Verschrikkelijk einde

afbeelding van Romyelise

Hallo allemaal,

Na 1 jaar en 4 maanden heeft mijn ware man de relatie verbroken. Alleen ik begrijp het niet hoe.

Hij heeft mij verovert op een feest en zocht continu mijn aandacht. Voor de relatie kon hij niet van mij afblijven.
Onze relatie was heel fijn in mijn ogen en hij kuste mij voordurent. Altijd een arm om me heen als ik naast hem zat en als hij thuis ging werken moest ik weg want ik leide hem te veel af. Hij werkt 6 dagen per week. Hij heeft een eigen bedrijf en werkt in dienst. Voor en na zijn dienst werkt hij thuis aan zijn bedrijf. Zaterdagochtend en middag werkt hij ook thuis. Vrijdagavond, zaterdagavond en de hele zondag had hij aandacht voor mij. Niet veel dus. Maar ik accepteerde zijn passie voor werk.
Initiatief kwam vaak van mij af. Naar walibi geweest naar het strand geweest met hem. Door een lange enkelblessure kon ik niet veel doen. Ik miste initiatief van hem.

We waren een week op vakantie geweest en ik merkte wel een beetje afstand maar als ik vroeg of er wat was zei hij nee hoor er is niks. Ik merkte op dat moment niet dat hij ergens mee zat.

Door mijn ADD gaf ik vaak aan als ik je irriteer of als er iets is zeg het dan. Maar hij zei niks en alles ging prima.

Na de vakantie hadden er nog een leuk tent feest gehad, ik bleef bij hem slapen en de volgende ochtend ging ik naar huis om hem zijn werk te laten doen. ''s avonds zocht ik een filmpje op om met hem te kijken en ik kreeg een berichtje van on my way. Ik wilde rustig naar beneden lopen stond hij ineens voor me neus. En zijn hart ging te keer dus ik vroeg heb je hard gefietst. Nee zegt hij ik moet je iets vertellen. Ik dacht dat er iemand was overleden. Maar hij zei ik maak het uit en ik reageerde alsof het een grapje was.

We hadden nooit ruzie of discussie en we hebben nog gepraat over problemen dus ik ging er vanuit dat alles perfect was en dat het goed zat. Zeker omdat ik het had gevraagd.

Zijn redenen waren ook vaag en onbegrijpelijk om het daarom uit te maken.
- je sport te weinig.
- je zegt vaak hetzelfde.
- ik ben niet meer verliefd.
- je doet niks om je leven te verbeteren.
- we zijn te verschillend.
- ik zie geen toekomst in ons.
- ik zie het niet gebeuren dat jij veranderd.

Hij heeft nooit over deze onderwerpen gepraat en wilt ook niet vechten voor ons. Met alles waar hij tegen aanloopt houdt hij in zijn hoofd. Ik heb niks fouts gedaan. Alles wat hij zei wilde ik voor mezelf veranderen. Als we hadden gepraat over deze onderwerpen was er niks aan de hand geweest. Nu sprak hij wel gevoel uit bij het laatste gesprek en dat vond hij wel een opluchting.

Ik heb alles gedaan om hem terug te krijgen, want hij zit heel diep in mijn hart en ik heb me nog nooit bij iemand zo geweldig gevoeld als bij hem. Hij heeft het volledig opgegeven en hij zegt dat hij alles er aan heeft gedaan om ons te behouden, maar dat vind ik niet.
Ik vind dat je samen moet praten over je problemen en samen vecht om dit te overwinnen. Zo kom je ook sterker terug bij elkaar.

Nu vraag ik me af of dit een groot spel is geweest of dat hij in de war is door gevoelens of een grote loser is?

afbeelding van En_weer

@Romyelise

Allereerst, heel veel sterkte de aankomende tijd! Een gebroken hart is heel naar en zeker als je niet eerder wist dat het eraan zat te komen.

Ik denk niet dat dit jouw ware man is. Je ware man zou niet zomaar bij je weggaan.

Ik denk dat het heel ongezond is hoeveel hij werkt. Het maakt in ieder geval duidelijk dat zijn werk op nummer 1 staat en jij helaas niet. Het zou ook kunnen zijn dat hij overspannen is. Of in ieder geval ongelukkig, omdat hij nooit even kan uitrusten.

Het is zijn verantwoordelijkheid om dingen naar jou uit te spreken die niet goed voelen. Je hebt hem ook nog geprobeerd te helpen door ernaar te vragen. Waar hij niks mee heeft gedaan.

Iedere relatie heeft ups en downs, je moet wel blijven prachtig met elkaar, anders gaat het nooit werken.

Ik hoop voor je dat je een leuke man gaat vinden die jou en niet zijn werk op nummer 1 zet. Een man die goed voor zichzelf kan zorgen en dus zijn rust pakt én aangeeft als er iets niet goed voelt. Een man die met je praat en oplossingen zoekt samen met jou voor de verschillen die er tussen jullie zijn (en die zijn er altijd).

Heel veel sterkte!

afbeelding van Mo12345

Redenen om het uit te maken

Je vind dat hij geen valide redenen heeft om het uit te maken???????? Even kijken, je schrijft:

"Zijn redenen waren ook vaag en onbegrijpelijk om het daarom uit te maken".

- je sport te weinig.
hij vind je lichaam niet mooi met andere woorden... kan, aantrekkingskracht is niet te koop maar wel heel belangrijk.

- je zegt vaak hetzelfde.
deed mijn ex ook, autistje... ik werd er knotsknettergek van, steeds maar herhalen herhalen en 1000x hetzelfde zeggen; ik was bepaald niet de enige die er ruzie om maakte, zijn collega's zeiden ook regelmatig: nou je kop dicht dit heb je al zovaak verteld fuck off! en toch begon hij weer.. zo vreselijk irritant en vermoeiend dat moet je gewoon afleren.

- ik ben niet meer verliefd.
de beste reden om het uit te maken of was je liever aan het lijntje gehouden door iemand die gewoon niets voor je voelt? het is over en uit, wat snap je nou niet?

- je doet niks om je leven te verbeteren.
herkenbaar... wel zagen en zeuren maar ergens iets aan doen: ho maar. niet aantrekkelijk

- we zijn te verschillend.
dat denk ik dus ook, hij zegt iig heel duidelijk NEE ik wil je niet

- ik zie geen toekomst in ons.
en nog een keer: hij ziet er geen brood in, simpel toch

- ik zie het niet gebeuren dat jij veranderd.
ik ook niet, mensen veranderen zelden en dat moet je ook niet willen. je hebt vast regelmatig huilend aan zijn mouw gehangen 'dat je echt ging veranderen' waar of niet?

Hou op met steeds herhalen alsof het een mantra is ik.rust.niet.voor.hij.terug.is.
Hij valt niet op je, houdt niet van je, er is niks tussen jullie. Even kauwen, doorslikken en verder met je leven. Niet zo drammen, is vervelend.

afbeelding van Annomien

Hoezo bot Mo12345

Sorry, maar jouw reactie is wel erg bot! Als zij hem gevraagd heeft of er iets was en hij was te laf om eerlijk te zijn snap ik dat ze gekwetst is.

Jouw reactie slaat echt nergens op, Mo12345