Voel me te min..

afbeelding van Ugly Duckling

In mijn laatste blog hebben we een leuke avond met seks gehad, het was allemaal heel fijn.
Vanaf zondag heb ik hem dan ook met rust gelaten omdat hij tijd en afstand nodig heeft, en rust.. dus zonder contact de week doorgekomen.

Gisteren kwam hij ons zoontje halen, en omdat de zondag best goed was gegaan, stelde ik voor dat we af en toe een leuke avond konden hebben met seks. Dit omdat we nog niet definitief hebben besloten om geen toekomst meer te hebben, en we het dan af en toe wel leuk kunnen hebben.

Hij gaf aan dat hij het apart vindt voelen.
Toen ik vroeg omdat dat kwam omdat er geen gevoelens bij waren van zijn kant.. gaf die als antwoord van Nee, maar juist omdat jij het bent denk ik.
Hij heeft mij aantal keer verteld dat ik mooi, lekker, heerlijk etc ben, en de seks dat ook is en dat het daar echt niet aan ligt.

Hij vindt "alleen seks" met mij heel apart en vreemd voelen.
Toen ik hem vertelde dat ik liever ook meer dan alleen seks wilde, zoals leuke dingen doen, maar dat ik snapte dat hij dat nog niet kon of wilde.
Gaf hij ook al aan dat het niet is dat hij niet wil, maar dat hij het nu nog te lastig vindt, en misschien dat het later kan..

Nu voel ik mezelf echt afgewezen, en dan bedoel ik vooral op alleen de seks, voor hij met mij een relatie kreeg had hij seks met vrouwen die hij niet eens aantrekkelijk vond, en toen kon hij het wel.. en nu met mij wil hij al niet eens seks meer hebben, is het dan zo verschrikkelijk met mij.. hij zegt zelf dat het aan de seks of mijn uiterlijk niet ligt.. dus heeft die dan zo'n hekel aan mij? Verdrietig

Ik weet dat ik hem met dingen gekwetst heb, en dat dit zijn eerste echte relatie was waar die ook echt gevoelens bij heeft/had.. Maar ik voel me nu zo te min, dat hij zelf alleen seks al niet met mij wil terwijl hij het voor mij gewoon deed als ze zich maar aanboden..

Wat is jullie zicht hierop, maak ik het erger dan het is, of is het misschien juist iets positiefs?

afbeelding van torn

# Jezelf verlagen tot....

Ugly Duckling schreef:

Hij vindt "alleen seks" met mij heel apart en vreemd voelen.

Uuuuhhhhh, je bent de moeder van zijn kind, waardoor jullie altijd op wat voor manier dan ook met elkaar verbonden zullen blijven Hebben ooit samen een ander vertrekpunt voor de toekomst gehad ,vrij zware beladen emotionele periode achter de rug en gaan daar nog steeds doorheen. Dus ja, kan ik mij ergens wel voorstellen dat een vorm van omgang gebaseerd op 'alleen seks' voor hem vreemd en apart aan zou voelen.

Je lijkt vanuit wanhoop bereidt te zijn als moeder van zijn kind jezelf te 'verlagen' tot een fwb of fuckbuddy relatie om hem toch vast te kunnen houden of aan je te binden.

Moeilijk en pijnlijk proces, maar voor jezelf en je kind zou het op de lange termijn beter kunnen zijn je energie nu op jezelf en je kind te gaan richten

afbeelding van mrpither

Re:

Echt een slechte situatie...

Stop fucking your brain!

afbeelding van waterman

Hoi Duckling

Probeer hem effe te laten wezen. Effe loslaten. Kijken hoe het zich ontwikkelt. Even eerst zorgen dat JIJ weer op de been beent, en pas daarna weer gaan kijken of er met hem iets te bereiken valt. Vijf weken afstand en rust, weet je nog?

Sterkte!
Waterman