Wat als hij direct een ander heeft en er direct mee samenwoont!

afbeelding van little_rosi
Je blijft hem bellen om te vertellen hoeveel je van hem houd en hem terug wilt!
0% (0 stemmen)
Je blijft hem en zijn nieuwe liefde stalken.
0% (0 stemmen)
Je laat niets meer vanje horen en gunt hem zijn nieuwe geluk!
12% (3 stemmen)
Je gooit het roer om en probeert radicaal je eigen leven op te pakken
85% (22 stemmen)
Je probeert haar ervan te overtuigen dat jij de enige echte liefde in zijn leven blijft!
4% (1 stem)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van Annevb

Ga voor 3 en 4

Ik heb op 4 gestemt maar ben het ook met 3 eens. Je moet zoiezo proberen je eigen leven op de rails proberen te krijgen! Je bent meer waard. je moet het zo zien het is niet jou verlies maar het zijne! En met 3 ja.. ik denk dat het je helpt om verder te gaan als je hem dat geluk gunt. Heeft ook een stukje te maken met vergeven denk ik! En dat is echt nodig om zelf door te gaan! Uiteindelijk heb je hem er niet mee als je hem het niet gunt maar alleen jezelf! Want jij bent de gene die loopt te malen en boos is over hoe die dat nou kan doen! Blijf natuurlijk ook een rotstreek!
sterkte

afbeelding van Speler

Heb vier gestemd omdat dat

Heb vier gestemd omdat dat het meest in de lijn ligt van wat ik denk. Ook 3 was gedeeltelijk mijn overtuiging, alleen dat geluk gunnen, dat kan ik niet. De ex gun ik geen sprankel geluk of hoop. Maar dennk dat dat een beetje afhangt van hoe je uit elkaar bent gegaan.

Life is what you make of it...or not!
Don't let my nick fool you.
Don't be a rabbit, let the hunters see what you think of them!

afbeelding van Chriske

Zeg dat wel

Zeg dat wel. Net of het de ander niets doet. Het gunnen van nieuw geluk
wil ik hem zeker niet, maar hij heeft het wel al. Hij is gelukkig en ik ben een wrak. Terwijl het bij ons juist andersom zou moeten zijn.

afbeelding van jaspera

Zo zal dat altijd zijn,

Zo zal dat altijd zijn, degene die al een ander heeft is gelukkig terwijl de andere zich doodongelukkig voelt. Ze zullen het niet altijd doen met het doel om jou ongelukkig te maken, maar dat verandert niks aan de pijn.

afbeelding van Chriske

Nee, maar ik had het niet

Nee, maar ik had het niet verwacht. Als iemand zegt dat hij van je houdt en jullie hebben 5 jaar een relatie, hoe kan hij je dan zo'n pijn doen. Ik zou niks doen om hem ongelukkig te maken, dat kan ik niet. Hij blijkbaar wel...

afbeelding van Chriske

Real life

Dit is mij dus echt gebeurd. Hij is verliefd op een ander geworden en ze gaan meteen samenwonen. Ze kennen elkaar 2 maanden, maar zijn sinds een paar weken verliefd. Ik moet hem, van mezelf, gewoon met rust laten.

afbeelding van JuJuBe

die van mij

Die van mij had al een nieuwe relatie (maand) voordat wij uit elkaar gingen. Is meteen gaan samenwonen toen zijn huis klaar was. Is drie maanden daarna verloofd en ze verwachten een kind.
En hij heeft duidelijk gemaakt dat ik niks ben en hij me haat. Bedankt voor 5 1/2 jaar niks dus.

If it doesn't kill you it makes you stronger!!!