wat moet ik

afbeelding van joss

Hoi erg lastig om dit te vertellen maar goed heb het er erg moeilijk mee.
voor wat zal ik zeggen ongeveer 25 jaar geleden is mijn vrouw vreemd gegaan met een collega.
Na een aantal gesprekken zijn we eruit gekomen en bij elkaar gebleven we hebben inmiddels 2 kinderen een van 23 en een van 21.
Nu het ergste waar ik mee zit onze relatie is volgens mij goed, alleen op een gebied zeg maar de seks, we hebben al dik tien jaar geen seks meer met elkaar, zelfs de minste of geringste aanraking van mijn kant is teveel en wordt afgeduwd.
Heb het al die tijd maar laten gebeuren maar helaas mijn drang wordt steeds groter om een lekker iemand te verwennen zonder steeds de afwijzing.
Wat moet ik doen dit kan niet mijn hele leven zo doorgaan of heeft iemand een andere mening of oplossing.

mvg joss

afbeelding van Claudia29

Joss

Heb je haar weleens gevraagd waarom ze zo doet? Waarom ze geen behoefte heeft aan intimiteit? Zo ja, wat heeft ze hierover gezegd?

afbeelding van mrpither

Re:

Mag ik vragen hoe oud jullie zijn?

afbeelding van kiki70

Joss

Joss Ik wil het vuurtje niet aansteken hoor, maar weet je zeker dat ze nu ook niet vreemd gaat? 10 jaar geen sex of pogingen tot is voor mijn gevoel wel erg lang
Praat met haar en leg je gevoelens bij haar neer

Kiki

afbeelding van hortensia

Joss

Beste joss laat je niet gek maken door kiki, die eventjes een ballonnetje doet opvliegen die waarschijnlijk nu even niet meer uit je gedachten gaat , misschien niet op de voorgrond aanwezig dan wel op de achtergrond.... Maar ik denk eigenlijk dat jij zelf ook met die gedachte hebt gespeeld anders zou je dat vreemdgaan van tig jaar geleden niet erbij vermelden.
Want is het wel zo ??? als ze dat zou doen , dan zou je (lijkt mij ) toch wel eerder signaaltjes hebben opgevangen dat er iets aan de hand moet zijn , toch ? 10 jaar lang ongemerkt een dubbelleven leiden lijkt me vergezocht...

Een goede vraag van mrpither , hoe oud jullie eigenlijk zijn ?

het komt wel eens vaker voor bij mensen die een langere relatie hebben , waarbij een van de partners geen behoefte meer heeft aan het intiem zijn met elkaar . Dat is natuurlijk heel rot als de ander die behoefte nog wel heeft. Dat hoeft niet altijd met leeftijd te maken te hebben, zolang bij elkaar kan een bepaalde sleur , vanzelfsprekendheid met zich meebrengen , waar je wel vertrouwd met elkaar bent maar niet meer in vuur en vlam slaat bij een aanraking.
Misschien heeft de passie plaats heeft gemaakt voor haar voor een intense vriendschap /houden van. Maar het lichamelijke aspect niet echt meer er toe doet . Voor jou heel vervelend omdat jij als gezonde man wel je behoeftes en dat verlangen hebt ... En misschien kun je er eens over nadenken of zij voorheen wel van de sex kon genieten of dat er toen al iets was waardoor ze er nu geen behoefte meer aan heeft.
Toch zou ik proberen om haar het eens op een rustige manier te vragen Niet nadat je haar betast hebt natuurlijk , of onder het nuttigen van een maaltijd ...maar als het eens zo uitkomt op een goed moment . Jij kunt dan misschien ook uitleggen waarom het jou frustreert en dat je toch naar haar verlangt .