Wat is er toch mis met mij......

afbeelding van Trustinangels

Wat is er toch mis met mij, dat vraag ik mezelf oprecht af..... waar is de kern van dit probleem ontstaan. Waarom als het om liefde, verliefdheid, etc gaat is het me op 1 keer na nog nooit gelukt gewoon rustig aan te doen en alles op me af te laten komen. Wellicht hebben andere mijn andere blog al gelezen maar even in het kort. Een jongen waarop ik verliefd ben geworden is twee en halve week naar Cuba. Hij zou of vandaag terug komen of vandaag terug vertrekken naar NL, dat weet ik niet meer precies. Al met al. Nu loop ik afgelopen week als een zombie rond, compleet van de kaart en compleet gestressed over het feit of hij me nog wel zal bellen/appen om me weer te zien als hij terug is. Hoe we afscheid hebben genomen zegt van wel, hij vertelde dat die me echt heel heel leuk vind dat die zn moeder over me heeft verteld en dat die me gewoon weer wil zien als die terug is. Vorige week hem ook nog heel even via de app gesproken en toen ik vroeg, nog niet van gedachten veranderd me weer te zien als je terug bent ;p? Zei die haha nee hoor pop, en verder toen ik zei dat ik verder moest, succes baby en spreek je snel. Maar goed nu zijn we weer een week verder en zou die of terug moeten zijn of terug onderweg moeten zijn en ik wordt helemaal gek van mezelf. Vrienden ook want ik kan nergens anders over praten. Dit is gewoon niet gezond, compleet paranoia en er alleen maar mee bezig of ik hem nog wel weer een keer zal zien, pf hij wel wat van zich zal laten horen. Ik slaap al drie dagen niet; eet al drie dagen niet.... sluit me op in m'n huis en ben alleen nog maar daar mee bezig. Wat is er in hemelsnaam mis met mij dat ik me niet normaal kan gedragen?! Dit ken ik niet van mezelf, nou moet in zeggen dat ik ook al heel heel lang niet meer echt verliefd ben geweest, echt dat vlinder gevoel en alsof je weer 16 bent. Maar ik weet het allemaal niet meer. Wat moet ik in hemelsnaam doen.... ja afleiding en dingen gaan doen I know maar ik krijg me er niet toegezegd omdat ik in zo een complete angst en paniek zit en afwachting hoe of wat met hem.....

afbeelding van waterman

Hoi TrustInAngels

Hoe is het nu?

Misschien vind je het allemaal ietsje TE belangrijk. Moet je wat meer afstand krijgen. Moet je wat meer gaan denken: "Ach, het is maar een vriendje. Niet mijn eerste vriendje, en zeker niet mijn laatste. Zolang het leuk is, gaat het goed. En daarna, dan gaan we elk weer ons eigen weggetje."

Het allemaal ietsje minder belangrijk vinden. Het allemaal wat meer gaan relativeren. Dat geeft je meer controle over de situatie, dat brengt je minder aan het wankelen.

Het komt uiteindelijk allemaal wel goed. Met hem of zonder hem.....
Waterman