Wat heb jij als laatst gezegd toen je hoorde dat je ex niet meer verder wou? Dat je hem/haar voor goed vaarwel zei?

afbeelding van NTM
Zal altijd van je blijven houden
26% (5 stemmen)
Je zult altijd een plek in me hart hebben
11% (2 stemmen)
Ik hoop dat het ooit weer goed komt/ik ga je terug winnen.
5% (1 stem)
Krijg de piep piep piep (toch wel duidelijk genoeg he)
16% (3 stemmen)
anders ..... Verhaaltje graag als jullie willen :)
42% (8 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van little jewel

be good

Ik zei:
Well....I'd better be going then.Be good

Waarop hij antwoorde: Wil je dan geen contact meer hebben?
Waarop ik pissig werd. NEE ik wil geen contact want waarom zou ik van jou een gewone vriend maken als je me zo pijn kan doen! MIJN vrienden doen mij geen pijn.

Ach hij hefet de hoorn erop gegooid, voelde zich waarschijnlijk bedrijgd...

Dat was 4 weken geleden....ach ja. Er is niets aan te doen.

cry yourself a river, build yourself a bridge and get over it

afbeelding van zwemmertje81

Anders....

Naja, ik kon niks meer zeggen, ben omgedraaid en weggelopen, t voelde alsof iemand me met een moker op mn kop had geslagen, naja, voor verhaaltjes lees je de blogjes maar Tong

grtz zwemmertje

Is it not beautiful to watch the sunrise?

afbeelding van Dearest

Orka's:P

Heey zwemmertje, domme vraag. Maar ben jij toevallig gek van orka's?:$ Zie je avator en ben nu toch wel nieuwsgierig, ik ben namelijk smoor van orka's sinds mn 5de/6de!Tong

afbeelding van jelle71

grens

ik heb gezegd dat ik hier een grens trok. Aan het einde van het gesprek (werd afgebroken) heb ik gezegd dat hij er zo wel lekker makkelijk vanaf kwam en dat we nu wel waren uitgepraat.

afbeelding van Janneke82

Anders

Ik heb gezegd dat ie nog niet besefte wat hij kwijt was, dat hij over een paar maanden op z'n knieen en met een gebroken hart voor me zou staan (liggen?), en dat hij maar eens heel goed moest beseffen waar zijn toekomst en zijn geluk lag...

...het verhaal is bekend, de paar maanden zijn voorbij en ja, hij heeft zere knieeen om het zo te zeggen;-)

you never know how the wind will blow...

afbeelding van EB

Heb gezegd

Heb gezegd dat als ze meer gepraat had over haar gevoelens dat we dan elkaar beter hadden aangevoeld en het zover niet was gekomen.

Dat ze in andere relaties moest leren te praten anders liep alles mis.

Groeten EB

afbeelding van Steffie01

Helaas is leren praten een

Helaas is leren praten een lang proces...sommige mensen kunnen op hun 40-ste niet eens comminiceren. Je wilt het, omdatje weet dat het nodig is...de ruzies gaan bijna 99% over niet goed communiceren. Je gaat elkaar verwijten naar het hoofd smijten, frustraties komen op en daardoor wordt ook je gevoel minder. Dat is mijn mening.

Ik zeg wel over mijn ex hij praatte nooit enzo...maar ik ik zei vaak iets als ik boos was (omdat ik wist dat als ik iets zei hij toch niets ging zeggen...maar op een gegeven moment moet het er gewoon uit..tja op het verkeerde moment) Dus ik moet ook leren communiceren.

Alleen een triest punt is wel dat iedereen steeds meer leert, maar het bijna altijd pas gaat toepassen als er een ander in het spel is.Daarbij speelt het ook een rol hoe gek je op iemand bent...mijn ex schatte ik hoger in, maar het kwam er nooit uit bij hem omdat hij dus niet voor mij wilde gaan. Intuitie.

afbeelding van asarpuk

Ja je hebt

Ja Steffie je hebt gelijk. ook ik communiceerde niet echt en hij al helemaal niet. Het was meer of we al tachtig jaar getrouwd waren dus over ditjes en datjes. En als we met z'n 2tjes waren kwam het er ook niet uit. Soms moest ik het eruit trekken ja dan kwam het wel. En ik....kropte het op en als het eruit kwam dan kwam het ook gelijk goed eruit. Verwijten, schelden en uiteindelijk hij naar huis en ik boos omdat hij weer niets gezegd had.

Uiteindelijk deed hij het in een gedichtje en dit stukje slaat wel alles. Dit is niet gemeen bedoeld maar kwam wel hard aan. Misschien had hij toch gelijk!!!

Er was
Geen arm
Er was een
Schouder en traan
Van jou
En mij
Niet om elkaar

Liefs Asarpuk

afbeelding van Steffie01

Hey lieve Mi,

Doet zeer he? ik had een relatie van 19-25 jaar en het leek na 2 jaar al of we een getrouwd stel waren!!! Dat riepen mensen om ons heen. Dat is nie goed! Toch doorgaan, elke keer weer, en waarom denk ik dan. Tja hetzelfde geld voor mij, je houdt je aan iets vertouwds vast en je weet niet beter. Ik las ook een stukje dat mensen het vaak uitmaken als er een ander in het spel is, omdat dat makkelijker is. Wreed!! (tis mij dus overkomen)

Ik vind het trouwens wel erg hoor dat ik, ondanks het enorm oplucht, maar zit te miepen en te miepen omdat ik gewoon potverdorrie van hem hou. En ik ben zoooo jaloers dat hij nu echt een leuk meisje heeft gevonden! Geen fantasie, ze heeft alles waar hij ook interesse in heeft. grrr...ik gun het hem, maar aan de andere kant wou ik dat ie een of ander zeikend meisje had gevonden die he even continue gaat vertellen dat ze alles samen moeten doen.Maar helaas..geloof dat hij gelijk jackpot heeft Verdrietig

liefs

afbeelding van asarpuk

Mannen!!!!

