Wanneer geen copntact meer of juist wel

afbeelding van Pba1211

Ongetwijfeld lopen we hier allemaal wel tegenaan, dus ik ben benieuwd hoe jullie daar mee omgaan.
Natuurllijk is elke situatie weer verschillend en er is geen handboek voor verkrijgbaar die verteld wa we moeten doen, tenminste ik heb hem niet kunnen vinden bij Bol.com Glimlach

Waar ik (een beetje) mee worstel is het idee wanneer laat je je ex nu helemaal links liggen en wanneer /wat is een geijkt moment om weer contact te zoeken.

Na een zware maandag te hebben gehad ,omdat ik graag met haar wat wilde ondernemen afgelopen zondag, wat veel te gezellig was en een open gesprek opleverde, heb ik mij voorgenomen om dit niet weer te willen. Ik ben verschrikkelijk gek op mn ex vriendin, hou nog steeds van dr en "reis naar het eind v d wereld en terug"als het nodig is..... maar dat k^% gevoel en gejank moet ophouden.
Ik functioneer niet meer zn dag.. en dat kan absoluut niet en wil ik niet, dus stoppen met contact zoeken ! toch? geen aanleiding meer geven geen dates meer plannen ,ne vooral niet ingaan op uitnodgingen van haar kant, want ook dat gebeurd met regelmaat .

Maar ja, dan krijg je van haar een berichtje dat haar oma is overleden, en natuurlijk reageer ik dan terug met sterkte etc. Vervolgens nog een kaart gestuurd waarop opnieuw een bedankje van haar kant.
Enfin, daarop natuurlijk weer mijn reactie "is het minste wat ik kan doen bla bla" sterkte als de uitvaart vandaag is... hierop weer een reactie "nee is morgen , en de medeleing dat ze nog eventjes moet en dan vakantie heeft.

Nou , erg leuk allemaal maar kan er natuurlijk niets mee, hoeft ook niet overigens, maar ja ik wil het contact niet verliezen. Zo vraag ik mij nu af of ik nu gewoon voor mezelf een reden gezocht heb om contact te hebben, had ik dit links moeten laten liggen (ze wilde me toch niet meer...)

Maar op de sportschool kom ik haar iig tegen, waarbij regelmatig de vraag kwam... wat ga je doen vanmiddag
om vervolgens samen wat te ondernemen, of ik stelde zelf de vraag.

Enfin mijn idee hierbi is om het hele geburen eerst proberen te verwerken en het contact sterk te minimaliseren. MAw geen afspraken meer, als er een vraag komt van haar kant, dan antwoorden, komt er geen vraag dan zelf het contact niet opzoeken... of me dat gaat lukken, vooral de zondagmiddag waarop we eigenlijk nog steeds samen wat deden gaan me zeker weten moeite kosten.
Hiervoor moet ik dus al op voorhand wat gaan inplannen.

Ik ga mn best doen pffff Glimlach

afbeelding van Indra

Hey, Ik weet niet of de breuk

Hey,

Ik weet niet of de breuk nog te herstellen is.. maar hoe dan ook kan dat best na dat alles wat verwerkt is.
Ik zou gewoon vriendelijk antwoorden op haar smsjes... maar als elkaar zien nog te moeilijk ligt voor jou zou ik wel
afstand nemen van zelf contact te nemen. Als ze ernaar vraagt kan je dat ook zeggen... dat je wat tijd nodig hebt daarvoor.
Maar denk ook eens na of een relatie nog mogelijk is.. en of je indien niet wel echt alleen vriendschap aankan.
Heel zelden kan dat gewoon vriendschap... maar dan moeten beide partijen echt over de breuk heen zijn...

Sterkte