Verscheurd........

afbeelding van Wolkje

Het is nu ongeveer 10 maanden geleden, dat ik de relatie met mijn vriend na 2 jaar heb uitgemaakt.
Nog steeds, misschien wel erger dan toen, voel ik me verscheurd, alsof een grote boze kracht me elke dag in mn gezicht slaat.
In mijn prive en werk leven begin ik langzaam alles te verpesten. Ik functioneer niet meer, zie eruit als een lijk en ik ben de wanhoop nabij....
En hoe erg ik het ook vind dat ik dit denk: van mij hoeft het leven niet meer zo nodig!!!

Op allerlei fronten zit ik nog aan mijn ex vast.
Voor 50 % wil ik dit misschien ook wel. Ik kan hem neit loslaten. En toch haat ik hem. Het is alles door elkaar. Wil ik hem terug? Wil ik hem haten? Wil ik hem nog blijven zien, of voorgoed hem uit mijn leven bannen?
Ik weet gewoon niet wat ik moet! Ik voel ik in 2en gescheurd, mijn hart doet pijn, de laatste tijd zelfs lichamelijk. En ik ben nog maar 22. Ik voel me echter 85.... Ik ben op...

Met mijn laatste strijdkrachten hijs ik mijzelf toch maar weer aan mijn kraagje omhoog.
Ik wil niet meer in mijzelf wegrotten. Volgens mij is hij het niet waard dat ik voor hem niet meer wil leven.
Wat moet ik doen?
Herkent iemand deze enorme verscheurdheid, en ook dat je niet los kan komen? Niet alleen kwa emotie, maar ook kwa regelingen (heb samengewoond..)?

Liefs, een verdrietig Wolkje....

afbeelding van Miss Loca

ik begrijp u!

ik begrijp hoe je u voelt. ik voel mij momenteel ook zo! En ik weet er is niks dat je kan troosten. Je moet voor u zelf een keuze maken. En aan jezelf denken, zorg ervoor dat je gelukkig wordt. Dat ligt in uw handen.

afbeelding van Wolkje

zeer waar

Bedankt voor je reactie.

Je hebt gelijk, ik ben de enige die mijzelf gelukkig kan maken....alleen weet ik nu nog niet hoe.
Zit jij ook nog in de twijfel wat je wilt of heb je een manier kunnen vinden om een keuze te maken en het los te laten? Want dat lijkt me echt ontzettend moeilijk, als ik maar wist hoe...

afbeelding van Annevb

Je bent al een stap op weg

Hee wolkje.
ik heb het nog niet eens es definitief uit durven maken. Ookal weet ik dat dat eigenlijk de beste keuze is. Ik durf het niet bang voor wat jij nu voelt! Voor mij is hij de wereld. En het lijkt alsof niks meer nut heeft zonder hem. Dus blijf ik maar lekker door sukkelen en voel mezelf steeds minder waard!
Door er definitief een punt achter te zetten maakt je al een stuk sterker je hebt voor jezelf gekozen! Dat vind ik knap want dat is iets wat ik nog niet kan!
Geloof in jezelf! En heb respect voor jezelf dat je al zover bent!
Je komt er zeker doorheen!
sterkte

afbeelding van Wolkje

zo sterk ben ik niet,,,,

Hai Annevb,

Ik denk dat het wel belankrijk is dat jeje neit minderwaardiger gaat voelen. Hij kan jouw wereld zijn , maar dan een stukje ervan. Het is zo belangrijk om ook je eigen lvene te hebben!
Maar je hoeft niet altijd te kiezen. Je kunt ook jezelf sterker maken en toch bij hem zijn. Dan vul je elkaar aan en maak je je niet afhankelijke van hem. Jij ook sterkte he!!

Ik sta toch dichter bij jouw situatie dan je denkt... Ik ga nog steeds vaak bij ham langs, dan is het zo als vroeger.
Hij heeft nu een vriendin maar twijfelt ook of hij mij terug wil...
Maar waarom ben je bij elkaar? Uit bekendheid, steun, of toch liefde?
HOE WEET JE OF JE ECHT VAN IEMAND HOUD???

afbeelding van krisje

wolkje

Ik sta er precies hetzelfe voor.
wat jij voelt liefde/haat heb ik ook en maar twijfelen.Hij laat me ook niet eens met rust, dus ben er elke dag mee bezig.Hij beschouwd mij gewoon als zijn bezit.Het enigste wat helpt is afleiding en afleiding zoeken wolkje.Bezig zijn met dingen die je leuk vindt.Al lijkt het nu ofdat je nergens zin in hebt,toch doen!Ik loop er ook bij als een opgewarmd lijk,dus als je iemand ziet lopen waarvan je denkt dat ie van het kerkhof afkomt dan kan ik het wel eens zijn.Niet slapen snachts of maar voor heel even en zelfs geen rust tijdens het slapen.overdag een hazeslaapje in de bank,heel mijn bioklok is van slag.Dagelijks leven lijdt er ook enorm onder.Ahoewel ik wel zoiets begin te krijgen dat ik mezelf wil bewijzen dat ik het wel kan zonder hem.Ik krijg een beetje power ergens vandaan,laat je niet klein krijgen!Kuffel krisje.
When love hurts it wont works!