Wat heb jij gedaan met de spullen die je van je ex heb gehad ??? zoals kettingkje, knuffels enzovoort

afbeelding van NTM
Weg gegooit
11% (3 stemmen)
aan je ex terug gegeven
11% (3 stemmen)
Verbrandt
0% (0 stemmen)
Of was je ex je alles en heb je het bewaard als herinnering
61% (17 stemmen)
Of in gepakt en ergens verstopt dat je het nooit meer kan vinden
18% (5 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van pino

Na een relatie van 5,5 jaar

Na een relatie van 5,5 jaar heb ik nog heel veel spullen die ik van hem gekregen heb bewaard. Ik heb alle persoonlijke dingen netjes opgeborgen in een doos, foto's van onze vakanties met hem samen verdeeld en ook netjes in een doos gedaan, staat nu op zolder van mijn ouders.

Knuffels en kaartjes en sieraden die ik heb gekregen zitten ook in een doos in de kelder bij mij.

Sommige spullen gebruik ik nog, zoals de kettingen die ik in de loop van de jaren heb gekregen van mijn ex, sommige speciale knuffels staan nog in mijn slaapkamer, en bijna alle meubelen die we samen hebben gekocht staan nu in mijn huisje, en de auto heb ik gekregen van hem.

Dus al met al bijna alle spullen bewaard en opgeslagen, en gebruik andere spullen ook nog...Ik heb niets weggegooid! Ik moet er niet aan denken! Dat zou ik echt zonde vinden!

Groetjes PINO

afbeelding van FixYou

Bewaard

Ik heb nog altijd een grote doos met spullen van emotionele waarde. Evenals 2GB aan media.

afbeelding van Incognito78

ook lullig steffie kreeg je

ook lullig steffie kreeg je niks?? weinig fantasie wat deed die dan voor je verjaardag, neem aan dat je dan op zijn minst lekker mee uiteten nam???

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van Steffie01

Ik weet niet, ik straalde

Ik weet niet, ik straalde waarschijnlijk weer iets uit dat ik niets leuk vond. Hij kwam ooit met een site voor een beautycentrum...ik helemaal enthousiast...deed hij er vervogels nooit iets mee. Snap je dat? nou ik niet. Ik heb wel een paar cactussen kregen voor mijn verjaardag...ach ik kan er ook wel weer de humor van inzien tot op zekere hoogte dat wel Glimlach

afbeelding van asarpuk

en ik kreeg een

en ik kreeg een aap die je in z'n hand moest knijpen en dan ging die aap zingen en bewegen.

Reuze leuk hoor Verdrietig
Vroeg ook nog aan hem "Danst die aap net zoals ik?
Vreemd nooit geen antwoord opgekregen Whaahahaha

afbeelding van Incognito78

Mijn exen waren niet mijn alles

Mijn exen waren niet mijn alles maar heb wel spullen bewaard

Van D heb ik niet veel ik heb een bloemstukje gehad in een vaasje voor mijn huisje, dat vaasje heb ik nog is ook best mooi Knipoog een van de rozen die ik had bewaard en het bijbehorende kaartje heb ik wel weggegooid, ik was die dag dat ik het per mail hoorde op mijn werk notabene zo kwaad dat ik dat weg heb gegooid..

Van een andere ex (erg lang terug)heb ik de post/fotos enzo in een doos gedaan en en op mijn oude zolderkamer bij mijn moeder liggen nog wel knuffels, van de kermis ofzo of die zitten ook in een doos. Ik heb zelfs in mijn nieuwe huis zo'n 'klinkklang ding' hangen en nog een waksine lichtjes houder,die ik ooit van de eerste ex heb gehad vond die er wel bij passen dus heb ze meegenomen..Foto's dragen ook herinneringen bij zich zal ik niet snel weggooien...dan vraag ik me wel weer af zou hij nog mijn spullen hebben (heb het nu over andere exen) D heeft verder niks van mij daar was het tekort voor. Ja die heeft alleen digitale foto's en kaartjes enzo...

