Waarom???

afbeelding van Suzanne

Het is verdorie al weer bijna 2 mnd geleden dat hij het heeft uitgemaakt. En als ik me bedenk hoe kort we 'iets' gehad hebben... en dat ik daar dan nog zo verdrietig om ben/kan zijn. Zat gisteravond in de kerk, de kerstnachtdienst... en het enige waar ik aan kon denken was aan HEM! En ja daar bedoel ik mn ex-vriendje mee.
Laatst heb ik hem opgebeld en gezegd dat ik hem een eikel vond, en ik moet zeggen het luchtte op. Ik dacht dat ik nu wel in een nieuw stadium was gekomen... maar nu zit ik hier weer verdrietig te wezen. Ook hij wees me er nog eens heel leuk op dat het 'veel te diep zat, en dat dat niet goed is.' Nee natuurlijk is dat niet goed!!! Maar kan ik er wat aan doen? Ik heb minder dan 2 mnd iets met die jongen gehad... en toch. Het was een heftige tijd.. ik werd verliefd op hem. En net toen ik dacht dat alles perfect ging (ik was al bij hem thuis uitgenodigd) maakte hij het uit. Ik snapte en snap er nog steeds niets van. Hij is niet goed voor me dat heb ik ook wel in de gaten, en als ie nu bij wijze van spreken kruipend bij me zou terug komen zouden we ook ernstig moeten praten. Ik weet alleen dat ik hem mis, en dat ik nog veel ste vaak aan hem denk. Het is me nog steeds een raadsel.

Suzanne

afbeelding van serendipity

ldvd

Hoi Suzanne. Het hakt er hard in als een relatie uitgaat, vooral als je het niet echt ziet aankomen. Wat je denk ik alleen wel moet doen, zeker wanneer het even lang geleden is dat het uitging als de totale duur van jullie relatie, is zoveel mogelijk je los gaan maken. Een jongen komt sowieso niet terug, mocht dat gegeven je helpen, als een meisje hem terroriseert etc. Zo werkt liefde natuurlijk ook niet. Hij heeft iets vreselijks gedaan, namelijk jouw hart gebroken. Dat is opzich al genoeg om niks meer met hem te maken te willen hebben. Dat het niet zo werkt weet ik wel, maar op een gegeven moment moet je ook verder met je leven. Dat is niet makkelijk, ok, maar probeer jezelf bezig te houden. Gewoon je dag volplannen, veel onder de mensen zijn. Dan heb je ook simpelweg de tijd niet meer om erover in te zitten. Dat hij jou niet duidelijk maakt waarom het voor hem niet langer ging is al erg genoeg vind ik... succes