Vervolg van gisteren... (wéér afgewezen)

afbeelding van Amalia-bea

Ja, we zouden dit weekend samen in een hotelletje overnachten, dit was zijn idee. (vond het wel enigszins raar dat hij mij niet bij zijn thuis wilde hebben). Heb nog nooit zijn huis gezien, en hij woont er al bijna 2 jaar.. Die donderdag daarvoor vertelde hij dat hij samen met een collega was uitgeweest. Hij had bij de Mexicaan gegeten en daarna even een drankje wezen drinken.. Het wrede was dat hij gister-avond nog niet gegeten had en samen met mij dan maar even bij de mc-donalds wilde eten...voor dat we het hotelletje in zouden gaan.. Dus ik mocht mee naar de afhaal en hij ging samen met zijn collega voor de luxe!!! Maar eerst zouden we dan toch maar naar het hotelletje gaan en daarna even eten. Voor het hotel zei hij plots; ik weet het niet hoor, iets houdt me weer tegen. Ik kan het niet, voel een negatieve spanning.. Ik zei; laten we eerst even op het strand gaan wandelen, meneer wilde niet te ver, want hij had nieuwe dure schoenen aan. Op het strand streelden we elkaar. Hij zei toen; oke laten we nu toch maar naar het hotel gaan als je het goed vindt.. Zo gezegd zo gedaan, en wéér voor het hotel kreeg hij twijfels.. Ik zei nog, anders gaan we toch naar jouw huis (desnoods zonder te vrijen), maar daar had hij geen oren naar.. De terugweg was een hel, denk dat je dat wel kunt begrijpen.. Ik werd wel een beetje boos, en zei dat hij nu eens moest zeggen wat hij wilde.. Aan "ik weet het niet" heb ik geen boodschap! Ik was geen speelbal! Hij zei dat hij nog een aantal maanden tijd nodig had..(???) Voor de deur heb ik hem alleen nog een zoen op de wang gegeven, en ben weggelopen zonder nog om te kijken.

Ik besef nu meer dan ooit dat het echt definitief voorbij is, het is over.. Het doet verschrikkelijk veel pijn (alwéér!!!!) maar dit op zo'n manier kan ik ook niet langer volhouden. Steeds maar welles, nietes, mij naar zich toetrekken en vervolgens wéér keihard mij van zich afduwen. Ik kan die stress en die onzekerheid en angst niet meer aan. Stond vanmorgen weer met hartkloppingen en een zwaar depressief gevoel op. Heb nergens zin meer in... Amalia.

afbeelding van karina66

Ik had dus ook zo'n vriend

Ik had dus ook zo'n vriend die constant twijfelde. Net wat jij zegt: aantrekken en afstoten. Dan wilde hij weer het contact minderen, dan wilde hij een tijdje "rust" en moest hij nadenken. Het eind van het liedje is dat ik er niet meer tegenkon. Iedere keer die stress, verdriet, teleurstellingen, wachten...... Ik wilde het niet meer en was het zat om als een jojo te fungeren en alleen maar beschikbaar te zijn als het HEM uitkwam (meestal als hij in de shit zat). Ik ging eraan kapot en heb er een punt achter gezet. Natuurlijk is er het verdriet (gelukkig wordt het al wat minder, want het was echt een kl...zak), maar ik heb nu zo'n rust. Ik hoef niet meer te hopen, te wachten enz.. Mijn ervaring met zulke mannen is, dat ze blijven twijfelen, je toch niet helemaal kwijt willen, maar je ook niet helemaal willen. Stop ermee, je gaat er kapot aan.

Veel sterkte, Karina.

afbeelding van bbiiaannccaa

amalia-bea

wees trots op jezelf. Je hebt hem gezegd waar het op staat en wat dit gedrag met jou doet. En natuurlijk doet dit ongelofelijk zeer maar je bent wel voor jezelf in de bres gesprongen. Ik wou dat ik zo sterk was. Respect! liefs

afbeelding van tinka

Als ik het zo lees, dan ben

Als ik het zo lees, dan ben je een sterke meid en heb je absoluut goed gehandeld. Er is niks erger dan een twijfelende partner en ik kan het weten. Aan twijfels is weinig aan te doen Verdrietig Beter iemand die helemaal voor je gaat en het ook wederzijds is.. want hier word je ook absoluut niet gelukkig van... Sterkte meis!