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van Steffie01

haha...een winkel...nou 1

haha...een winkel...nou 1 voordeel aan mijn ex is dat ik nooit wat kreeg, zelfs niet voor mijn verjaardag (hij wist niets te kopen).Ach het is weer eens wat anders.

afbeelding van twinkel

weg die zooi

Die stomme knuffels van hem zo de prullebak in gemieterd,weg die zooi, uit het oog uit het hart. ook al is het af en toe nog zo moeilijk, ik wil me er niet mee bezig houden.alle lieve smsjes uitgeypt en samen met foto's in een boekje geplakt. dat is nog wel leuk om te bewaren. maar als je alles van een ex bewaard, kun je over een paar jaar wel een winkel beginnen.(ja toch) maar goed, dat is niet de bedoeling, maar je weet maar nooit hoeveel er nog komen.

elke minuut dat je je druk maakt om het verleden, gaat af van de toekomst!

afbeelding van JuJuBe

hij was wel alles

Hij was wel alles voor me maar hij heeft het zomaar zonder pardon uitgemaakt na 5 jaar. Niet proberen er aan te werken. Nee..het werkt niet dus dan maar gewoon vrienden zijn. I don't think so.
Ik heb alles teruggegeven aan hem. Alle foto's waar we samen op staan al onze vakantiefoto's. Ik wil niks meer hebben wat me aan de relatie met hem doet denken. Ik kon toch ook meteen opzouten? Dan wis ik gewoon die 5 jaar. DELETE.

afbeelding van jelle71

Kaasfondue

Hij heeft nog mijn kaasfonduesetje, de pan is tijdens onze laatste keer samen gebroken vanwege de hitte (een teken?? Knipoog). We hebben nog wel de kaasfondue gegeten. Verder ligt mijn electrische tandenborstel daar ook nog en wat boeken. Hij mag ze houden. Ik heb van hem nog wat boeken die ik gekregen had en ook nog wat geleende boeken die hij terug kan krijgen als hij erom vraagt Knipoog.

Ik heb verder niet veel tastbaars van hem, oh ja een tas die ik had gekregen voor m'n verjaardag. Een echte zomertas en tegen die tijd hoop ik het ding te kunnen gebruiken.

afbeelding van Cornelia

Geen van de vijf

Het varken dat we wonnen op de kermis (de allerlaatste keer dat ik hem gezien heb), is altijd op de bank blijven zitten. In het begin deed het pijn, daarna vond ik soms dat het sprekend op hem leek Knipoog en nu zie ik het soms niet eens meer. Het is er gewoon, en soms kijk ik er ineens naar en denk ik aan die leuke avond, met een steekje in mijn hart.
Zijn sleutelhanger heb ik van mijn sleutels gehaald, maar die ligt in mijn bureau.
De roos die ik van hem kreeg staat gedroogd en wel in de keuken, en vaak vergeet ik gewoon dat ze er staat. (Nu ja, ik ben ook niet vaak in de keuken te vinden...)
Zijn e-mails heb ik nog, bijna al zijn berichtjes zijn verwijderd van mijn mobieltje, zijn nummer niet.
C.

afbeelding van faye

Hij was mijn alles, nog

Hij was mijn alles, nog steeds eigenlijk wat damn frusterend is. Heb alles opgestapeld en in de boekenkast gelegd. Nooit dingen weggooien dat is altijd zonde. Ik heb wel overwogen om zijn gedichten en brieven terug te sturen maar ja wat bereik je daar mee, helemaal niets. Het blijft moeilijk

Liefs Faye

afbeelding van NTM

Het is fijn om te weten wat jullie met de spulletjes doen!!

Nu weet ik ook wat ik ga doen wou me ex alles terug geven, maar dat kan ik nu echt niet meer heb me bedacht, en vooral door verhalen van hier boven, en of ze me alles was ja nog steeds. heb meerdere vriendinnen gehad maar me laatste ex was voor mij zeker de ware, en dat vond ze ook van mij zei ze maarja nu blijkt van niet he

NTM

afbeelding van Janneke82

Netjes opgeborgen

Mijn ex is nog heel erg aanwezig in mijn huis- vooral omdat hij heel veel spullen heeft laten staan. Die staan dus nu ergens in een paar dozen bovenop de kast, heel irritant want ik kijk er wel bijna elke dag- bewust of onbewust- tegenaan. Foto's en kaarten en zo heb ik niet weg gegooid; we hebben van onze twee jaar samen, vier dikke fotoboeken vol met foto's van Ons Leven de laatste twee jaar- die worden dus never nooit niet weg gegooid. En verder heel veel kleine dingetjes- kaarsen, bekers, spelletjes, schoolboeken die ik van hem leen...

Ik ben blij dat ik niks heb weg gegooid, mochten we ooit weer bij elkaar komen..zet ik gewoon een leeg fotoboek tussen de rest;-)
Ook ben ik blij dat ik dingen zoals een wijnfles- die hij mee had genomen op onze eerste afspraak- en een rode, gedroogde roos niet weg heb gegooid, zou er gigantisch spijt van krijgen. Ook heb ik weer een foto van ons samen opgehangen- hij is toch een heel groot deel van m'n leven geweest, en is dat nog steeds een beetje.

