Waarom

afbeelding van Boerke

Dat is wat ik me vandaag voornamelijk heb afgevraagd, waarom vertelt ze zulke dingen? is het verwerking of wat.
Zaterdag had ik een leuke meid leren kennen op de kermis en ik stelde voor dat als ze naar de kermis zou gaan dinsdag dat ik dan wel mee wilde. Nou ze zou nog iets van haar laten horen. Niks meer gehoord. Nu hoor ik vanavond dat ze wel naar de kermis is geweest met een paar vrienden. Waarom kun je dan niet gewoon als vrienden met elkaar omgaan.

Dat is het enige wat ik vraag/vroeg. Ik had al duidelijk gemaakt dat ik geen relatie wilde.

Live sucks

afbeelding van kaatje1981

moeilijke vraag

Hey boerke

Tja waarom doen mensen dat soort dingen. Ik heb er echt geen antwoord op en het is heel rot naar jou toe dat ze die dingen verteld. Het enige wat ik kan zeggen is dat je moet proberen om het langs je te laten gaan en er niet op te reageren. Jij weet zelf hoe je bent geweest en je vrienden weten ook hoe je bent. De vraag waarom je geen vrienden zou kunnen zijn is wel te beantwoorden. Misschien is het leed bij haar nog te vers en dan is het heel moeilijk om als vrienden met elkaar om te gaan, geloof me ik heb dat ook gehad.
Ik wens je heel veel sterkte toe en trek het je niet te erg aan. Zoals ik al zei je kent jezelf en je weet hoe je bent en doet.

liefs kaatje