voor wie wilt lezen..

afbeelding van hellothere

Hi..

Vannacht zat ik na te denken waarom ik nou het meest verdrietig ben als ik zo sip ben..Ik weet heel goed waaromhet uit is, en als ik hem mis;mis ik wat we hadden, maar dat is er niet meer.Nu gaan we redelijk goed met elkaar om.Is niet altijd makkelijk, maar ik vind dat beter dan als ik hem Nooit meer zou zien of spreken.(hadden we ook geprobeerd).Maar waarom ben heb je dan toch dat ene rot gevoel; dat knagende onrustige gevoel, wat zo dominant is, dat je het niet kan ontkennen.Ook als je bij vrienden bent, of de zon schijnt, of maakt niet uit..Het gemis om wat je had is echt vreselijk moeilijk soms.Zijn vrienden waren ook mijn vrienden, en volgende week zijn mijn ouders en zussen weg, en mijn twee beste vriendinnen ook weg op vakantie..Mijn sociale leven is dus niet veel soeps sinds het uit is, terwijl mijn ex elke avond kan worden "opgevangen door zijn enorme vrienden kring..OP dat soort momenten als je thuis bent, word je echt geconfronteerd met het "alleen"zijn..En dan slaat ldvd toe.Ik heb vriendinnen die met me uit willen, maar ik zie daar tegen op omdat ik weet dat zij dan een jongen meenemen, en ik daar helemaal geen zin in heb..Misschien moet ik toch binnekort die volgende stap gaan wagen..Toch maar uitgaan, en niet dingen in me eentje blijven doen...liefs c

afbeelding van it s me

missen

hiep hoi

ik herken je verhaal!!! Ik miste haar in het begin helemaal niet! Het enige wat ik miste was gewoon mijn oude leventje! Even bij haar ouders thuis, even bij die van mij, en voor de rest het weekend samen doorbrengen!Dat mis ik nu nog! Mijn oude vertrouwde leventje! Maar ik kan je aanraden, pak het "op stap gaan" leventje weer op, en je zult zien:je vermaakt je prima!!! Ik heb ook nog contact met m'n ex, en heb haar van de week ook nog gesproken.En dat valt me dan toch ook weer zwaar weet je wel? Heb d'r nog gesmst om wat af te spreken, maar ze reageert nergens op.Dus dan denk ik alweer: als ze niks met me te maken wil hebben, dan zou ze me dat WEL duidelijk maken! Met andere woorden: ik hoop dat je het voor jezelf duidelijk hebt, en dat je echt wel zonder hem verder kan! Tuurlijk is zo'n moment even moeilijk als je straks echt even een avond alleen zit! Maar, ik woon nog thuis en heb vast werk, mijn ouders zijn 6 weken op vakantie geweest, en ik heb maar 1 avond alleen gezeten!! Dus dat zit bij mij,(en bij jou ook vast wel) goed! Achteraf valt het best mee!!! Heel veel succes en sterkte. Ik weet hoe het is!

Groetjes, it s me!

afbeelding van hellothere

hoi!

Het is altijd fijn als ander mensen het inderdaad berijpen!Gister heb ik een vriendin opgebeld,en ik heb met haar afgesproken dat ik met haar op vakantie ga..ZIj is echt ene feestbeest, maar ik gewoon een leuke tijd hebben.Zet me er overheen. Gister had ik me ex weer gezien na een lange tijd, en het viel me best tegen.Maar dat kwam omdat hij zich niet aan de afspraak hield.HIJ probeerde me toch weer te zoenen, terwijl hij het zelf op?Ǭ®een kut maniet heeft gemaakt!Dus ik was echt heel erg pissig op hem geworden.Ik had gezegd dat ik graag vrienden met hem wil blijven, maar niet als hj mij niet respecteerd.Ik vind dat geen respect hebben als je het zelf uitmaakt, en zeggen dat ik moet doorgaan, maar wel willen zoenen..??Daarin heeft ie me echt teleurgesteld.Heb het meteen tegen hem gezegd, en volgens mij heeft hij er ook wel spijt van..Vond het wel knap dat ik niet op zijn gezoen in ben gegaan!
Ik ga je advies zeker pvolgen.GA nu ook echt opstap, want ik iste me oude leventje, maar dat bestaat nu niet mer.Dus waarom tijd verspillen toch??
You only live once!
thanks, c