verdriet,boos,teleurgesteld,voel me als een stuk vuil in de hoek getrapt

afbeelding van angry

Waarom????
Zit hier alleen in ons grote huis die nog niet klaar is en die wat toch allemaal teweeg hebt gebracht terwijl je in ons oude huis ook al niet gelukkig was kreeg ik voor kort tehoren waarom dan toch weer een ander huis. Ik ben ontzettend boos en gefrustreerd dat jij na 12 jaar er zo de brui aan kon geven en ons mijn zoontje en ik zo in de steek kan laten.Je kwam in januari bij mij dat je niet lekker in je vel zat en een bezoek bracht aan de psycholoog en het werd daaardoor steeds erger en je nam steeds meer afstand. Je bleef steeds vaker weg en in mijn omgeving werd gezegd laat haar maar komt wel goed ze is haar zelf kwijt.Maar het rare is dat ik niet mocht weten waar ze verbleef en dat weet ik op de dag van vandaag nog niet, ze zegt dat ze bij een vriendin zit maar dat geloof ik niet ik denk als je niets te verbergen hebt kun je ook wel laten weten waar je verblijft toch?
Ze heeft eerlijk opgebiecht dat ze met een 15 jaar oudere man een kus hheft gegeven toen ze een wijntje ophadden maar allebei zoiets bah dat moeten we nooit meer doen.Tijd voor mij en ons gezinnetje had ze niet maar wel vaak uiteten met collegas en vrienden en dat waren meestal mannen.Ik dacht ze houd van mij dus heb vertrouwen anders ga je kapot.Tot op vandaag snap ik er niets van ik ben kapot!!!!!.Weet ze wel wat ze kapot en weggooid??Maar het lijkt haar allemaal niets te interesseren, in januari was ernog niets aan de hand en ik dacht gelukkig tezijn met ons gezinnetje ja het kan altijd beter.Ik deed het hele huishouden en de zorg voor onze zoon.Maar ik heb ook een fulltime baan en als ik haar vroeg om iets tedoen kreeg ik altijd een grote bek, dus na een paar keer denk je ik doe het zelf wel.Ik heb ook haar telefoon nagetrokken en ja hoor alleen maar zijn telefoon nummer en heb haar daarmee geconfronteerd en ze zei hij is een vriend een praatpaal en ik dacht om 6.45 sochtends en 0.00 savonds my ass.Het vervelende is dat ik hem ook ken en wel eens in zijn auto heb mogen rijden als hij met vakantie was mijn omstanders vonden dat ook maar vreemd dat doe je niet zomaar.Hij heeft gewoon zijn tijd afgewacht en toegeslagen,oude lul.Ik ben haar achterna gereden en gehoopt dat ze bij haar adres uitkwam maar ze ging naar de haven waar hij zijn boot heeft liggen en ja hoor zijn auto stond erook. Ik voelde me KUT en zag ook dat ze voor het stoplicht haar mascara nog even op deed maar niet voor mij maar voor een andere vent en dan voel je je echt genaaid dat wil je niet weten messteken door je hart.Je dacht gelukkig getrouwd tezijn maar dus niet. Ik kan het niet van me afzetten dat ze dit op zo'n manier gedaan heeft of het haar allemaal niets doet,ze is gewoon blind maar ze komt er nog wel achter maar dan is het telaat.Ik hou nog zielsveel van haar maar er zijn ook andere gevoelens en die zijn zeer tegenstrijdig.Ja ik ben een gewone jongen en hij heeft een beetje classe en stijl maar voor mij niet voor mij is hij een grote boeren lul.Iemands vrouw afpakken en dat je weet dat ze net getrouwd zijn en een kleintje hebben. Voor mij hb je dan geen klasse en stijl, totaal niet.

Liefje ik hou nog zielsveel van je, waarom?

afbeelding van Anoniem

Als ik...

Als ik zoiets lees dan word ik kwaad in jouw plaats.
Zelfs al zou het zo zijn dat haar gevoelens verdwenen zijn voor jou en ze oprecht van die ander houdt, kan ze toch de zaken anders aanpakken? Voor wat ze had met jou, voor jullie zoontje...
Als ze het doet voor het geld of andere dergelijke zaken, dan heb ik zeker geen goed woord over voor haar.
Hoe dan ook, verwijt zeker jezelf niks. Het is zeker niet jouw schuld. Ze verdient je duidelijk niet. Laat je niet gebruiken door haar (maar doe ook geen domme dingen natuurlijk).
Veel sterkte ermee.

afbeelding van Rich

He man, ik weet precies wat j

He man, ik weet precies wat je meemaakt ik heb een dochter van 6 jaar en ik had een relatie van tien jaar het verhaal komt overeen met het mijne ze ging ook vaak uiteten en steeds als ze weg loog ze over waar en naar wie ik zag meteen dat ze loog en er gebeurde ook zoveel rare dingen die me omstanders ook vreemd vonden maar ik weet nog steeds niet of er iemand anders is heel lang merkte ik al dat er wat was met er maar kon er niet uit krijgen wat 6 weken terug vroeg ik nu vertel je wat er aan de hand is en ze zei toen dat ze de dingen liever met onze dochter alleen deed werd toen zo gek dat ik weg was gegaan en kon de dag erna me spullen ophalen nu ga ik twee x per week langs voor me kleine en ging ze laatst bij vrienden eten die ook kinderen hebben maar al rond de veertig zijn en zei 25 en toen ik kwam om te lezen zag je aan de waslijn echt hoerige kleding met hoerige rode string wat er van moet denken weet ik niet en wil ik ook niet weten jonge ik voel de pijn echt met je mee ik ben er ook helemaal zwaar kapot van en het is bijna onmogelijk om door te gaan ik hoop wat van je te horen zal steeds kijken of je wat terug heb geschreven we kunnen elkaar echt gebruiken. Sterkte man.