Waarom??????

afbeelding van zwemmertje81

Twee weken geleden heeft mn vriendin het na (exact!!!!) een half jaar uitgemaakt. Ze deed dat via sms, ongeveer in deze trant: "Ik heb er lang over gepiekerd enzo, maar het is toch echt uit. Ik zie je meer als een goede vriend". (Niet precies op die manier, maar het dekt de inhoud aardig). Ik kon mn ogen niet geloven..., ik heb me eerst eens flink in mn arm geknepen, of dit niet misschien een nachtmerrie was. Dit was voor mij een totale verrassing, die ik niet aan had zien komen. Ik kon het niet geloven en het heeft ook een tijdje geduurd voordat ik een antwoord terug kon sturen, ik heb haar gestuurd dat als ze zo met goede vrienden omgaat, ze maar beter iemand anders als goede vriend kon gaan zoeken. Ze woont namelijk maar 2 straten bij me vandaan, dus ze had of langs kunnen komen, of op zn minst kunnen bellen, maar ze "had geen tijd", want dr beste vriendin was jarig. Toch ben ik nog steeds gek op dr en ik mis haar ontzettend, het ergste is dat ik dr nog bijna elke dag zag.

Dat is nou gelukkig wel over, want voordat ik het ziekenhuis uit mag, ben ik wel weer een paar maanden verder, ben ik bang. Tja, ik zie dr nou niet meer, maar ik denk des te meer aan dr. Waarom heeft ze me gedumpt???? Trek ik zo'n vrouwen aan ofzo???? Heeft ze iemand anders???? Denkt ze nog wel eens aan me???? Zou ze al spijt hebben (ik hoop het wel, zou niet meer dan terecht zijn)???? Hoe heeft dit kunnen gebeuren???? Normaal ben ik niet gauw van slag, waarom dan nu wel???? Ligt het allemaal aan mij???? Nou ja, van dat soort vragen dus. Ik heb behoefte om dr te bellen of te smsen, alleen maar haar stem te horen..., ik weet dat dat het minst slimme is wat ik kan doen, maar ik dacht dat het ook de bedoeling was dat het steeds minder pijn ging doen, in plaats van steeds meer. Op het moment ben ik alleen maar verdrietig, moe en ik geloof ook bang. Ik lig hier maar in mn eentje....

Nou ja, het voelt nou wel iets beter, nou ik mn hart een beetje gelucht heb, ik zou nog wel meer willen zeggen, maar ik weet het allemaal niet zo goed onder woorden te brengen. Ik weet ook niet of het allemaal zo logisch is wat ik heb geschreven, volgens mij is het maar van de hak op de tak, maar ja het moet maar... Ik voel me eerlijk gezegd wel een beetje lullig, de meest van jullie hebben wel een echt verhaal, en dan kom ik hier een beetje tussendoor...

Nou ja, groetjes allemaal en bedankt voor het lezen (voor degene die die moeite willen doen in elk geval)

afbeelding van faye

Hey,

Hey,
mijn ex zag mij ook opeens meer als een gewone vriendin, en maakte het ook uit. Het is inderdaad een beetje een rotstreek van haar dat ze het via de sms heeft uitgemaakt. Dan kan je gewoon niet maken vind ik. Heb je nu helemaal geen contact meer met haar? Gister zei iemand nog tegen mij het gaat zoals het gaat. Als het misgaat is dat om een reden, het was gewoon niet meant to be. Hoe makkelijk dit ook allemaal klinkt. Ik weet dat je, je heel erg rot en eenzaam voelt nu maar echt daar kom je overheen. Je zal nog wel meer dipjes krijgen maar je zult je op en duur ook beter gaan voelen. Ook moet je niet teveel gaan nadenken dan wordt je alleen maar gek van jezelf (heb ik ervaring mee). En je kan hier altijd je verhaal kwijt dat lucht ook altijd heel erg op. ik wens je heeeel veel sterkte

Liefs Faye

afbeelding van Natasja

hey

hey,,

Het is helemaal niet erg dat je hier iets neerzet wat je dwars zit,, ik vind het wel een verhaal voor hier! echt!
Ik vin dhet idd erg raar,, dat ze het via een smsje heeft gedaan,, trwijl ze dichtbij woont,, maar weet je wat je is moet doen? ga afspreken en ga er rustig over praten,, al die vragen waar jij mee zit,, kan zij beantwoorden en dan voel jij je ook zekerder,, over jezelf en dat het uit is! Ik zit ook met zoveel vragen als het uit is,, maar ik laat het zo,, omdat ik weet dat ik dan beter verdien dan hem,, voor jou geval haar,, maar als je echt nog van haar houd,, volg mijn advies,, het hoeft niet,, maar het is te proberen waard!
het uitmaken via een smsje is laf,, zoiets doe je niet,, vooral niet als diegene nog vrienden wil zijn,, maar ik wil je veel sterkte wensen en hoop wat van je te horen!

