Verraad

afbeelding van drbibber

Je wilde zo graag dat ik bij je kwam wonen. Een paar jaar later vroeg je me ten huwelijk. En toen ineens na acht jaar gaf je het op, liep je weg en hup, startte je een nieuw gezin met een ander. Alsof ik nooit heb bestaan.

Ik voel me zo verraden! Ben er gewoon misselijk van. Elke dag denk ik weer wanneer word ik wakker uit deze nachtmerrie...?

afbeelding van nachtuil

Het heeft dik 2 jaar geduurd

Het heeft dik 2 jaar geduurd bij mijn vorige ex. Na een relatie van 6 jaar. Ik heb daar toen veel verdriet van gehad. Ookal had Ik het zelf uitgemaakt. Het ging niet.

Nu... Ik weet het niet. Ik blijf er nog te veel in hangen. Dus ik denk dat het wel even gaat duren. Ik dwing mezelf om iedere dag buiten te komen, voldoende te eten (Ik val snel af van emotionele stress), contact te houden met vrienden.
Het helpt een beetje. Ik voel me minder alleen als Ik bij anderen ben. Hoef ik er even niet aan te denken.

Het Houd een keer op. Je nachtmerries. Dat je zo geplaagd wordt Door alke gevoelens. De dag dat je je dat realiseert komt vanzelf. Dan denk je bij jezelf. Hè Ik voel me niet meer zo als x tijd geleden. Wat fijn. Het gaat zo gelijdelijk. Dat je het niet altijd merkt. En zeker omdat er nog een hoop onopgeloste zaken liggen.
Blijf denken aan de roosvicee reclame: het komt wel goed, schatje. Roosvicee reclame:

afbeelding van drbibber

Dank je wel Nachtuil

Bedankt voor je lieve berichtje.

*Update: de advocaat belde, de scheiding is rond!
Nog op naar de laatste stap, het huis verkopen. En dan ben ik echt van hem af Glimlach

afbeelding van nachtuil

Weer een succesmomentje.

Weer een succesmomentje.