Hey Lieve lieve Stef,

Het doet verschrikkelijk zeer. Maar in 2004 veranderde zijn gevoelens voor mij. Ik weet het ik vreet energie bij het leven maar vraag dan wel aan mijn partner of dat ie mee wil doen. Hij kon dat leven niet volhouden. Dus het kwam erop neer dat ie gewoon leeg was. Maar je mist die vertrouwde arm, die glimlach eigenlijk alles.
Toch denk ik dat het op dit moment de beste keuze is geweest. De berusting is er nu en heb voor me zelf een weg uitgestippeld die ik nu ga bewandelen. Tuurlijk je mag miepen en miepen en miepen zoveel als je wilt, als je maar over dat zelfbeklag heen komt. En daar zit hem nou net de kneep. Woeter heeft mij dat uitgelegd Dank je wel Woeter je bent een schat en ik heb er veel aangehad.
Net zoals die mailtjes die wij saampjes hebben gedaan heb ik ook veel aan jou gehad Stef.

Vrouwen komen van Venus en Mannen van Mars. Ik denk echt dat het zo is. Wij vrouwen zijn toch meer het verzorgende type, mannen zijn van de praktische kant. Natuurlijk niet allemaal want anders krijg ik de heren van dit forum weer over me heen Knipoog

En stef, wie zegt dat hij nu wel de vrouw van zijn leven heeft gevonden? Tuurlijk hij zal het nu hartstikke gezellig hebben met haar maar over 10 jaar???? Waarschijnlijk zal het zich herhalen! En wie zegt dat zij niet gaat zeuren? Nee meid jij hebt ook veel kwaliteiten en interesses die zij misschien niet heeft. Ze kan het verdoezelen om haar interesses op hem af te stemmen want dan houdt zij hem tevreden,
maar hoelang kan ze dat volhouden? En trouwens ik durf te wedden dat jij ook: knap geestig en een miepende zeurpiet ben. So What that's you!Knipoog

In ieder geval ik hou nog van Mark en jij ook van je ex en daar is niets mis mee. Alleen we moeten proberen ermee te dealen en dat is niet gemakkelijk. Elke dag een millimeter vooruit en vlak voor het week-end 10 cm achteruit. Maar we komen er wel! Sterker en knapper dan ooit.
Ik hoop dan ook dat jij hier ook wat aan heb Stef want dat jij nog vol verdriet zit doet mij heel veel.

Always thinking of you how you're doing!

Liefs Mi

afbeelding van zwemmertje81

eyey asarpuk

Nounou, ik kom van pluto hoor, mars was me te stoffig Knipoog

grtz Z

Is it not beautiful to watch the sunrise?

afbeelding van Incognito78

Ik zei 'ik hoop dat je trots

Ik zei 'ik hoop dat je trots op jezelf bent, Dag D' nadat ik eerst wel om uitleg vroeg maar weinig wijzer werd. naderhand heb ik hem nog wel gesproken dus het was eigelijk niet het laatste..

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van Dearest

mijn laatste woorden

Ik zei:
Is goed.
en meer niet.
Stom van me? Ik accepteerde het maar en later zoals FixYou ingestort!
Pfff....waarom heb ik er nooit meer aan gedaan.
Ben hem kwijt! Voor altijd...
Owja, kreeg ook het vriendenverhaal te horen. Ik vind je en leuke meid en wil je niet kwijt, wil nog steeds lol met je maken. Toen nog niet wetend dat het me zo zou killen!

afbeelding van FixYou

FY

Daar kreeg ik niet echt de kans voor. Toen ze aangaf dat ze er ?ɬ©cht n?ɬ?ets meer in zag(na een maandje of twee van 'misschien later' enz) stamelde ik iets in de richting van "Oh, ok" en ben ik toen ze wegging finaal ingestort.

afbeelding van Woeter

He NTM, ben je enqueteer

He NTM, ben je enqueteer ofzo Knipoog Haha wel leuk hoor.

Maargoed ik kreeg net zoals zoveel het "vrienden blijven" verhaal te horen. Heb aangegeven dat ik niet dacht dat ik vrienden wou blijven. Zij nogal verbaasd. En wat ze ervan vond als ik haar blokte op MSN en dergelijke. En vooral duidelijk gemaakt dat ik het erggg jammer vond...

afbeelding van NTM

Haha

Zo zou je het wel kunnen zeggen Tong woeter en het zal nog niet de laatste zijn Tong

La vie me fait rire me fait pleurer me fait m?ɬ™me pleurer de rire

NTM

afbeelding van donatella

ik heb gezegd dat ik op de

ik heb gezegd dat ik op de een of andere manier altijd van hem zal blijven houden... en ik denk dat het echt zo is...14 jaar is bijna een mensenleven .. we zijn samen volwasen geworden...
dona

afbeelding van faye

Ik wil je nooit meer zien en

Ik wil je nooit meer zien en ik wil geen vrienden blijven. Dit is wat letterlijk zei. Toen stuurde ik hem weg, 2 min later kwam hij weer aankloppen dat hij me niet als gewone vriendin kwijt wou. Ik zei jammer dan en stuurde hem weer weg. Best hard maar ik was ook echt boos en overstuur.

Faye