Wanneer komt ze terug ?

afbeelding van choemmy

Ik weet dat ik ze alleen nog kan terug krijgen door haar afstand te geven zodat ze kan ontdekken dat ze me mist. Maar zij heeft zoveel om haar oren dat ze volgens mij geen tijd heeft daar aan te denken. Terwijl ik hier thuis al het ware de uren en minuten lig te tellen en zit te wachten tot ze belt om nog eens af te spreken.
Toen ze op vakantie was met haar ouders had ze tijd om na te denken en toen heeft ze ook laten weten dat ze me miste, maar nu hoor ik niets van haar ...

afbeelding van radeloos

Zelfde schuitje

Moeilijk. Ik zit in precies hetzelfde schuitje. Nadat zij zei 'vrienden' te willen blijven en ik natuurlijk valse hoop had, was ik steeds de gene die contact zocht. Nu, na een maand heb ik zoiets van het volgende contact is voor haar. Oftewel ik neem nu afstand, en wacht tot zij contact zoekt. Maar ook zij heeft het beredruk met van alles en nog wat. Ik kan je dus geeen advies geven. Ik weet niet of je er iets aan hebt, maar zoals je ziet ben je niet de enige die het veel te moeilijk vind om afstand te nemen. Sterkte!