Ik heb nog twee serieuze exen- van de eerste heb ik echt alles weg gegooid, misschien heb ik nog een ring van hem maar meer ook niet. Van de tweede heb ik alles in een doos gedaan met een touwtje er om. Als de tijd daar is, gooi ik alles wel weg- als ik ga trouwen of zo. Waar ik wel spijt van heb, is dat die ex nog steeds een dierbare knuffel van mij heeft! (Wl. heeft ie die toch al weg gegooid...Verdrietig )

Maar goed, niks aan te doen - ik heb er ook nog twee van hem, dus...

Liefs Janneke

you never know how the wind will blow...

afbeelding van tweety23

Meerdere antwoorden

Sommige dingen heb ik aan hem teruggegeven zoals kettingen en ringen enzo. Een pasfoto die ik van hem had heb ik verbrand haha (heel erg ik weet het) Verder heb ik een hoop foto's gewoon opgeborgen zoals van de vakanties. Weggooien doe ik die niet want het zijn ook foto's van MIJN vakantie. Toen we nog samen waren keek ik er ook bijna nooit na en heb nu ook nooit de drang gehad om ze te bekijken. Knuffels e.d. heb ik gewoon in een kist gedaan.

afbeelding van kitty78

ik was vorige week een doos

ik was vorige week een doos aan t uitpakken.. zaten o.a. een aantal knuffels in... en ook die ene die ik van hem heb gekregen met valentijnsdag vorig jaar.. die staat weer op mn nachtkastje.. misschien niet handig.. maar ach Glimlach

alles wegdoen zou ik niet kunnen, een relatie hoort toch bij een bepaald deel van je leven.. dan kan je wel alles weggooien en verscheuren.. maar daarmee maak je het toch niet ongedaan, de herinnering blijft..
als het een goede relatie was, zijn het aandenken aan een mooie tijd.. en als het een slechte relatie was, dan kan je ff terug denken aan hoe je het vooral niet meer wilt in een relatie..

Happiness is the best revenge

afbeelding van Puntuit

Lekker bewaard

Ik weet ook niet of hij mijn 'alles' was maar in mijn gevoel ( niet verstand) kwam hij er wel heel dichtbij.Waarschijnlijk ook omdat het allemaal nog zo vers is en ik nog lang niet over hem heen ben.
Ik heb foto's en filmpjes van deze 'schat'niet in het zicht maar wel opgeborgen.Net als kadootjes die ik van hem heb gekregen.
Ik wil niet over een aantal jaren spijt hebben dat ik ze weggegooid heb.
Been there done that.

afbeelding van Daantje84

alleen herinnering

Mn ex was niet mn alles, maar heb nog een paar dingen als herinnering. Heb een hele grote knuffel gekregen voor mn verjaardag en die ligt nog altijd op mn bed

Daarnaast slaap ik graag in een boxershort, en heb er een van hem, die heb ik dus nog vaak aan in bed. En zn foto natuurlijk..

Ook van andere exen heb ik nog t een en ander. Ik hou er nie van om dingen weg te gooien, of te verbranden ofzo, want ik krijg er later altijd spijt van...

afbeelding van Sugar

In een doos

Ik heb de spullen van mijn ex(en) in een doos gestopt en die bewaar ik. Zelfs spullen van toen ik dertien was en mijn eerste "vriendje" kreeg liggen daar nog in. Leuk om eens in de paar jaar naar te kijken als je in een melancholische bui bent. Ook alle brieven die ik ooit heb gehad zitten in een grote map. Heerlijk om terug te lezen waar je mee bezig was toen je 16 was, en hoe je nu denkt.

liefs, sugar

afbeelding van Steffie01

of het mijn alles

of het mijn alles was...hmm...misschien wel in zekere zin. Maar ik heb wel het een en ander weggegooid. Ik heb ook niets weggestopt ofzo, nooit niet. Ben langzamerhand wel kleine dingetjes aan het weggooien (oude surfschoenen enzo), maar toch bewaar ik zeker weten nog heel veel. Ik kan het niet laten gaan, het is me te dierbaar. Misschien ooit eens, als het nog een vage herinnering is (maar dat is voorlopig nog niet zo hoor, jarenplan). Ik heb ook nog boeken van hem, ik weet niet wat ik er mee moet. Mijn gedachten waren om met mijn verhuizing de boeken netjes op te sturen...weet niet...soms zou ik ze ook liever verbranden Glimlach