Verbetering...

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Ik voel me sinds 6 dagen of zo best wel "oke". Had net even een wat minder momentje maar dat was ook lang niet meer zo erg als een maand 2 weken geleden. De pijn slijt weg, alleen denk ik nog wel elke dag aan haar. Zelfs droom ik ook nog redelijk vaak over haar dat het weer goed is tussen ons of dat zij er spijt van heeft, ook dit is grotendeels verdwenen, maar vannacht had ik weer zo'n droom. Dit maakte mijn vanochtend denk ik gewoon een beetje chagrijnig.

Maar over het algemeen gaat het een stuk beter, de intense pijn is verdwenen, de wanhoop is verdwenen, het vele huilen is verdwenen. Ik doe nog steeds mijn eigen ding, sporten heel veel, werken ook, aan mijn studie en het gaat allemaal iets beter. Het enorme anker aan mij lichaam dat ik een lange periode heb moeten meeslepen is denk ik vast komen te zitten ergens en de ketting is alleen nog blijven haken wat mij nog kleine " dip momentjes" doet geven. Ik hoop hier ook zo snel mogelijk van af te zijn... Het gemis blijft overigens wel aanwezig.

Ook heb ik een meisje leren kennen afgelopen week. Ze is gezellig en leuk maar voel me niet tot haar aangetrokken, we gaan volgende week wat drinken. Ik heb laten weten dat ik het graag doe maar dat ik niet weet hoe het kan gaan verlopen, dus ik had mijn situatie maar verteld. Ze vond het niet erg en wilde het wel een kans geven, dus ik dacht: waarom ook niet!? Drankje kan geen kwaad. Het klote alleen is, is dat ze exact even oud is als mijn ex, what are the odds? Dan krijg je weer zo'n schok door je lichaam heen als je dat hoort omdat je weer aan haar herinnert wordt terwijl je dat niet eens wilt... Maar al met al gaat het wat beter Glimlach

afbeelding van Quasimodo

Quasi@ikhebhulpnodig1

Dag @ikhebhulpnodig1,

Heb net je reactie “Hee! Ben je hier zeker van!?” aan onze lotgenoot PoemLover gelezen en ik vond je heel rationeel en mentaal vrij sterk overkomen. Maar ik herinner me nog zo goed je reacties “fack yeah” en “bah” ……..gevolgd door “O men”. Dat is amper 2 weken geleden!! Als je echt zo diep in de shit hebt gezeten beste lotgenoot, wil ik je waarschuwen dat 2 weken helemaal niks is om te herstellen uit het coma waarin je hebt verkeerd. Pas op voor valkuilen en set backs……op mijn beurt retourneer ik je vraag: “Hee! Ben je hier zeker van!?”

Citaat:

Dan krijg je weer zo'n schok door je lichaam heen als je dat hoort omdat je weer aan haar herinnert wordt terwijl je dat niet eens wilt...

Want onderhuids broedt het nog steeds bij je…..take care!

De allerbeste wensen.

afbeelding van ikhebhulpnodig1

@ Quasi

Ja je hebt helemaal gelijk, maar ik probeer me aan dit gevoel vast te houden... Ook als het iets minder gaat blijf ik me eraan vasthouden! Vandaag was weer zo'n ergernis dagje en ik moet zeggen, dit was niets in vergelijking tot 2 weken geleden! Toen was het tranen met tuiten, nu niet meer! En de komende periode word voor mij que werk en school alleen maar drukker en qua sporten moet ik het ook regelmatig bijhouden anders verlies ik de benodigde spieren die ik al aan het kweken was Glimlach! Dus het zal allemaal wat drukker worden, natuurlijk zal een een terugval krijgen, maar dan weet ik wat ik moet doen: Het van me afschrijven en daarna lekker weer doorgaan!

Onderhuids broedt het nog steeds en zal het zeker nog wel blijven doen, misschien nog wel maanden/een jaar. Maar het zij zo, is niet anders! Ik ga zeker mijn best doen!

Thx Quasi en te goed van je om zo om iedereen te geven!

afbeelding van ikhebhulpnodig1

En opzich zat ik er al 4.5

En opzich zat ik er al 4.5 maand in... en merk nu pas dat ik er een beetje uit kom! Dat bedoel ik er meer mee!

afbeelding van powerlady

Gefeliciteerd

He men, ik was de afgelopen weken nogal streng voor je, maar nu ben ik ook de eerste om je te feliciteren. Je bent op de goede weg en dat is knap! Goed man en fijn voor je. En als je nou toch een dipje krijgt en die zullen er komen, steeds in mindere frequenties dat wel, denk je gewoon terug aan de momenten dat het wel goed ging. Dat helpt.
En gewoon lekker daten. Alleen er schuilt wel een gevaar in, want als je je dates met je ex gaat vergelijken kan je ook heel verdrietig worden. Maar ja, als die droomvrouw langskomt, ben je je ex zo vergeten en dat kan ook maar zo gebeuren. Volgens mij ga jij crescendo vanaf nu. Hou ons op de hoogte he!