Verhaal kwijt

afbeelding van Julia1

Ook ik heb hele erge liefdesverdriet , zo'n 3 jaar geleden werd ik verliefd op een man .. Waar ik nog steeds knettergek ben .. Aangezien hij een hele goede band met z'n ex heeft vanwege de kinderen was het eigenljk gedoemd te mislukken .. Vakanties zondagen kerstdagen alles doen ze nog samen .. Daar kwamen altijd ruzies van .deze zomervakantie niet anders ..ik dacht nog ach het komt wel weer goed .. Dat komt het altijd .. Nu opeens de melding . Ik heb een ander .. De grond zakte onder me vandaan..dat is nu een week geleden
.. Ik word gek van verdriet .. Zo ontzettend gemeen .. Ik voel me erg ellendig .. Vooral omdat ik ook nog es weet wie het is ..

afbeelding van waterman

Hoi Julia

Misschien moet je je afvragen of deze man eigenlijk wel beschikbaar was voor een relatie. Hij lijkt wat baggage uit het verleden mee te slepen. En daar veel tijd aan kwijt te zijn.

En als hij niet zo beschikbaar was voor een relatie, wat wil jij er dan eigenlijk mee? En waarom gaat hij dan naar een volgende toe? Om hetzelfde patroontje nogmaals uit te spelen?

Zorg ervoor dat er altijd een soort evenwicht in afhankelijkheid blijft. Maak jezelf niet te afhankelijk van mensen die zich niet in dezelfde mate afhankelijk van jou kunnen of willen maken. Hoe moeilijk dat ook is. Hoe triviaal dat ook is.

Sterkte
Waterman