Waar moeten we het over hebben?

afbeelding van DieEne

Hoi,

Vanavond heb ik een afspraak met m'n ex. Waar moet ik het met haar over hebben? Over ons? Over koetjes en kalfjes?
Iemand?

Anthony

afbeelding van True

Aanleiding..

Wat was de aanleiding om een afspraak te plannen?

afbeelding van Jada

Als...

Als jij nog met vragen zit, dan mag je die best stellen....daar heb je recht op...of zij antwoord geeft is een tweede, dat is haar keuze....

Kijk de situatie aan....hoeveel spanning (positieve of negatieve) hangt er. En ja, natuurlijk de vraag om welke reden heb je afgesproken? Kwam het van haar kant...laat haar dan het woord doen....

Ik wens je onder deze omstandigheden toch de beste avond toe!

Liefs!
Jada

afbeelding van zwartgat

ik vind...

... dat je, als alles nog niet helemaal tot rust is gekomen, eigenlijk alleen maar een afspraak met je ex moet maken als je van tevoren goed weet waar je het over gaat hebben en/of wat je gaat doen, en vooral ook wanneer de afspraak weer afgelopen is... Dan heb je allebei iets om je op te richten en dan is het fijn als dat ook lukt.

Ik heb namelijk gemerkt dat als je 'zo maar' afspreekt met je ex terwijl het nog niet "klaar is", de kans veel te groot is dat je toch weer pijnlijke dingen bij elkaar naar boven haalt.

Maar als je toch al afgesproken hebt: ik zou zeggen, verzin iets om te doen. Een film kijken? Lekker eten? En leg inderdaad een paar gespreksonderwerpen klaar. Werk, een boek dat je allebei hebt gelezen, het feit dat de Belgische formatie weer terug bij af is, de situatie in het midden-oosten, Dirk Scheringa, whatever. Als je maar wat hebt om over te praten behalve elkaars problemen met elkaar want die moet je gewoon voor jezelf een plekje geven al is de neiging nog zo groot om daarvan dingen bij elkaar neer te leggen.

afbeelding van DieEne

Uitkomen.

...Zwartgat.....

Je hebt helemaal gelijk,...helaas. De rest blog ik wel. Thanks voor de comments!

DieEne..