Voorval buiten ons

afbeelding van Anja Meyers

Ik weet niet zo goed hoe te beginnen. Zoals zovelen hier overkwam het mij ook. Zo'n 2 dagen geleden is het uit geraakt tussen mij en mijn vriend en nog wel op een heel stomme manier. Door een voorval buiten ons.

Hij was met de auto naar mij toegekomen, en parkeerde die ergens in de buurt waar ik woon. We waren lekker bezig, waarna het tijd werd om de parkingmeter bij te gaan vullen. Toen constateerde hij dat er ingebroken was in zijn wagen... Er werd duur materiaal gestolen.

Daarna ging het fout tussen ons.. Alsof het mijn schuld was.. Het had overal kunnen gebeuren.. Die dag ging hij meteen weer naar huis nadat hij aangifte had gedaan op het politiebureau. En dat kan ik heel goed begrijpen. Hij zei van het niet persoonlijk te nemen maar dat de stemming weg was en liever naar huis ging. Wat ik volkomen begrijp. Die van mij was trouwens ook weg.

Maar een dag later hoorde ik hem niet meer.. Hij had de gewoonte mij s'ochtends een smsje te sturen. Ik stuurde toen als eerste dan smsje waarop ik echter geen antwoord kreeg. Ik wachtte tot na de middag en t'was pas na meerdere smsjes te hebben verstuurd dat ik dan toch een antwoordje kreeg. Dat hij nog zeker tot de avond druk aan t werk was en dat ik mij niet ongerust moest maken. De dag daarop bleef het weer stil van zijn kant.. Ik begon daarop het ene smsje naar het andere naar hem te sturen Alle negatieve dingen die in me opkwamen... Ik smste er maar op los.. Moest mijn frustratie koelen.

Wel en toen,op een gegeven moment kreeg ik antwoord, namelijk; ''dat het beter is dat wij elkaar niet meer zien en dat ik hem met rust moet laten..''

Zou hij dat nu menen of niet? Sinds 2 dagen complete stilte tussen ons... Niets meer....

Had graag geweten wat jullie daarvan dachten of uit concluderen?

afbeelding van Dinges

Anja

Hoi Anja,

Het lijkt me sterk dat je ex een punt achter jullie relatie heeft gezet omwille van het feit dat ze zijn auto bij jou voor de deur hebben opengebroken. Dat hij jou het gevoel geeft hier schuldig aan te zijn slaat bovendien echt helemaal nergens op. Er hebben in pricipe maar 2 mensen schuld aan dit voorval en dat zijn je ex (die zo slim was om waardevolle spullen in zijn auto achter te laten) en de persoon die zijn auto heeft opengebroken. De eerste keer dat ik bij mijn ex thuiskwam hebben ze mijn auto echt goed gesloopt. Geen moment is het bij mij opgekomen om mijn ex hier de schuld van te geven. (Auto's met een Nederlands kenteken zijn nou eenmaal niet zo populair bij onze Zuiderburen; zeker niet in de gegoede wijken in en rondom Brasschaat.)

Verder vind ik het eerlijk gezegd heel erg laf om je via een sms te laten weten dat hij je niet meer wil zien; echt heel kinderachtig. De conclusie die je hier in ieder geval uit kunt trekken is dat hij niet genoeg van je houdt om ?ɬ©?ɬ©n en ander onder 4 ogen met je te bepreken. Mijns inziens wimpelt hij je op een heel onbeschofte manier af en dat getuigt niet echt van liefde. Als het mij vraagt zou ik hem gewoon lekker in zijn sop gaar laten koken en alles laten voor wat het is; hoe moeilijk dat ook voor je moet zijn...

Groetjes..., D

afbeelding van Anja Meyers

Hey Dinges,Bedankt voor je

Hey Dinges,

Bedankt voor je antwoord.
Ik had al langer het gevoel dat het geen echte liefde tussen ons was.
Zoiets voel je gewoon.
En als de liefde maar van 1 kant komt tja...
Ik deed zoveel voor hem maar t was altijd eenrichtingsverkeer..
Misschien is t beter dat het uit is nu.
Maar ik hield en hou nog steeds van hem en voel me zo ontzettend leeg nu.
Ik blijf nog steeds hopen dat het weer goed komt..
Maar langs de andere kant..als er zo'n groot onevenwicht heerste
is t misschien beter zo, maar het doet wel enorm veel pijn.