vriendin?

afbeelding van Zwelgje

Kwam vandaag om half 8 op mijn werk. Schrok me rot. Bij mn baas zat mijn collega en tevens 1 van mijn beste vriendinnen. Ze had nog vakantie, dus wat deed ze daar? Ontslag nemen. En maar goed ook. Waarom? Zij stond duizenden keren op de specificatie van mijn ex. Ook bladzijden vol. Ik heb gevraagd of ze even met me wilde praten. Ze zei: "nee gaat zeker over die berichtjes." Ik zei ja je ben mijn vriendin en ik hoop dat je eerlijk tegen me wil zijn. Ze zei:" laat het rusten het is niet goed om te gaan graven daar doe je jezelf alleen maar pijn mee." Ze wilde er niet veel over kwijt. Zei alleen: "het klikte zo goed tussen ons en we hebben idd veel contact gehad. En op een gegeven moment heb ik het afgekapt. En eigenlijk wilde ik ook kappen met jou want ik stond tussen jullie in." Wat valt er af te kappen als er niks is vraag ik me dan af.Toen ik vroeg of ze verliefd waren geweest en of er wat gebeurd was wilde ze geen antwoord geven. Zij en haar vriend (open relatie!!!) waren onze beste vrienden. We zaten er vrijwel ieder weekend en bleven ook bijelkaar slapen enzo. Heb er nooit moeite mee gehad als ze haar nieuwe lingerie ofzo aan ons kwam showen en heb er ook nooit iets van gezegd als ze tussen zijn benen stond als hij op een kruk zat in een dicotheek en dat ze altijd naast elkaar zaten. Dan dacht ik ik mag niet jaloers zijn het is mijn vriendin die alles van me weet en mijn vriend vertrouwde ik ook volkomen. Komt er dus op neer dat ze dag en nacht contact hebben gehad achter mijn rug om vanaf juli/augustus vorig jaar. Heb op de specificatie gezien dat ik er zelfs bij zat op ons werk als ze met hem aan t smsen was en soms kom ik er dan ook 1 keer tussendoor. Heb ik al die tijd oogkleppen opgehad of heb ik teveel vertrouwen gegeven? Ik voel me zo naar nu ik eraan terugdenk hoe ik het hele jaar daar gezellig heb zitten doen en lol heb gehad. Voel me zo lullig net of het allemaal gespeeld is geweest van hun kant. Wie kan je nog vertrouwen als je zelfs je beste vrienden niet kunt vertrouwen? Wat een nachtmerrie. Heb daar zelfs nog uit zitten huilen. Het contact tussen hun is minder geworden sinds hij (ook al achter mijn rug) zijn nieuwe wijf heeft leren kennen waar hij nu nog bij is....

afbeelding van grand marquis

vlinder

Amai, is uw partner dan wel ooit trouw geweest?
En wat heb jij minder dan die andere ?
Hoe pak je dat aan ?
Die mensen kunnen serieus acteren.
Zo'n vrienden wil ik niet.
'Open' relaties kunnen alleen maar kwetsend zijn.
Ik hoop dat ze je gerust laten
en dat je een waardevolle partner vindt
De lingerie moet niet zo pikant zijn
de omhelzing des te warmer.
Kom maar gauw weer onder de mensen
d'er zijn er zoveel die de moeite waard zijn...
eerlijk duurt het langst

afbeelding van Zwart

Sorry...

Hoi Zwelgje sorry van wat ik schreef als antwoord op je vorige bericht. Dat was misschien niet wat je wilde horen en nu ik dit zo lees is alles wat ik gezegd heb niet eens meer toepassing. Wat ontzettend kut! Ik weet niet goed wat ik anders kan zeggen... Veel, heel erg veel succes. Met alles.

afbeelding van Zwelgje

snap je

hoi Zwart ik weet dat het allemaal met de beste bedoelingen is geschreven hoor!

groetjes Zwelgje

afbeelding van LadyC

Het lijkt me echt verschrikke

Het lijkt me echt verschrikkelijk wat je meemaakt, dat soort mensen mogen zich in de verste verte geen vrienden noemen!
En zoals hierboven al werd gezegd, ik hoop dat je gauw een relatie krijgt met iemand die wel goed voor je is!

Liefs, LadyC

afbeelding van jen

nou hier ben je lekker mee

wat een verhaal zeg, echt mensen kunnen zo je vertrouwen schaden ik snap het soms echt niet hoor dat sommige geen gevoel hebben vanbinnen.
Ik zou niet weten wat ik in zo?Ǭ¥n situatie zou doen, maar ik kan me voorstellen dat je heel rot moet voelen en dat je echt woest bent.
Ik ben altijd van de wraak maarja ik weet het het lost helemaal niets op.succes en sterkte