Wat is beter......als je door omstandigheden wordt gedwongen uit elkaar te gaan....??

afbeelding van Bizar
Bij elkaar blijven en ruzie maken tot je erbij neervalt en zo je relatie verpesten
5% (1 stem)
Tijdelijk uit elkaar gaan nu alles nog mooi is en hiermee redden wat er te redden valt
95% (20 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van mica

Niet weten wat doen

Hallo allemaal,ik ben voor het eerst op deze site.Een maand geleden heeft mijn vriendin me verlaten zonder enige reden.We hadden het goed met elkaar,ze had twee prachts van kindjes waar ik heel goed mee overeenkwam.Plots op een morgen kreeg ik van haar te horen dat ze nood heeft om even uit onze relatie te stappen.(een tijdelijke relatiebreuk zegt ze).Ze zegt dat ze nog altijd van me houdt,dichter van mij is gegroeid,ik ben haar niet kwijt en ze hoopt ook dat we elkaar vlug terugvinden,zegt ze.Ik mocht bellen naar haar maar als ik bel of een sms'sje zend,krijg ik nooit niets terug.Verleden week heb ik ze gezien,ze wist niet hoe ze haar moest houden t.o.p van mij.Ik heb haar dan de vraag gesteld wat ze nu ging doen en ze zegt me:"Nu nog niet,k'zal ik wel bellen als ik me goed voel."Ik weet nu niet waarin,waaruit.Wat moet ik in godsnaam doen?In het begin zei ze dat het mss beter is voor onze toekomst dat we eens voor een tijdje uit elkaar zijn.Moet ik haar gerust laten of niet?Als jullie me een raad zouden kunnen geven,aub.

afbeelding van Boreas

Beste Mica

Jouw situatie is niet een makkelijke. In zo'n geval komen er veel vragen naar boven als je niet precies weet wat er aan de hand is. Ik denk dat je er zelf helaas ook weinig aan kunt doen. Het enige wat je kunt doen is denk ik afwachten en er op vertrouwen dat, zoals zij het zegt, het tijdelijk is. Het is niet de ideale situatie voor jou, want het geeft veel onzekerheid om gek van te worden. Probeer daarom je hoofd koel te houden en zoek afleiding. Het heeft denk ik ook weinig zin om haar steeds te bellen en te smsen en dergelijke. Voor je het weet zet je teveel druk op haar en komt het nooit weer goed.
Bovendien zou ze veel waardering voor je kunnen hebben als je haar die tijd gunt.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt al lost het niet meteen alles voor jou op.
Sterkte voor de komende tijd.

"Boreas"

afbeelding van onzeker meissie

Hallo Mica

Ik denk dat je je vriendin de ruimte moet geven die zij vraagt!
Het is niet de ideale situatie en kan je idd erg onzeker maken!
Ik zit in het zelfde schuitje ook mijn vriend en ik hebben even afstand van elkaar genomen,omdat er nog dingen afgehandeld en verwerkt moesten worden!
Ik probeer altijd de moed er in te houden maar ik heb ook mijn zware dagen,dat ik het niet meer zie zitten en mij ga afvragen hoe lang dit nog gaat duren!
Maar blijf vertrouwen hebben Mica dat je vriendin weer contact met je opneemt!
Zelf heb ik na 17 dagen geen contact gevraagd of hij al toe was aan een gesprek!We zagen elkaar dagelijks en de dagen zonder enig contact waren voor mij de zwaarste van mijn leven!!
Gelukkig heeft hij daar goed op gereageerd!Ik hoop ook voor jou dat je vriendin gauw wat laat horen!
Sterkte groetjes van een onzeker meissie

afbeelding van mica

Bedankt

Bedankt voor je oprechte raad,echt!En ik wens je ook veel geluk terug

afbeelding van Speler

Ben het volledig mee eens

Ben het volledig mee eens MATB!

Life is what you make of it...or not!
Don't let my nick fool you.
Don't be a rabbit, let the hunters see what you think of them!

afbeelding van jojo66

ik zie mezelf hier helemaal

ik zie mezelf hier helemaal in terug na een tijd gaat het niet meer om wie heeft er gelijk maar waarom is het zo gegaan en herken je waar jezelf en waar de ander tekortgeschoten is in mijn geval het uit elkaar groeien waardoor je door onbegrip naar elkaar toe niets meer goed kan doen we zijn als "vrienden?ɬºit elkaar gegaan na 15 jaar en ik hoop dat we op een vriendschappelijke manier kontact kunnen houden ook al in het belang van de kinderen

afbeelding van Chriske

Je hebt zo goed verwoord wat

Je hebt zo goed verwoord wat ik voel.

* When does the hurting stop.. *