Vier weken..

afbeelding van pluk

Vandaag heb ik hem al vier weken niet gezien, gesproken of iets dergelijks. Ondanks dat ik trots ben op mezelf lijkt het af en toe eindeloos te duren, die pijn en het gemis. Ik weet dat hij waarschijnlijk niet terugkomt en dat de liefde moet slijten, maar het gaat nog niet erg hard.. Ik de praktijk gaat het allemaal goed, maar mijn gevoel is nog een puinhoop. When does the hurting stop? (Pinkie and the Brain) Sorry, maar dit is momenteel een van mijn lievelingscitaten. Ik hoor nu op de radio dat liedje over "a bad day", heerlijk nummer, geeft me moed. Verder geen nieuws, ook niet van zijn kant. Vier mei is hij jarig en hij krijgt geen kaart, geen sms, helemaal niets. Hij was de enige die zei dat als hij nu moest kiezen tussen alles of niets hij zou kiezen voor niets. Nou dan krijgt hij zijn zin, kijken of hij dan nog zo stoer is. Ik kom er wel...

afbeelding van tweety23

Heel goed van je meid. Wel vo

Heel goed van je meid. Wel vol blijven houden, laat het hem maar voelen.

afbeelding van Dani007

Ga zo door inderdaad... Het i

Ga zo door inderdaad... Het is moeilijk, dat ga je waarschijnlijk 4 mei ook wat intenser voelen...

afbeelding van Snaphetniet

mixed

Mijn ex is vandaag jarig!
Op zich heb ik er nu niet zoveel last van. Ik heb haar wel een kaartje gestuurd. Gewoon de eer aan mezelf houden en het voelt helemaal niet verkeerd. Ik heb er niet veel bijzonders op geschreven: gewoon gefeliciteerd; jammer dat ik het niet meer mee mag maken en dat ik haar nog mis. Verder niets.

Ik hoop ook niet dat het gevoel vandaag nog omslaat.

afbeelding van pluk

Gefeliciteerd.....

Ik denk dat het wel moeilijk zal zijn. Zijn verjaardag brachten we altijd samen door, lekker shoppen, uit eten. Ik stuur hem geen kaartje omdat ik toch verder moet,over is over. Ook wil ik niet vertellen dat ik hem mis, dat weet hij wel, maar dat gun ik hem eigenlijk helemaal niet. Bovendien, volgens begrip (een wijze man hier van het forum)is geen conatct het beste. Pas dan kan hij beseffen wat hij mist, ik wil geen vangnet zijn. Ik wil alles of niets. Ik wil niet gaan voor die laatste kruimel dan is mijn zelfvertrouwen helemaal weg. Maar ik snap je heel goed.... de behoefte is er wel.

afbeelding van Snaphetniet

Hoi

Ik weet dat geen contact ook het beste is, maar dit voelt voor mij in ieder geval niet als contact.
Het is meer iets voor mezelf, een stap in de goede richting.

afbeelding van pluk

Gelukkig is iedereen vrij om

Gelukkig is iedereen vrij om het op zijn of haar manier te doen, jij weet zelf wat het beste is voor je.

afbeelding van Snaphetniet

was dat maar waar

Als ik weet wat het beste voor me is, had ik er waarschijnlijk helemaal geen of minder last van gehad! Ik probeer ook te overleven.
Ik heb vanmorgen een e-mail gelezen die ze me gisteren verstuurd had, daarin verweet ze me dat ik niet aan haar verjaardag heb gedacht. En dat ze nu genoeg wist...? Waarschijnlijk had ze die gestuurd voordat de post was geweest. (of is die niet geweest?)
Zie je, beide dingen werken niet, alhoewel ik nu zeker blij ben dat ik het kaartje verstuurd heeft. (Zo kan ze me in ieder geval niets verwijten!)
En heb ik de eer aan mezelf gehouden!