Waarom zoeken oude liefdes contact?

afbeelding van gummetje

Gewoon een losse vraag. Waarom zoeken mannelijke oude liefdes na tig jaar weer (herhaaldelijk) contact terwijl er aan beide zijde nog waakvlammen zijn? En dus gevaar voor huwelijk. Nieuwsgierigheid kan....maar steeds weer daarna????? terwijl en geen oud zeer uitgepraat moet worden?? Ben benieuwd naar jullie reacties.

afbeelding van Jonne

Goede vraag

Het kan zo maar zijn dat hij oprecht geïnteresseerd is in wat je doet en er bepaalde gevoelens weer opgewekt zijn bij hem.
In mijn oren klinkt het in ieder geval wel zo, aangezien het contact zoeken niet bij een keer is gebleven maar meer periodiek is geworden. Persoonlijk zal ik hem recht op de man afvragen waarom hij herhaaldelijk contact zoekt. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent en heb je de koe bij de horens gevat zoals het spreekwoord zo mooi geldt.

Anyway, it's up too you.

En vergeet vooral niet dat niks hierin slecht is, aangezien het je eigen gevoel is dat je neem ik voelt!

afbeelding van gummetje

Ik heb dat ooit in het

Ik heb dat ooit in het verleden gevraagd en het antwoord was nieuwsgierigheid. Ik denk dus niet dat ik een eerlijk antwoord zal krijgen.

afbeelding van Dirk30

Hallo Gum Ik heb onlangs ook

Hallo Gum

Ik heb onlangs ook eens contact opgenomen met een ex via FB. Waarom? Omdat ik gewoon eens wou weten hoe het met haar ging. Ik had er zeker geen bijbedoelingen mee aangezien ik nu nog wat ldvd heb. En ik heb zeker geen heimwee naar toen. Gewoon gezonde nieuwschierigheid.

afbeelding van hortensia

@gummetje

Ik denk dat het antwoord vrij simpel is : Hij doet dat omdat hij aan haar denkt