Waarom ik?

afbeelding van vrouwtje

Ben al meer dan 7 jaar met de zelfde man samen. Nou ja samen.. We wonen niet bij elkaar.
Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik erachter dat hij wat had lopen rommelen met meerdere vrouwen.
Ik was er kapot van. Ook omdat ik dus niets door had gehad en ik kwam er nu plotseling achter door nalatigheid van hem. Het waren best veel vrouwen.. Ik heb hem toen een paar weken niet kunnen spreken maar dat is heel moeilijk geweest omdat wij samen een bedrijf hebben. Ja, ik weet wat je denkt... Ook dat nog... Ik heb hem na lang (heel lang) twijfelen weer in mijn armen genomen omdat hij zelf ook aangaf dat het niet meer zou gebeuren en hulp zou halen. Ik ben weer verder gegaan met mijn leven. Soms samen, soms ook niet want mijn verdriet zat toch weer veel in de weg. Ik moest er steeds toch wel weer aan denken. etc. Hij heeft zelf nog 1 keer een "foutje" gemaakt. En deze dame kende hij al heel lang. Ze was zelfs getrouwd! Dames, dames, dames. Toen dacht ik. Ok dan gaan we toch alleen werken samen. Maar dat was iets te makkelijk gedacht. Elkaar iederedag zien en dan toch nog al die gevoelens. Niet bij hem hoor! Nee tuurlijk niet. Maar goed het ging weer wat beter. Weken, maanden..

En dan nu de klap op de vuurpijl. Ik ben erachter gekomen dat hij een reisje heeft geboekt voor 2 personen... Nu net dat ik dacht dat het weer goed ging. Misschien is het een cadeau voor mij. (Maar dat lijkt me sterk). Maar wat als dat niet voor mij is? Misschien is hij al weer weken bezig met een nieuwe vlam? Hij moet gewoon werken in die periode en ik ook. Ik kan het niet vertellen dat ik het weet. Het was een telefoontje die niet voor mij bedoeld was. Wat nu? Ik vertel het niet. Ik wil dit bedrijf ook niet kwijt. Maar waarom ben ik steeds de pineut. Waarom blijf ik hangen en kan ik niet door? Het is niet ok. Ik ben te lief... En te eerlijk. Ik heb hem nooit belazerd. Hij liegt alleen maar. Moet ik hem nu opwachten op schiphol om te kijken met wie hij gaat? Ik trek deze spanning niet. Maar ik zou zijn gezicht wel willen zien. Knipoog

afbeelding van geraldine

Lief vrouwtje.. Vraag het

Lief vrouwtje..

Vraag het hem gewoon. Confronteer hem er maar mee. Beter dan in spanning te blijven zitten. En ik denk niet dat hij verandert. Heeft hij toen nog hulp gezocht, zoals hij toen tegen je zei?
Ik denk dat je je moet beraden of je zo wilt blijven leven met hem..
Je zal om de zoveel tijd teleurgesteld worden, je belazerd voelen..
is dat de relatie die je altijd hebt gewild? Er is vast wel een relatie te vinden die wat meer biedt dan dat.. of denk je dat dat niet voor jou is weggelegd? Want vrouwen die genoegen nemen met te weinig denken vaak dat ze niet meer kunnen krijgen..

Vraag het hem. En trek je conclusies. Bedenk wat JIJ wil, hoe jij wilt leven, wat JIJ van een relatie wilt.
En mocht de reis wel voor jou zijn, dan is dat heel erg mooi, maar bedenk dan wel dat je wantrouwen geen goed teken is en dat het voor jou dan voor hetzelfde geld wel voor een ander kon zijn geweest.. allemaal niet zulke geweldige signalen in een relatie...

sterkte en liefs,
Geraldine.

afbeelding van vrouwtje

Bedankt voor je brief...

Bedankt voor je brief...
Ik ga hem nog 10x lezen want ik voor me echt heel leeg.

