Wat een puinhoop

afbeelding van Trustinangels

Een half jaar geleden de liefde van mijn leven verloren. Mijn beste vriend. Hij zag het niet meer zitten en kon niet verder met de relatie. Hier was ik echt kapot van en eigenlijk nog steeds. Toen twee maanden geleden een jongen tegen gekomen op wie ik ineens super erg verliefd werd (rebound?) echter wisten we allebei dat het niet echt iets serieus zou kinnen worden omdat ik over drie maanden zoiets naar Australië verhuis voor minimaal een jaar. Maar omdat ik al verliefd was toch met hem blijven afspreken en hem blijven zien. Op het begin was hij ook echt weg van mij, dat merkte ik aan alles. Meteen een sms'je als ik nog maar 2 seconde de deur uit was, hij vertelde zijn vrienden en familie over me en liet me zien aan hun (op foto want wonen ver weg) vroeg me mee als die uit ging, of kwam speciaal als ik uit was, we zagen elkaar twee of drie keer per week en het was altijd gezellig. Nu ineens sinds een week of twee stopte de goedemorgen en welterusten berichtjes. Toen ineens ook de berichtjes overdag. Als ik hem app krijg jk altijd binnen 2 sec antwoord dat wel Mja. Beloftes worden genaakt maar nooit nagekomen. Zoals ik dacht eraan dat ik een keer lekker moet koken voor je..... of komende week kan ik wel bij jou langs komen (want dat is hij nog nooit geweest) maar goed als het dan zovee is dan zit ineens zijn hele planning al vol en vertrekt hij ineens elke weekend Nasr de andere kant van het land (waar hij oorspronkelijk vandaan komt) wanneer hij daar is worden sinds vorig weekend mijn berichten zelfs gewoon genegeerd. Ik stuur er hooguit 1 of 2 hoor niet meer ook als hij niet reageert. Wanneer hij weer reageert doet hij alsof er doodleuk niks aan de hand is. Dus ja eigenlijk wil ik ervan weglopen van deze jongen want ik heb geen idee elke keer waar ik sta bij hem, en heb het gevoel dat ik maar een side chick ben ineens. Terwijl hij een paar weken terug nog zo hotel de botel was dat hij zei verliefd te zijn en zelfs een dronken ik hou van jou eruit gooide. Maargoed thats that.
Nu doordat jk me hier weer zo klote over voel denk ik continue weer terug aan m'n ex. Dat ik bij hem eigenlijk alles had wat m'n hartje begeerde maar ik er toen nog niet klaar voor was en het daarom verpest heb. Al een tijdje denk ik eraan om mijn ex een mailtje te sturen Mja aan de andere kant wat heeft dat voor zin? Het is niet dat die terug gaat sturen ja ik mis jou ook kom aub bij me terug. Aint gonna happen. Dus ja nu zit ik en in zak en as wat te doen met die ene jongen....... en in zak en as wat te doen met m'n Ex. Ik had gewoon zo gehoopt dat het met deze nieuwe jongen echt wat was..... en ik weer kon genieten van dat echt verliefd zijn, sinds jaren.

Ben me ten einde raadt, alweer......

afbeelding van Dramaqueen1992

Wat je ex betreft kan je gwn

Wat je ex betreft kan je gwn eens sturen hoebhet met hem gaat? Heb je hem in die 6 maand nooit gehoord of gesproken of gezien? Gwn heel oppervlakkig eens vragen... vn die nieuwe jongen tja..: mss is die bang voor zijn verdere gevoelens? Je woont nu al ver van elkaar en als je dadelijk gaat verhuizen nog verder? Misschien is hij bang, ik zou eigenlijk hem eens de moeite laten doen en contact verbreken maar ja ik ben zo koppig.

Groetjes en sterk blijven
Liefsss

afbeelding van Trustinangels

Heb hem in het afgelopen half

Heb hem in het afgelopen half jaar wel heel af en toe nog eens gesproken en 1 maal gezien met het stappen, maar toen ging hij eigenlijk meteen al naar huis omdat het hem niet lekker zat zei hij. En daarna als ik contact zocht eigenlijk nooit meer reactie of antwoord gehad :'(

Ja met die andere jongen, we wonen nu wel heel dicht bij elkaar hoor, gewoon in dezelfde stad. Maargoed ja ik weet wat ze zeggen als een jongen je echt wilt zien dan zorgt die daar wel voor...... ja en dat doet hij tot nu toe ineens niet meer. Maar voel me gewoon zo stom erover, eerst was hij helemaal hotel de botel en nu gewoon ineens van de 1 op de andere dag niet meer ofzo, terwijl ik al voor hen gevallen ben.
Hij heeft al eerder paar keer aangegeven dat hij bang was omdat ik weg ga. Maar eerder was het gevoel toch te sterk om die angst te doorbreken. Maar nu schijnbaar niet meer en heeft hij me door die angst toch opzij gezet ofzo. Ik zoek nu idd zelf geen contact meer op en laat het voor wat het is even

Mja het is wat het is