag van" houden.
Behalve dat je gespreksonderwerp van de dag zal worden, ga je toch hopen op een (positieve) reactie.
En als die dan niet komt begint je hele proces weer opnieuw.

Vooral als er mogelijk al een nieuwe liefde in de picture is zou ik de gok niet nemen....

afbeelding van Bjornx2

Hoi Lovertje85, Bedankt voor

Hoi Lovertje85,

Bedankt voor je reactie / advies.

Ik zit nu wel te twijfelen want aan de ene kant heb je wel gelijk maar ik houd nog wel veel van haar.

afbeelding van Lovertje85

@Bjornx2

Tja het is een proces waar je doorheen moet wat te vergelijk is met een rouwproces als iemand overlijdt.
Het doet zeer en dat is niet zo gek.
Maar juist om meer pijn te voorkomen moet je het leren accepteren dat het zo is...

afbeelding van ik12345

EN?

Hallo,
moest ik eerder geantwoord hebben zou ik gezegd hebben dat je wel een berichtje moest sturen,
het antwoord zou inderdaad misschien pijnlijk geweest zijn, maar een nee heb je en een ja kan je krijgen...
Hoe is het afgelopen?
groetjes

afbeelding van InDeMaling

zal wel niet

Wel of geen bericht, het zal geen enkel effect hebben gehad op het resultaat. Ik heb nog NOOIT iemand gehoord of gelezen die na het sturen van een liefdevolle brief om haar terug te krijgen succes heeft gehad.

Diegene die heeft verlaten heeft al een beslissing gemaakt in haar hoofd en dit geval zal niet anders zijn.