xx Natasja

afbeelding van zwemmertje81

heej natasja

je weet niet wat je vraagt Tong, van afspreken komt voorlopig nix, helaas (al zou ik willen). Eerst maar eens zorgen dat alle ledematen eraan blijven Knipoog. Nou ja, mijn problemen vallen helemaal in het niet met de jouwe, dat kan je toch niet menen he? Dat je dood wilt? Sorry, ik kan me het niet voorstellen. De wereld is maar een verrotte plaats als iemand jou (of iemand anders!!) zoiets durft aan te doen. Naja ik ben een man, dus ik heb makkelijk lullen. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet schrijven. Ik hoop maar gewoon dat het met haar wel goed gaat, en ik hoop dat t binnenkort ook beter met jou gaat, je laat je toch zeker niet kisten he??? Kom op meid, show the world what you're made of!!!

afbeelding van Incognito78

hi Zwemmertje

hey joh

lig je nu in het ziekenhuis dan?

Maar herkenbaar verhaal mijn ex zag mij blijkbaar ook meer als vriendin en dumpte me via mail op mijn werk notabene...

Hoor nu ook niks meer erg raar, ik vraag me ook vaak af of ie nog aan me denkt....

Sterkte hoor met alles

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van zwemmertje81

hoihoi

Yep, ik lig in het ziekenhuis. Je moet weten dat ik nogal een einzelganger ben. Ik ben niet zo'n prater, en ik hou de meeste mensen op afstand (lekker makkelijk he? Wat je niet hebt kan je ook niet kwijtraken...). Meestal als ik verdriet heb, sport ik het van me af. Ik doe/ deed zwemmen, fietsen, hardlopen en dus ook triathlon. Dat wilde ik dus vorige week ook doen, weet je, vooral op de fiets kan ik lekker uitwaaien en mn gedachten weer fatsoenlijk op een rijtje krijgen. Nou ik ben dus gaan fietsen, maar een automobilist was het daar blijkbaar niet mee eens, ik ging rechtdoor, zij ging rechtsaf (is een flauwe bocht, dus daar word ALTIJD te hard gereden), zij ziet me over het hoofd, ik ben met mn gedachten bij mn ex (dus niet goed op aan t letten, yep, dus ook mijn fout, want ik weet hoe ze daar altijd rijden) en zij schept me dus. Geluk dat ik altijd een helm op heb, anders was ik nou waarschijnlijk dood geweest (mn helm is letterlijk doormidden). Nou ja, ik ga niemand vermoeien met wat allemaal kapot is, als ik zeg wat nog heel is ben ik sneller klaar, dat is makkelijk, nl. mn hoofd.
Nou ja met mn ex heb ik dus geen contact meer gehad (volgens mij weet ze nog niet eens dat ik een ongeluk gehad heb), dat wil ik ook graag zo houden, want ik weet niet of ik op dit moment nog meer kan hebben; maar ik vind het wel verdomd moeilijk om geen contact met dr op te nemen, maar moet ik dan werkelijk de eerste zijn om dat te doen? Nou ja, zoals je missch begrijpt heb ik hier tijd genoeg om na te denken met deze laptop op mn schoot. Naja, ik ben hier maar een beetje aan het dazen, ben geloof ik zwaar onder invloed, let dr maar niet op Tong

groetjes

afbeelding van Steffie01

Ai...ja dat is erg lullig.

Ai...ja dat is erg lullig. Dat heeft mijn ex ook gedaan tijdens onze relatie, toen het nog wel goedkwam daarna...maar de irritaties bleven maar hangen bij mij. Ik kon er maar niet over uit dat iemand via de msn gaat vertellen (we hadden toen al een aantal jaar) dat ie er geen zin meer in heeft...hoe afstandelijk kun je wezen en iemand frustie achter laten. Hij heeft het nooit ingezien dat het niet echt fijn was. Tja..nu is het ook over...en heeft me weer wat geflikt, waar ik met mijn verstand niet bij kan. Nou ja...zonder te veel over mezelf weer te gaan schrijven...ik kan je begrijpen en gelukkig zijn er ook mensen die het absoluut niet vinden kunnen en het niet netjes vinden. Via de msn potverdorrie..ja lekker makkelijk voor de ander!! Nou ja sterkte...en ja het is echt heel kut om te realiseren dat je nu alleen bent Verdrietig.

afbeelding van little jewel

Wat een rotstreek zeg, om

Wat een rotstreek zeg, om het via SMS uit te maken. Gelukkig zie je haar niet meer zo vaak, het zou het alleen moeilijker maken denk ik.

Maar al die vragen, ja, ik heb precies zulke vragen en ze blijven maar in je hoofd rondspoken.
duurt zo zo lang voordat ze vervagen.

Veel sterkte
LJ

cry yourself a river, build yourself a bridge and get over it