Waarom

afbeelding van robert_

Het is nu =/- een half jaar geleden dat me vriendin het uitmaakte.Zit hier nog iedere dag mee.De manier waarop het ging was niet eerlijk.Ongeloof van mijn kant.we woonde 2 jaar samen,er waren tuurlijk wat mindere dingen maar over het algemeen was het super,het was ook me beste maatje,tot dat ik een avond besloot om eens te gaan stappen met wat vrienden,dat was inmiddeles ook zo lang geleden,ze stemde mee in.zij zou dan thuis blijven.goed.dag er na reed ik naar ons huisje en belde haar op.'Ow kom je nu al naar huis,ik stap net in de bus en ga even met een collega iets drinken zij ze" vond het al een beetje vreemd.Maar vertrouwde haar.veder niets aan de hand een week later zei ze dat ze rust moes hebben.Ik gevraagd of dat het iets met die collega te maken had."nee en ben je mal.na een paar dagen bij me ouders zitten werdt ik er gewoon helemaal gek van.moest het gewoon weten wat er aan de hand was en wat ze nou wilde.dus belde op en zonder pardon zei 'ja dan is het uit.
toen ik me spullen ging halen zei ze nog "het is gewoon dat ik tijd voor me eigen moet hebben,het is allemaal zo vlug gegaan.
had het er heel erg moeilijk mee omdat we zo close waren.
na die dag heeft ze nooit meer contact uit haar eigen geven.
ik zocht het kontakt op maar dat was fout na een paar keer belen zei ze Ik heb al een ander en het is je eigen schuld!!! eikel
dat is heel vreemd om dat te horen van de persoon waarmee je eigenlijk zou gaan trouwen.

afbeelding van ff eef

sterkte Robert_

jeetje, wat een verhaal.... weet niet zo goed wat ik moet zeggen... sterkte!!

afbeelding van maily

jeetje wat een verhaal, vind

jeetje wat een verhaal, vind het ongelooflijk rot voor je en wens je veel sterkte toe, ze heeft je echt als een baksteen laten vallen.Hoe hard kan het leven zijn, keihard.

Sterkte hoor.

Maily

afbeelding van Joost

Besef dat het niet jou

Besef dat het niet jou schuld is dat zij plotseling kortsluiting in haar hoofd kreeg. Het is heel herkenbaar, maar maak jezelf geen verwijten. Als er iets tussen jullie niet goed zat dan had ze dat moeten zeggen tegen je. Dit is gewoon misselijk. En dat het een collega is waarmee ze gaat is ook niets nieuws. Er is al een heel wat over gesproken hier op de site...ook weer herkenbaar.
Sterkte jongen.

afbeelding van Livebegins

Weer die collega's

Heel herkenbaar, alleen bij mij heeft het zo'n half jaar geduurt voordat ze het wou toegeven..
Sterke met je verdriet....

afbeelding van Gijs

ik ken het

Robert, Ik heb exact hetzelfde meegemaakt en ik voel me er helemaal ondferdoor gaan, dit is vreselijk als mensen er zo maar vandoior gaan met een ander. Het doet zo verschrikkelijk pijn, lees mijn blog maar eens.
heel veel sterkte
gijs