Even een reactie;
Hij had wel hulp gezocht maar die dokter moest zo diep graven dat ik er in dit leven waarschijnlijk niets meer aan heb. Hij is een geboren leugenaar. Met veel angsten uit zijn jeugd.

Oh en over het vertellen aan hem; dat doe ik niet. Ik wil mijn bedrijf niet kwijt. Ik mocht het niet weten van deze trip en nu weet ik het wel. oeps..

Ik moet gewoon stoppen met hem. Maar het is erg moeiljke als je elkaar iedere dag ziet. Met een kusje.."Ik hou van je", "je bent mijn schatje". Dat hoor ik nog iedere dag... Glimlach

afbeelding van Puk

Juist wel

Vrouwtje,

Je schreef:

" ...Het was een telefoontje die niet voor mij bedoeld was. Wat nu? ..."

Ik denk dat het lot heeft bepaald en dat telefoontje juist wel voor jou bedoeld was.
Confronteer hem ermee en zeg dat je zo blij bent dat hij jou heeft willen verrassen. Kijk dan hoe hij reageert. Ik denk dat je dan genoeg weet en je conclusie's kan trekken. Ik denk dat je zelf wel voelt hoe de vork zit. Hoelang ga je nog wachten? Sorry dat ik het zeg maar ik vind hem niet echt een betrouwbaar en eerlijk persoon als ik jou verhaal lees. Heb je je wel eens afgevraagd of je eigenlijk nog wel op vakantie wilt met hem?

Liefs en sterkte met je keuze,

Puk

ps Praatjes vullen geen gaatjes. Schatje, liefje, .... het zijn maar woorden. Daden, daar gaat het om.

afbeelding van vrouwtje

Eigenlijk zie ik het niet

Eigenlijk zie ik het niet zitten om met hem weg te gaan. Haha
Maar ik zou wel willen weten of hij zo brutaal is om met iemand op vacatie te gaan terwijl hij mij nooit ergens mee naar toe heeft genomen. Ik zou die twee wel willen betrappen. Dan ben ik voor altijd genezen.

