Wat heb je liever?

afbeelding van SensitiveMale
Dat jouw ex je verlaat.
56% (24 stemmen)
Dat jouw ex overlijdt.
44% (19 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van bacootje

ik denk of het nu *je partner

ik denk of het nu
*je partner is die jou verlaat of je partner overlijd
*of je partner die jou verlaat of je EX die overlijd

ik denk dat voor het verwerkings proces van jezelf het makkelijker is als hij overlijd
omdat hij je dan niet in de steek gelaten heeft als vrije keus zeg maar en geen gezeik bij komt kijken
wel een hoop ellende en verdriet maar wel op een andere manier
het zijn geen irritaties its the way of life
maar staat los van het feit of je iemand de dood toe wenst
tuurlijk wens je dat niemand toe
of het moet zo extreem uit de handlopen dat je gestalkt word ga zo maar door denk dat dan het verhaal anders word maar dat was niet de vraag

maar de vraag was wat heb je liever dus ik neem aan dat het gaat over het feit wat zou makkelijker zijn voor jou
niet wat je iemand wel of niet zou toewensen

dus ja ik zou gaan voor de dood staat los van het feit of ik hem dat toe wens maar puur voor mezelf.
zou wel erg hypocriet zijn in mijn geval als ik mijn partner/ex (weet nog niet waar dit gaat stranden)
de dood zou toe wensen heb 2 kids van hem dus dan wens ik mijn kinderen toe om op te groeien zonder vader een normaal persoon doet dit niet als de verstandhouding met de kids wel goed is

ba(cootje)

afbeelding van vlindertje59

@bacootje

De poll is inderdaad wat vreemd gevraagd maar ik denk dat hij bedoeld.

Heb je liever dat je partner overlijdt
Heb je liever dat je partner je verlaat

Ik heb het nu dus allebei meegemaakt. Mijn echtgenoot is overleden en het gekke is op het moment dacht ik meteen, waren we maar gescheiden dan was hij er nog!! Ik heb goede herinneringen aan mijn man.
Nu ben ik in de steek gelaten door een nieuwe partner waar ik 2 jaar een relatie mee heb gehad en nu denk ik was hij maar dood. En het is niet zo dat ik hem de dood gun, zeker niet maar dat zou het voor mij wat dragelijker maken want nu loop ik de hele dag waar zou hij zijn? wat zou hij doen? wat zou hij voelen/denken? etc. En zometeen ontmoet hij een ander etc.
Ik kan nu op dit moment nog geen goede herinneringen aan mijn ex hebben maar ik hoop dat dat ooit komt, maar zover ben ik nog lang niet. Ik zit nog steeds in de 1e fase.

Groetjes
Vlindertje59

afbeelding van bacootje

@ vlindertje

Ik snap wat je bedoeld
En het spijt me te horen dat je het alle 2 mee gemaakt hebt
En ik denk ook dat je er pas echt over kunt oordelen als je het alle 2 meegemaaakt hebt wat ik natuurlijk niemand toe wens
Ik heb het 1 en ander gelezen van je en wens ook jou een zonnige toekomst toe

Groetjes bacootje

afbeelding van elvira20

Moet de poll niet zijn "wat

Moet de poll niet zijn

"wat heb je liever dat jouw partner overlijd/je verlaat?

Een ex heeft je meestal al verlaten toch?
Of ik snap de poll gewoon niet goed...Hij gaat ook niet echt voor mij op omdat ik degene ben die mijn ex heeft verlaten.

Mocht ik een nieuwe partner krijgen dan heb ik liever dat hij me verlaat, dan dat hij overlijd. Want dat gun ik niemand. Dan liever zelf wat ellende.

afbeelding van michael83

het zou voor mij makkelijker

het zou voor mij makkelijker zijn als ze overlijd, het zou verschrikkelijk veel pijn doen als zij overlijd maar ik zou er sneller overheen zijn denk ik. mede omdat ik mij geen zorgen hoef te maken dat ze iemand anders heeft of mij keihard laat vallen voor een ander..
zoals nu het geval is helaas.. ben diep gekwetst en de zorgen waar ze nu is, met wie en wat ze doet maakt me gek.... zij heeft het naar haar zin, gaat uit, lacht, heeft alweer sex met iemand anders, gaat door met haar leven en is keihard en koud naar mij toe... alsof ze nooit iets heeft gegeven om me... daarom zou de dood makkelijker te verwerken zijn zou ik denken.... maar als ze echt dood zou gaan en mij niet gedumpt had... dan zou ik het tegenovergestelde voelen denk ik.. dan zou ik alles nog meer gaan idealiseren en het heeeel moeilijk hebben
en hebben gedacht dat zij de ware was.....
ieder geval, hoe erg zij mij ook gekwetst heeft en hoe erg ik het idee vind dat ze nu met iemand anders ligt te n**ken.... ik wens haar niet de dood toe, dus stem ik op ' verlaten ' .

afbeelding van suushi

Ik denk dat velen aan het

Ik denk dat velen aan het begin van de break-up kiezen voor de dood, maar als je er later op terug kijkt zou je dit nog zeggen denk ik. Vandaar dat mijn keus ook overlijden is omdat jij je dan nergens zorgen over hoeft te maken wat ze of hij wel niet uit zou spoken.

afbeelding van flower87

denk...

Ik denk idd als iemand overleden is dat dat makkelijker is, dan hoef je je niet druk te maken over wat hij met iemand anders doet en hoef je hem nooit meer met iemand anders tezien!

afbeelding van Mayonaise

Liever verlaten

Ik heb liever dat mijn ex me verlaat. Sowieso wens ik niemand de dood in, en ik vind het hard om mijn eigen behoeftes (dus het pijnlijke als je je ex met iemand anders ziet) voor op een dood te zetten.

Liever het verlaten, dan leeft deze dierbare persoon nog Glimlach

afbeelding van moemi72

Beiden niet makkelijk.

Heb verschillende malen gedacht dat het voor mij makkelijker loslaten zou zijn als hij er niet meer was. Overlijden is definitief. Maar het blijft een verlies. Vanuit m'n recente gevoelens kan ik oprecht zeggen dat ik de gedachte dat hij van iemand anders zou houden en krijgen wat hij nodig heeft en ik hem niet kan geven, misselijkmakend en onverdragelijk vind. Maar het idee dat hij er niet meer zou zijn, vind ik net zo onverdraagelijk.

afbeelding van JvdH

Overlijden

Ik denk dat het voor je verwerking makkelijker is, al blijft dat ook gewoon klote. Hoe lief ik mijn ex ook heb, als zij overleden is hoef ik haar niet met iemand anders te zien. Hoeven mijn kinderen geen kennis te maken met haar nieuwe vriend, hoef je je niet af te vragen wat zij aan het doen is. enz. Hoe hard het ook klinkt, maar dood is dood.

afbeelding van kiki70

pffff

Dit vind ik wel erg hard hoor..dan mag ie me verlaten..hij is me te dierbaar..

kiki

afbeelding van y.

helemaal mee eens....

helemaal mee eens....

afbeelding van y.

Heb liever verlaten dan. Ik

Heb liever verlaten dan. Ik geef veel om haar dus ik zal haar echt niet de dood wensen omdat ze toevallig niet meer van me houdt, natuurlijk doet het mij pijn, alsof ik wel door de grond zou kunnen zakken, maar dat betekent niet dat ik daarom haar niet wens om weer geluk te vinden. (hoe jaloers ik dan ook zal zijn.. Shock).