Vernederd en verslagen

afbeelding van Gast

Zo veel pijn en verdriet. Onbegrip.
Mijn relatie is beëindigd door mijn ex na 3 jaar relatie. We hebben nooit, echt nooit ruzie of woorden gehad. Harmonie en respect is wat we voelden. Zo gelukkig en ik hield zo ontzettend veel van mijn soulmate.

We wilden voor altijd samen blijven. Samen oud worden. Een fijne toekomst na slechtere relaties.

Met een whatsapp bericht heeft hij het beëindigd. Plotseling. Geen reden of verklaring. Alleen dat hij kapot ging van verdriet en dat er geen ander was. Ik heb gevraagd waarom, maar er komt geen antwoord.

En nu zit ik hier een maand later. Ernstig vermagerd, slapeloze nachten, droge mond van de stress. Ik twijfel aan alles. Was het een grote leugen? Heb ik me zo laten voorliegen? Waarom? Waarom zo kinderachtig en respectloos met een whatsapp? Niet eens face TO face? Ben ik zo weinig waard? Ik draai rondjes in mijn gedachten wat ik fout heb gedaan.

We zijn beide begin 40.

afbeelding van wemovelightly

Ik begrijp je onmacht.

Ik begrijp je onmacht.
Probeer de oorzaak niet bij jezelf te leggen. Je bent hoogstwaarschijnlijk een zeer behulpzaam, begripvol en gevoelig persoon.
Begrijpelijk dat dit je petje te boven gaat. Diegenen die zich helemaal geven, kunnen ook het diepst vallen.
Probeer positief te zijn, ook al is dat zo verschrikkelijk moeilijk. Probeer jezelf te verzorgen, probeer je gedachten te verzetten, probeer leuke dingen voor jezelf te doen. Denk aan jezelf. Laat het verdriet je niet opslorpen. Ik probeer dat ook niet te doen, het gebeurt met vallen en opstaan.

Veel liefs

afbeelding van Max1974

Niet waardig

Jij zo weinig waard?! Wat dacht je van hem? Gevoelens kunnen veranderen, dat gebeurd wel eens. Kan een mens niets aan doen. Maar om dan je partner via een appje te laten weten dat het uit is en dan geen duidelijke reden geven, dat kan niet. Je hebt recht op uitleg, wat het ook is. Er hoeft niets aan de situatie te veranderen per sé, maar je mag echt wel vragen om de reden.

Jullie waren 3 jaar bij elkaar, dan heb je ook gezamenlijke vrienden. Wat zeggen zij? Word je daar wijzer van? Laat hen ook weten dat je serieus in de problemen zit wegens het uitblijven van antwoorden. Misschien kunnen ze wat voor je doen.

By the way, als hij aangeeft kapot te gaan van verdriet, dan vermoed ik een roestige liefde uit zijn verleden die hem parten speelt. Of iets anders in hemzelf, dat te maken heeft met zijn ego. Dat hoeft dat van jullie geen leugen te maken! je kunt en mag ook terugkijken op 3 fijne jaren samen. Er zijn mensen die nog nooit in hun leven liefde hebben ervaren, go figure.

Ik ben 42... Er gebeurd iets rond je 40e wanneer je even niet uitkijkt. Het bestaat niet officieel maar gaat onder de naam 'midlife-crisis'. Ik ben er goed onderuit gekomen maar dat had ook anders kunnen aflopen. Ik heb mijn partner in vertrouwen genomen en dat heeft onze band versterkt. Had ik het alleen gedaan, dan was ik nu misschien ook wel alleen geweest. Maar ik had mijn partner niet zonder uitleg links laten liggen, hoe erg het ook zou zijn geweest!

Succes!