afbeelding van Freespirit

Beste Vrouwtje,Ik zit

Beste Vrouwtje,

Ik zit momenteel met een zeer achterwerk op mijn stoel omdat ik bij het lezen van je berichtje van mijn stoel viel van gewoonweg ONTZETTING! Ik ben gewoon bij aan het komen, weet je dat...Hoe heb je dit in godsnaam ZO over je kant kunnen laten gaan? Ik weet dat liefde blind maakt maar dit slaat werkelijk alles vrouwtje!
Als eerste zou ik dat reisje gewoonweg annuleren, al moest ik hemel en aarde bewegen en de rekening die dat reisje kost blokkeren!
Al zou het voor jou zijn, dan is een nieuw reisje zo geboekt hoor..Maar ik neem aan dat je momenteel niet de behoefte voelt om met hem pootjebaaiend hand in hand op een ver strand wil rond hobbelen,zippend aan een cuba-libre, of wel? Is dat niet mogelijk, dan zou ik inderdaad naar schiphol gaan en als je weet waar je moet zijn waar er vertrokken wordt, mij afzijdig houden en gadeslaan met wie hij aan komt zetten.Dan komt de hamvraag: Wat wil jij? Zie jij het nog zitten met deze man? Is dit niet het geval, waarvan ik bijna zeker weet dat je dat niet ziet zitten, zal je toch knopen moeten doorhakken.KEIHARD! Bedrijf of geen bedrijf, geen enkel bedrijf is het waard wat jij nu op je schouders hebt liggen, bedrijven zat om te starten, je hebt de know-how dus laat dat je niet weerhouden.
Stap zonder wat te zeggen naar een advocaat en vraag een echtscheiding aan..Laat de bal maar rollen, eens is die uitgerold.
Ten eerste je bedrijf...Stap wederom naar een adviseur of je advocaat kan je hierin adviseren en laat jezelf uitkopen door hem, en start opnieuw je eigen bedrijf, of verkoop het bedrijf en deel de opbrengst hiervan, hetzelfde geldt voor je eventuele (koop)huis.Dit zijn gewoonweg praktische zaken waar je toch niet onderuit komt, wil jij dit monster vaarwel zeggen. Ik zeg monster, omdat ik vind dat iemand die z?ɬ? weinig respect op kan brengen voor de vrouw die hem eigenlijk zijn kop af had moeten hakken voor zijn daden, maar in plaats daarvan hem opnieuw in haar hart sluit, verdiend niet beter in mijn ogen.
Daarna, mocht hij op 'vacantie' zijn, en denken dat hij safe zit, ga je de tuin in als je die hebt, steek de vuurkorf aan, trek al zijn kleding uit de kast, tot de laatste sok en onderbroek en verbrand alles!!!(je moest eens weten wat een helende warmte d?ɬ†?ɬ†r vanaf komt voor je) Heb je geen tuin dan gooi je alles in grote komozakken en breng het naar het leger des heils...zelf zijn haarkammetje en scheergerei!
Dan ga je naar een slotenmaker en laat van voor tot achter allemaal nieuwe sloten op je deuren zetten. Als hij terug komt van zijn uitje dan geef je hem te verstaan dat er alleen gecommuniceerd kan worden via je advocaat en jij neemt ziekteverlof,( laat hem maar een uitzendkracht inhuren om jou taken te vervullen) en je deelt hem mee dat hij bij zijn 'beach-babe' mag blijven logeren totdat alles geregeld is.
Als je niet in dat huis wilt blijven dan neem je contact op met een makelaar voor andere woonruimte of je schrijf je in bij elke woonbron of stichting en vraag urgentie aan. Of je probeert bij goede vrienden te verblijven totdat je woonruimte heb gevonden als dat mogelijk is.
Laat in godsnaam dit vrouwtje veranderen in een feeks!
Klinkt misschien keihard wat ik hier allemaal zit te roepen, maar wil jij nog iets van je leven maken en geen wrak worden(waar je hard naar op weg ben) dan is deze gang van zaken geboden, vrouwtje.
Jij hebt ook jarenlang meer dan je best gedaan om alles op te bouwen en meegewerkt aan zijn toekomst. Jij hebt net zoveel bloed zweet en tranen in alles gestoken, misschien nog wel meer denk ik.
JIJ hebt hem alle ruimte gegeven om je hart finaal naar de filisteinen te trappen, omdat je ooit hoopte op beter en in je achterhoofd houdend dat fouten gemaakt kunnen worden in een relatie.
Je liefde voor hem hebben je dit incasseringsvermogen gegeven, maar nu is het zware misbruik en verraad van de hoogste soort.
Dit kan je toch ONMOGELIJK over je kant laten gaan?
Je vraagt je af waarom jou dit steeds moet gebeuren..Wil je daar echt mijn andwoord op? Ok...OMDAT JIJ HET TOELAAT OM TE GEBEUREN!
JIJ en niemand anders kan er voor zorgen dat dit stopt!
Je kunt je niet meer verschuilen achter je bedrijf of zijn (gebleken) loze beloftes..Je mag je ogen niet meer sluiten voor zijn daden en het met een gerafelde mantel van liefde bedekken...
Als jij enig respect heb voor jezelf dan sta je voor jezelf op de bres
Heb je jezelf dan werkelijk helemaal gehersenspoeld en aangepraat dat dit er allemaal bijhoort, want anders ben je een relatie niet waardig, omdat zulke dingen nu eenmaal gebeuren in een huwelijk?
Nou, laat ik je vertellen dat dit werkelijk ABNORMAAL is wat jij toe laat hoor! Welke macht heeft hij over jou? Wat heeft hij wat zo onmisbaar is voor jou? Is hij een 'wereld-stud'...Waar hou jij aan vast?
Sorry als ik wat fanatiek ben in mijn schrijven, maar ik denk dat jij een giga wake-up call nodig hebt en geen duwtje maar een verschrikkelijke zet in je rug om voor jezelf in actie te komen en jezelf te beschermen.
Ik vind(en ja wie ben ik tenslotte) dat jij veel beter verdiend, en dat jij dat moet najagen met alle kracht die in je zit.
Misschien hoef je niet de radicale stappen te ondernemen die ik beschrijf, maar doe alstublieft IETS...Kies een ander leven voor jezelf, want dit houd geen normaal mens vol wat jij tracht te doen.

