update!

afbeelding van Nientjuh1

8 mei was mijn laatste blog over mijn ex. Even een kleine, korte update.
We zijn weer vriendjes op facebook en hij heeft tot nu toe alles geliked wat ik erop heb gezet. Maar heb hem daarna niet meer gesproken. We hebben mega veel gemeen en hebben echt een leuke tijd gehad, dus mocht het zo lopen en ik kan het aan, dan zouden we echt wel goede vrienden kunnen worden. Maar helaas heb ik het nog steeds wel af en toe moeilijk. Laatst werd hij getagged in een bericht van een goede vriendin van hem. Verder niks interessants, maar moest toch wel even slikken. Ik voel me, nu ik even niet gewerkt heb, toch best wel eenzaam.

Ik heb de afgelopen tijd best veel gedate. Zo'n periode had ik ook toen het net uit ging met mijn andere ex, dat heb ik dan even nodig. Mijn zelfvertrouwen moet dan weer omhoog en op deze manier lukt dat ofzo. Zo'n periode duurt nooit heel erg lang. Op een gegeven moment ben ik het weer zat.

Ik merk aan mezelf dat ik wel echt iemand mis in mijn leven. Al die jongens die ik date zijn wel leuk en aardig enzo, maar niet mijn types. Ik val altijd op een bepaald soort type en tot nu toe zijn het hele normale, lieve, beetje saaie jongens. Die komen echt wel goed terecht en vinden allemaal een leuke meid, maar voor mij is het het gewoon niet. Dan merk ik pas hoeveel geluk ik had met mijn ex. Hij hield van dezelfde muziek (wat op mijn leeftijd heel zeldzaam is blijkbaar), we hielden allebei van dezelfde activiteiten en ga zo maar door. Al die andere jongens hebben dat niet. En nu ik zo aan het typen ben denk ik steeds meer dat ik echt nog niet helemaal over hem heen ben. Ik weet dat ik wel weer iemand tegenkom, iemand die nog beter bij mij past en wel voor mij wil gaan, maar zo voelt het nog niet. En denk ook niet dat ik dat nog moet willen.

afbeelding van waterman

Hoi Nientjuh

Eerst moet je hem 100% losgelaten hebben, he. En hij jou. Alle restjes van wat jullie relatie was moeten weg. Hij misschien weer daten, jij weer daten, hij weer gelukkig, jij weer gelukkig. Dat komt echt weer, hoor, ook voor jou. En dan kijken of jullie goede vrienden zijn. Of de band die er was dit overleefd heeft. Een andere manier is er niet, vrees ik.

Vergelijk je nieuwe dates niet met hem, he. Dat doe je nog, en dat snap ik, maar nieuwe jongens bieden nieuwe kansen, en nieuwe mogelijkheden. Nieuwe uitdagingen, nieuwe toekomsten. Ook voor jou. Niet terug naar wat was. Maar op weg naar wat kan zijn Knipoog

Waterman

afbeelding van Nientjuh1

Waterman

Dankjewel voor je lieve woorden! Glimlach