Vertroebelde visie

afbeelding van Moerbei

Naar dat iets wat zo mooi was naderhand zoveel verdriet doet.
Uit zelfbescherming afstand nemen, hard willen wegrennen en hopen dat je alles kan achterlaten.
Anderzijds naar 'm toe willen. Kom op zeg. We waren toch beste maatjes? Niemand hier kent je roerselen zoals hij. Waar slaat het op dat we elkaar ineens hélemaal niet meer zien of spreken? Dan maar geen relatie verdomme, dit geen contact slaat toch nergens op? We still care about eachother toch? Toch??
Maar weer niet doen omdat je weet dat je gevoel het nog niet aan kan. Dan volgen waarschijnlijk weer paniekaanvallen, dat stadium ben je nu door...dat willen we niet weer. Toch?
Mailtje van 'm. Vijf dagen wachten met terugmailen. Daarna mailen...van 100x per dag mail checken komt er niets sneller terug. Komt er niets meer terug? ... Van alles naar dit... Van elke dag intens contact naar niets. En dan alles in de wetenschap dat hij 1 straat achter mij op zijn bank zit, in z'n keuken staat, achter zijn computer, de katten knuffelt en slaapt. Af en toe denk ik haast dat ik dwars door de huizen die tussen ons in staan heen kan kijken en hem op zijn bank zie zitten. Voel zitten. Dat is helemaal absurd...hoe kan je nu iemand voelen zien zitten? Potverdrie.
Ok, ben een intens persoon maar waar zijn je rationele vermogens gebleven? Heb je die soms bij hem laten liggen?
Enfin...luddeveduh vertroebeld je visie, dat is nu wel duidelijk.

Oh god. Hij zou eens moeten weten hoe verschrikkelijk veel verdriet ik heb. Of weet hij het? Dat ik na vijf weken nog steeds iedere dag huil? Moet hij het wel weten? Zou ik dat willen?
Wacht...welnee...hoeft niet. Ik hoef 'm niet te kwetsen omdat hij niet meer verder wilde. Is niet dat hij op een dag wakker werd en dacht...goh...laat ik mijn vriendinnetje nu eens verschrikkelijk veel verdriet doen en ervoor zorgen dat ze de komende maanden als een jankend wrak door het leven gaat...leuk!
Hij dacht...wat afschuwelijk dat ik haar dit verdriet doe en ik hoop dat ze het heel snel weer te boven komt.

Dat wil hij, dat wil ik zelf ook.

Maar ik kom nog geen centimeter verder...

afbeelding van Tired..

Mooi geschreven

Mooi geschreven en voor vele erg herkenbaar.

afbeelding van y.

Hoi, Wat herkenbaar. Ik zit

Hoi,

Wat herkenbaar. Ik zit ook honderd keren per dag mijn mail te checken en ook mijn telefoon.
Het is een grote obsessie, ik ben bang dat ik nooit meer wat terug krijg.

Het is jammer dat hij niet meer verder wil en je voelt je nu misschien een verdrietige wrak, maar daarom kom JIJ er ook overheen.. Ik snap hoe erg je er mee zit, ik ga ook kapot... het is idd een vervelend iets dat je visie totaal op de kop zet.

Doe rustig aan, doe je eigen dingen waar je plezier aan beleefd zoals voorheen....

liefs, yora

afbeelding van Eekhoorn

Hier is hetzelfde probleem,

Hier is hetzelfde probleem, ik werd verliefd op mijn beste vriendin. En ik heb het contact verbroken, omdat ik er knettergek van werd. Maar als ik nu wat leuks meemaak of verdrietig voel, dan denk ik als eerste, he haar kan ik wel smssen zij begrijpt mij, maar dan knal ik terug in de realiteit en weet dat het allemaal voorbij is. En wat ik zeker niet moet doen is smssen, want dan ga ik alleen maar wachten op antwoord. Op een gegeven moment het kaartje maar uit de telefoon gehaald. Dan wacht ik ook niet op het sms geluid. Veel sterkte in ieder geval.

afbeelding van Moerbei

Ja, herkenbaar...op mijn low

Ja, herkenbaar...op mijn low points heb ik mijn mobiele telefoon maar uitgezet. Niet dat ik ook maar iets verwachtte op dat moment, maar dan wist ik iig dat er niets binnen zou komen. tjeezzz....

afbeelding van blauwezon

Petje af!

Wat schrijf je dit mooi (en herkenbaar). Steeds zul je een stapje verder komen. écht. Het duurt, maar ook jou gaat het lukken!

afbeelding van Quasimodo

Quasimodo@Moerbei

Lieve Moerbei,

Sorry dat ik zo laat ben met mijn reactie. Heb je verhalen eindelijk gelezen en ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Het noodlot treft je wel heel erg , in tweevoud, daarbij merk ik ook op dat je een heel gevoelig persoon bent …….. tja, dan beleef je het nog eens in het kwadraat. Ik voel me zo machteloos in situaties als de jouwe, het is nog zo vers en het leed is zo intens. Kon ik je maar raad geven. Ik heb ook ldvd gehad, maar in vergelijking met wat jij nu allemaal hebt meegemaakt en nu nog meemaakt, ben ik er nog genadig vanaf gekomen.

Ik leef met je mee Moerbei en wens je heel veel sterkte en hopelijk toch een spoedig herstel van je liefdesverdriet.

Met lieve groet en XXXXX,

Quasimodo.

afbeelding van Moerbei

Dankjewel voor je oprechte en

Dankjewel voor je oprechte en hartelijke reactie! Ieder huisje zijn kruisje zegt men wel. Komt goed!
Thanks again!