Wat moet ik?

afbeelding van Alwaysthesamestory

Hey allemaal, ik ben een 20 jarige man uit Antwerpen

Twee weken geleden leerde ik een meisje kennen, waarmee ik echt een "klik" had. Het duurde niet lang of we spraken af. Gezellig samen naar de cinema je kent het wel. Tijdens de film sloegen de vonken meteen over. Daarna hebben we nog wat gewandeld en gepraat. Het kwam erop neer dat we het beiden wel goed zagen zitten, en elkaar echt wel graag zagen. Daarna heb ik haar helaas enkel nog deze week gezien. dus 3 dagen na onze eerste date. Er kwamen toen al veel reacties van jullie gaan wel heel snel. Ik weet niet of dat het gene is wat haar tot inkeer deed komen. Maar gisteren zei ze me van.. Ik mis je eigenlijk totaal niet, en ik heb eigenlijk geen gevoelens meer. Dus maakte ze het gelijk uit.

Ik weet niet goed wat ik moet denken, ze is echt speciaal voor mij en ik wil haar niet zomaar laten gaan.. Ze heeft een heel druk leven ook, dus om echt iets op te bouwen stel ik me vragen of dat gaat lukken als ik haar maar 1x in de week kan zien. T'punt is, kheb dit nog nooit eerder gevoeld voor iemand maar t'voelt allemaal zo goed, spontaan & eerlijk bij haar. We zijn te snel gegaan daar ben ik me van bewust. Ik wil haar echt niet kwijt.. Wat moet ik doen?

Groetjes

afbeelding van petals

hmm ik zou het toch van haar

hmm ik zou het toch van haar kant laten komen hoor en haar even met rust laten nu. Of nog een laatste berichtje sturen dat je het echt heel jammer vindt, maar dat ze je weet te vinden als ze van gedachten verandert. En dan verder gaan met je leven. Want als zij jou echt ziet zitten dan laat ze zich niet afschrikken door dat soort dingen, dan wil ze bij jou zijn. Ik snap ook niet zo goed dat 'we zijn te snel gegaan'. Als de man die ik leuk vind zo enthousiast zou reageren, zou dat mijn droom zijn, helaas gebeurt dat niet Knipoog. Dus misschien is het van haar kant toch niet hetzelfde als wat jij voor haar voelt? Laat het van haar kant komen.

afbeelding van Alwaysthesamestory

hmm..

Ze smste me vannacht om te zeggen dat ze iets hoorde en bang was..
Vanavond sprak ze me ook aan op msn en hebben we een beetje gebabbeld.. Toen ze ging slapen zei ze van slaapwel maatjé, al hebben we vage plannen zondag af te spreken.. Ik weet echt niet wat ik moet denken..

Alvast bedankt voor jullie advies

afbeelding van vlindertje59

Ik ben bang dat ze toch niet

Ik ben bang dat ze toch niet hetzelfde voelt voor jou dan jij voor haar en ik moet zeggen dat ik het wel eerlijk vindt van haar om maar zo snel mogelijk de knoop door te hakken als ze het echt niet ziet zitten tussen jullie. Het zou oneerlijk zijn als ze er nog langer mee door zou gaan, want dan wordt het voor jou nog moeilijker om haar los te laten. En wat Petals al zei, je zou haar inderdaad een berichtje kunnen sturen en zeggen dat je het jammer vindt, omdat jij het wel zag zitten met jullie. En ja mocht ze je toch wel leuk vinden dan komt ze echt wel terug. Wat ik natuurlijk wel hoop voor je.

Sterkte ermee!!