verdriet

afbeelding van flower1981

Hey

Ik weet niet goed hoe ik er aan moet beginnen maar ik heb op het facebookprofiel van mijn man via prive bericht gesprekken gelezen met een andere vrouw. En de dingen die ik lees doen me echt pijn . Ze zeggen hoe graag ze elkaar zien, hoe ze verlangen naar elkaar die woorden kwetsen me zo hard. Ik weet zeker dat ze het bed al gedeeld hebben want de gesprekken liegen er niet om, aan het lezen is dit al 2jaar bezig en nooit iets van gemerkt tot nu . Nu ik alles lees weet ik waar hij mee bezig is. Hij maakt me zwart tegenover haar en dat doet me zo een pijn. Ik wil er hem graag mee confronteren maar dan weet hij dat ik hem controleer. Ik huil elke dag , mijn zoontje van 8 ziet dit en komt dan knuffelen en vraagt wat er scheelt. Hoe leg ik in godsnaam uit dat papa , mij niet meer graag ziet.
Ik ben ten einde raad, tranen rollen over mijn wangen

afbeelding van HugoBos

@flower

Pfff Verdrietig Wat hard zeg. Ik kan me in langdurige relatie helaas best voorstellen dat de verleiding toeslaat. Ik kan me ook voorstellen dat je met anderen flirt of inderdaad verder gaat dan dat. Maar hoe zwak en achterbaks ben je als je zo lang een relatie/verhouding hebt, niet weggaat bij je eigen partner en on top of it all die partner de grond in boort?
Ik heb er geen goed woord voor over. Je kan zeggen dat je hem controleert, je kan ook zeggen dat je je intuïtie hebt gevolgd en die heb je helaas bewaarheid zien worden.
Ik ben er gevoelsmatig niet in betrokken dus het is makkelijk zeggen voor mij. Maar ik zou hem er zeker mee confronteren.
Veel sterkte.

afbeelding van Lovertje85

@flower1981

Dit zal erg hard aangekomen zijn! Niemand vindt het leuk om te weten dat zijn partner vreemd gaat, laat staan als je echt leest wat er geschreven is tussen hem en desbetreffende persoon!

Je zegt dat je er nooit wat van gemerkt hebt, maar ik neem aan dat er een reden is dat jij besluit de inbox van je man te controleren?
Ergens moet je dus wel iets doorgehad hebben lijkt me?

Ik hoop dat je ergens de moed vandaan haalt om voor jezelf en je zoon de juiste keuze te maken.
Bedenk dat als je er niet mee stopt, je het wel los moet kunnen laten...
Het zal iets zijn wat blijft knagen en wat heeeeel veel tijd gaat kosten om tot een punt te komen dat het vertrouwen genoeg is om door te kunnen gaan.
Stel je stopt ermee dan zal het begin heel moeilijk, pijnlijk en zwaar zijn, maar ga je uiteindelijk je rust samen met je zoontje wel vinden....

Sterkte met welke keuze je ook gaat maken. Confronteren zou ik hem sowieso... Dit kan je niet voor je houden en doen alsof er niks aan de hand is lijkt me.

afbeelding van waterman

Hoi Flower

Ik snap dat je nu ten einde raad bent en erg verdrietig........ Heel veel sterkte daarmee!!!

Maar je moet misschien ook proberen weer wat vastigheid te krijgen.... Heb je hem hiermee geconfronteerd? Heb je er met hem over gepraat? Wat is zijn verhaal, zijn reden hiervoor?

Belangrijk is dan om te bedenken hoe jij verder wilt. Of jij verder wilt. Daar moet je heel goed over nadenken. Of je dat uberhaupt nog wel wilt......

Ga veel praten, hoor. Met vriendinnen, familie en misschien ook professionals. Maar zorg er voor dat jij van jezelf weer snapt wat er gaande is, en wat jij er mee wilt. Ga weg uit de paniek, je hebt al je hersens er nu echt bij nodig. Focus op jezelf: wat, en onder welke voorwaarden wil jij nu, wat is de volgende stap......

Heel veel sterkte!
Waterman

afbeelding van Rozevlinder

Flower toch

Wat naar om te horen!

Het is moeilijk, je wilt er voor weglopen, net doen of je het niet weet, maar je partner ziet toch ook wel dat jij nu verdriet heb.
Het is heel lastig maar ik weet zeker dat jij sterk bent. Zet je schouders eronder en confronteer hem ermee.
Het is nu belangrijk dat jij je gaat afvragen wat jij wilt.
Groetjes