Vrouwtje, ik bedoel het goed, maar ik moet n?ɬ? nog afkoelen na je verhaal en mijn ppppfffff en tssss tot bedaren brengen...
Ik hoop dat je de kracht vind om jezelf te redden...

Een warme groet, Free Spirit

Ik ben slechts jou in een andere vorm...

afbeelding van jody

Hallo Vrouwtje Ik heb maar 1

Hallo Vrouwtje

Ik heb maar 1 goede tip voor je,ONDERNEEM ZELF LEUKE DINGEN!!!
Ga niet zitten wachten, neem zelf het heft in handen.
Iemand die zo onbetrouwbaar is, en je steeds verdriet doet, is het niet waard om zoveel kostbare energie in te steken.
Stel jezelf eens de volgende vraag:BEN IK NU GELUKKIG?

Is het antwoord NEE, dan breng er maar gauw verandering in,om zo snel mogelijk uit die ongelukkige situatie te komen.

DENK AAN JEZELF, EN HOU VAN JEZELF> GUN JEZELF HET ALLERBESTE!!!
NEEM GEEN GENOEGEN MET MINDER!!!

Ik zou zeggen, boek zelf een reisje naar de zon, en neem het er lekker van.

Groetjes Jody

afbeelding van kikkerflosje

Hoi vrouwtje, Ik kan niet

Hoi vrouwtje,

Ik kan niet anders dan me aansluiten bij Free Spirit. Je kunt niet van deze man loskomen, als je niet je niet ook jullie bedrijf laat scheiden en zoals Free Spirit ook al zegt, geen enkel bedrijf is het waard om zulke ellende voor op de koop toe te nemen.

Ik raad je aan om voor jezelf een beeld in je hoofd te maken van hoe je zou willen dat je leven er uit ziet. Als je weinig details ziet, je zult in elk geval de wens hebben om gelukkig te zijn? Ga dan de stappen na die je moet zetten om gelukkig te worden.

Stap 1: Hufter dumpen!

Liefdesverdriet is erg, ik weet er alles van, maar we weten dat het over gaat. Dit is langdurende ellende en gedoemd voor altijd door te gaan als je er niet mee stopt. Aan jou de keuze.

Sterkte Vrouwtje.

Groetjes Kikkerflosje

Het is makkelijk het jezelf moeilijk te maken, maar veel moeilijker het jezelf makkelijk te maken.

afbeelding van vrouwtje

Bedankt voor al jullie lieve

Bedankt voor al jullie lieve en sterke berichten.
Ik zit hier te janken...

Ik ben er nu 100% achter dat hij op reis gaan met een ander!
Ik ken haar niet en zij mij ook niet. Dat was ook met al die
ander vrouwen. Die wisten niets van mij...

Ik kap ermee. Heb een lange weg te gaan. \
Gelukkig zijn we niet getrouwd!

Het enige waar ik mee zit is..
Hoe leg ik dit uit aan mijn werknemers.

BEDANKT MENSEN!
..Ik ga nu knokken.

afbeelding van geraldine

Lief vrouwtje.. Wat erg. Wat

Lief vrouwtje..

Wat erg. Wat rot voor je.
K***** dus!
Ik hoop dat je er in slaagt vol te houden om echt te kappen. Weet zelf hoe moeilijk dit is, je verstand zegt van ja, je gevoel zegt van nee. Als je verstand maar net iets vaker ja zegt.. dan hoop ik dat die wint.. Maar het wordt wel moeilijk, maar wel beter..
leef met je mee.
liefs, sterkte!
Geraldine.