vergeten zal ik je nooit

afbeelding van Evie xxxx

Als je liefdesverdriet hebt, hoor je andere mensen vaak tegen je zeggen:
"Er komt wel weer een ander" ,
"Tijd heelt alle wonden",
"Kom op, ga wat leuks doen" of gewoon
"Hij was het toch niet waard, dus stel je niet zo aan en vergeet hem maar".

Maar zo makkelijk is het helaas niet en voor een buitenstaander is het onbegrijpelijk wat voor pijn en verdriet je op dat moment voelt. Misschien heeft diegene een wat vage voorstelling ervan, maar niemand zal ooit kunnen voelen hoe verdrietig, hopeloos en wanhopig je je voelt.
Niemand kan begrijpen hoe zeer je hart je liefste mist en de leegte die je voelt.

Ik spreek uit ervaring want het is nu enkele maanden uit met mijn vriend en ik mis hem elke dag. We hadden nooit ruzie, hadden altijd veel lol en hij gaf mijn leven het speciale extra waar ik elke dag naar uitkeek en van genot.

Nu is het uit, zijn beslissing. En het is zo gemeen dat één iemand die beslissing kan nemen terwijl je SAMEN iets had. Nu is het dus uit en voor goed. Het komt nooit meer goed.

Dagen heb ik gehuild, ben vergaan van de pijn, ben elke dag weer opgestaan en zelfs op mijn werk heb ik mijn best gedaan om gewoon verder te gaan. Elke dag opnieuw. En elke dag weer de gedachte aan hem, waarom is het nu eigenlijk uit, waarom houdt hij niet meer van mij, waarom wil hij mij niet meer? Vragen op die ik nooit een antwoord krijg en die me breken. Met tranen in mijn gezicht ga ik naar bed en met dezelfde tranen word ik weer wakker.
WAAROM vraag ik me steeds weer af, waarom? Het ging allemaal zo goed.

Inderdaad zeggen veel mensen die me willen helpen, dat ik hem maar moet vergeten en dat hij het niet waard was. Maar dat beslis ik zelf wel.
Hij WAS en IS me veel waard, heel veel. En vergeten kan ik hem ook niet want hij was deel van mijn leven en dat kun je niet zomaar vergeten. Hij zal er altijd zijn in mijn hart en ik alleen weet hoeveel ik van hem heb gehouden en hoeveel ik nog steeds van hem hou.

Waarom het uit gegaan is, weet ik niet, maar ik denk dat hij een grote fout heeft gemaakt om het uit te maken. Ik heb alleen maar liefde voor hem in mijn hart en heb hem op allerlei verschillende manieren probeerd duidelijk te maken wat hij voor mij betekent. Hij heeft een muur om zich heen en hoort me niet.
Hij is voor mij op de vlucht en negeert mij nu. al weken heb ik niet meer met hem gepraat en ook niet meer gezien. Alleen zijn naam verschijnt elke dag op mijn computerscreen op msn... en dat is alles. een naam op mijn screen.
Alleen één klein woordje zoals 'hoi' van zijn kant zou mij zoveel betekenen en het komt gewoon niet. Een persoon die elke dag op msn verschijnt en nooit iets tegen me zegt, als of ik lucht ben.

En toch hou ik nog zo veel van hem.

afbeelding van suzan

hey meis, sterkte ermee!! Hop

hey meis, sterkte ermee!! Hopelijk gaat hij nog inzien dat hij een grote fout is begaan, door jou aan de kant te zetten! En luister nie naar wat al die anderen zeggen, die weten niet wat jullie samen hadden, en hoe jij je voelt.
heel veel sterkte, liefs suus

afbeelding van Anoniem

je hebt gelijk

Ja dat begin van je verhaal is waar. Iedereen hier zal je daar gelijk in geven. Ook daarom dat ik zo vaak naar deze site ga. Het is de grootste bron van begrip en troost die ik kan vinden.
Hoe rottig je je ook voelt, je bent echt niet alleen...