Updatetje

afbeelding van IComeFromHolland

Morgen precies 3 weken geleden dat we voor het laatst contact hadden. In die drie weken is er veel gebeurd met mij zelf. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen, kan terug kijken op een mooie tijd en zie echt mijn fouten in. Loop ondertussen ook bij een psycholoog om Soms even mijn verhaal te vertellen, advies te krijgen en aan mezelf te werken. Ik stel weer hoge eisen aan mezelf, hoe ik de toekomst zie en hoe ik die waar kan maken. Ik heb nu dan ook alle focus en tevens afleiding om daar mee bezig te zijn. Ik kijk weer positief op het leven, naar me zelf en naar andere dames. Tuurlijk heb ik dat gemis van haar nog enorm zodra ik eventjes alleen ben, tuurlijk ben ik soms nog verdrietig maar momenteel kan ik het handelen en lijd ik er niet zo erg meer onder dat ik me dagelijkse dingen niet meer kan doen. Stapje voor stapje kom ik er, stapje voor stapje slijt het en durf ook te zeggen dat ik alleen ook gelukkig kan zijn.

Maar overal zit een adertje onder het gras dus hier ook. Mijn ex vriendin stootte iedereen van der af die der wou helpen. Want zij is zwaar depressief en gaat door een super moeilijke tijd. Tot paar dagen geleden. Ze belde mijn beste vriend op, die er neutraal instaat en waar ze voorheen ook goed kon praten. Ze hebben 2 uren lang gebeld. Over mij gehad, over haar gezondheid etc etc. En mijn vriend heeft niet alles verteld maar wel dat ze nog super veel van me houd, me dan ook oprecht mist maar een relatie met mij kan ze niet meer. Het gaat super slecht met der omdat zij misschien die klap kreeg dat ik uit haar leven ben? Ik weet het niet en zal het nooit weten. Maar ik weet wel dat het mij raakte. Ik heb haar (helaas?) Een mailtje gestuurd. Een mail dat ik der voor der zal zijn zodra zij me nodig heeft. Ik kan het handelen denk ik. Helaas geen Mailtje terug.

Ik ben blij dat ze hulp zoekt ookal is het niet met mij. Ik word op de hoogte gebracht door mijn beste vriend en die zal er alles aan doen om haar te helpen waar nodig. Ik ben hem daar dan ook super dankbaar en ik? Ik ga gewoon door waar ik gebleven was, en heel stiekem die hoop koesteren dat het ooit misschien nog goed komt. Maar als het niet zo is, dan weet ik dat ik tegen die tijd er misschien wel over heen ben ofwel iemand anders heb gevonden.

Ik zal haar nooit vergeten, en hoop echt dat zij iemand vind die haar gelukkig maakt. Want het is echt een super lieve meisje die een veel beter leven verdiend dan waar ze nu door heen gaat. Keep youre head up!

afbeelding van hortensia

@ IComeFromHolland

Dag IComeFromHolland,

Heb het even samengevat ,

Citaat:

Maar ik voelde me er niet goed bij. Het was zwaar, vermoeiend om naast het werk ook een huis te runnen

Hier ben je me even kwijt , wat was daar zo zwaar aan dat je vervelend gedrag ging vertonen ? zat het echt in : dat je het niet aankon het huishouden naast je werk of raak je snel van slag als je moe bent ?

Citaat:

Maar ik kapte der alleen maar af. Ik kleineerde haar, en waardeerde haar niet wat ze allemaal voor me deed. Ik liep over haar heen zonder dat zij der grenzen aangaf.

Waarom werd zij voor jou een zondebok, welk genoegen haalde je hieruit en wat deed dat met jou ? zie de quote hieronder :

Citaat:

Ik doe het me zelf ook aan, die verdriet opzoeken, contact proberen houden en het ergste van alles haar te controleren door in te loggen op haar Social media

Citaat:

. Lijkt wel of ze even de tijd wil inhalen, dat vrijgezellen leven. Dat ik daarna weer goed voor der ben als ze uit gefeest is. Want tijdens onze relatie wou ze nooit uit en nu gaat ze drie keer per week. Ze geniet van de aandacht van jongens die ik niet kon geven in onze relatie wegens mijn privé problemen.

Tijd is niet in te halen, net als slaap inhalen , is onmogelijk. Je schrijft -"Dat ik daarna weer goed voor der ben" het klinkt rancuneus , aan de ene kant gun je het haar niet , maar relativeer je het weer door te zeggen - "aandacht van de jongens die ik haar niet kon geven wegens mijn prive problemen " . Toon je ergens weer aan de andere kant begrip (?). Misschien ook als een soort van excuus , dat je je niet anders had kunnen opstellen naar haar toe , want je had prive problemen en vertoonde daarom dat gedrag .

Citaat:

Ik vraag mezelf echt af of zij het nog wel waard is om gemist te worden maar toch doe ik het.. word gek van me eigen gedachten gang, krijg maar geen rust

Of zij het nog wel "waard" is ......? omdat ze uitgaat en aandacht krijgt van andere jongens is ze in waarde gedaald ofzo ?

Citaat:

Krijg elke keer die klap maar dat ik alleen ben, dat ze weg is, dat het over en uit is. Wil alleen maar weten hoe het met der gaat.

Er staan vier dingen hierboven: Klap , alleen , weg, uit . En erna "wil alleen maar weten hoe het met der gaat .....Voor jezelf om de pijn te verzachten of oprecht geinteresseerd in haar welzijn, zonder dat het iets met jou persoonlijke belang te maken heeft ?

Citaat:

Toch ben ik nog wel afwachtend of hoop ik dat zij iets van der laat horen? Maar eerlijk is eerlijk ik ben er nog niet aan toe dus zal dat zeker weten afkappen.

Waardoor ben je er nu niet meer aan toe en wil je het nu afkappen ?

Citaat:

Maar overal zit een adertje onder het gras dus hier ook. Mijn ex vriendin stootte iedereen van der af die der wou helpen. Want zij is zwaar depressief en gaat door een super moeilijke tijd

Wat is voor jou hierin het addertje dan ....? Is dit mogelijk niet een opening om de rol van redder in te nemen nu zij kwetsbaar is. Jou ergens een goed gevoel geeft dat zij zich nu ook kudt voelt en gaat denken dat het betrekking heeft op jou en jullie verbroken relatie ?

Citaat:

Het gaat super slecht met der omdat zij misschien die klap kreeg dat ik uit haar leven ben?

Dit dus

Citaat:

Ik zal haar nooit vergeten, en hoop echt dat zij iemand vind die haar gelukkig maakt. Want het is echt een super lieve meisje die een veel beter leven verdiend dan waar ze nu door heen gaat. Keep youre head up!

Kan het zo zijn dat jij nu beter voelt nu zij niet gelukkig is , wat jou weer een sterker gevoel geeft ? Het lijkt een heel nobel schrijven wat je zegt , maar wat ik lees zijn gedachtegangen die alle kanten op schieten . En er is niks menselijker dan : gedeelde smart is halve smart , maar kijk wel heel eerlijk naar jezelf waar ineens deze ommezwaai vandaan komt .

afbeelding van IComeFromHolland

@hortensia

Ik heb je een pbtje gestuurd als je het niet heel erg vind.

afbeelding van hortensia

@ IComeFromHolland

Glimlach altijd goed ! thnx