Waarom overkomt mij dit..

afbeelding van Gast

Hallo,

Normaal ben ik er niet zo van om mijn verhaal op internet te zetten. Maar ik wil dit heel graag kwijt.

Ik heb bijna 2 jaar een relatie gehad met mijn ex. Onze relatie was echt perfect! vanaf het aller eerste moment dat we elkaar in de ogen keken was er iets extra's, iets heel speciaals wat gewoon goed zat, veel mee dan alleen liefde en een sterke band. We waren er allebei ook heilig van overtuigd dat het voor altijd zou zijn, dat zijden we ook altijd tegen elkaar. De tijd dat ik met haar een relatie heb gehad was echt de beste tijd van mijn leven, andersom ook. Het zat gewoon goed en we paste ook echt bij elkaar, volgens mij horen wij ook gewoon bij elkaar.

Maar dan.. In een relatie heb je je ups and downs. na de zomervakantie hadden we even een mindere periode, we hadden er makkelijk uit kunnen komen maar dat gebeurde helaas niet. Ze ontmoette in die tijd een andere jongen, hij was heel interresant en spannend voor haar. Het begon bij alleen maar whatsappen maar dat liep al gauw uit de hand. Zo erg zelfs dat zij alleen nog maar haar verhaal bij hem kwijt kon, en ja hij vind haar heel leuk en begrijpt alles. Van het een komt het ander en in november heeft ze het uit gemaakt.. Vanaf toen ging ze steeds meer met die andere jongen afspreken, de week nadat het uit was hadden ze al gezoend. Uiteindelijk hebben ze nu al een tijdje een relatie met elkaar.

Ik zelf ben er radeloos mee, ik heb altijd zo erg mijn best voor haar gedaan ik heb alles gegeven wat ik had!
''Mijn meisje'' is nu met een ander en ik zit hier achter met een gebroken hart. Ik zelf zou er nog voor de volle 110% willen gaan. Ik ben nog helemaal gek van der. Ik mis haar zo! Maar iets zegt mij dat het uiteindelijk goed komt en we weer samen komen, voor mijn gevoel horen we echt bij elkaar.

Alleen wat kan ik doen? Ik wil haar absoluut niet los laten, het klopt gewoon niet hoe het nu is. Ik kan het zelf amper nog geloven af en toe. Het zit helemaal niet goed! het is een vreselijk beeld als ik die 2 tegen kom of me in beeld wat ze allemaal doen. Het is echt vreselijk, vreselijk zonder haar.

afbeelding van Wende

Sterkte

Stekte Jellah,
Vreselijk zijn die eerste maanden dat je relatie over is.
Ik lees dat je haar niet los wil laten, dat herken ik enorm.
Er komt een dag dat je haar wel wil gaan loslaten, voor jezelf. Maar nu voelt dat nog niet zo... En dat duurt misschien nog wel even.

Hopelijk zit je níet op Facebook, en anders blok je ex een tijd zodat je niet met haar steeds geconfronteerd wordt.
Ook delete je whatsapp verleden of mail het naarjezrlf en delete daarna de chat.
Probeer jezelf te beschermen!
Zijn er gezellige, lieve vrienden waarmee je afleiding kan zoeken?
Sterkte en liefs,
Wende

afbeelding van Loreley

Ik begrijp perfect hoe je je

Ik begrijp perfect hoe je je voelt. Zit in dezelfde situatie (alleen getrouwd en 7-8 jaren standgehouden!). Doe jezelf een plezier en blokkeer haar op elke mogelijke manier. Geen sms, geen telefoon, geen e-mail, geen facebook, ... .

Je moet haar loslaten, echt waar. Makkelijker gezegd dan gedaan hoor, ik weet het wel! Zij heeft haar hart aan een ander gegeven, of daar lijkt het toch op. En jij, jij zal dat op termijn ook gaan doen. Maar jij zal verwerkt hebben, jij zal haar hebben losgelaten, want daar ben je nu onbewust al mee bezig. Jouw wonden zullen geheeld zijn. Want hoe je het ook draait of keert, ook zij zal vast nog terugdenken aan de goeie momenten die jullie gehad hebben. Haar nieuwe relatie zal bij tijd ook weer gaan vervelen, dat is in bijna elke relatie zo.

Je wil haar weer terug ... maar bedenk even ... stel dat zij terugkomt. Zou jij je dan op langere termijn veilig voelen? Zou jij niet af en toe denken 'hey, ze zit zo lang op weet ik welke site, ze zit te appen, met wie? Is ze weer op zoek naar een ander misschien? Denk je dat dat leuke momenten voor jou zouden zijn? Want een relatie die zo wordt afgebroken en de ex die zo snel een ander heeft, is die ex écht iemand waar je de rest van je leven wil bij slijten? Na een brake-up is het vertrouwen weg, zeker bij jou. En dat vertrouwen opnieuw op hetzelfde peil brengen als in het begin van je relatie is nagenoeg onmogelijk.
En wat als ze binnen 5 of 10 jaren opnieuw begint te daten met een ander? Neen, doe jezelf het niet aan. Denk daar eens over.

Veel sterkte, ooit gaat het beter met je, al kan dat nog even duren.

L.