Wat moet ik doen?

afbeelding van xnoahx

Ik ben nu ongeveer een maand mijn vriend kwijt. Hij twijfelde en ik wilde absoluut niet aan een lijntje worden gehouden en zei direct dat het dan beter was te stoppen, dat vond hij ook. Dus huilend hebben we het samen besloten.

Na twee dagen begon hij me al te smsen. Hij probeerde steeds contact te zoeken, ik was bezig om mezelf hoog te houden. Ik reageerde wel maar neutraler dan zoals voorheen. Hij bleef me berichten sturen, zelfs met foto's van hem en dan vroeg hij wat ik van hem vond en of ik hem al gespierder vond(een echte ijdeltuit).

Ik reageerde niet echt op de foto's. Ben een aantal keer naar de kroeg geweest, alleen. Daar zag ik dan mijn vriendinnen om even een avondje lekker te kletsen, gewoon zo heerlijk ff die meiden onder elkaar. Toen kreeg ik allemaal berichten van hem dat hij het niet goed vond dat ik alleen was gegaan en dat ik vast met die jongen was en met die jongen, en die jongen zou mij dan gaan zoenen en oooooh het was helemaal losgeslagen in hem. Ik reageerde niet maar werd vervolgens half gestalkt, aangezien ik alleen maar berichtjes kreeg. Ik reageerde terug met het bericht dat ik inderdaad al gezoend had en gestript noem het maar op(wat helemaal niet waar is natuurlijk). Toen kreeg ik het berichtje: Ik weet nu dat ik mijn juiste keuze heb gemaakt.

Ook vertelde hij mij een paar dagen daarna dat hij over me gedroomd had, dat ik stond te tongen met een ander. En hij zei, mijn dromen zijn altijd werkelijkheid dus vertel, wie heb je gezoend?

Maandag kreeg ik een foto van hem met daarop zijn hele lichaam, hij vroeg natuurlijk weer hoe ik het vond en ik stuurde: Oké. Waarop ik terug kreeg: Haha!

Sinds maandag heb ik niks meer van m te horen gekregen. Eerst deed hij heel jaloers en alles, en zei dat hij me niet meer terug wilde. Nu zegt ie helemaal niks meer tegen me! Het vreet best aan me,want ik ben mijn maatje kwijt die nooit zo jaloers was. Alles was nog hetzelfde als voorheen, ik kreeg berichtjes van hem en gewoon alles.

Wat moet ik nu doen? Het voelt zo raar, dat je eerst half gestalkt word door hem en nu hoor je niks meer van hem. Het laatste wat hii zei was haha, en ik denk niet dat dat zijn laatste woorden geweest zijn..wat moet ik doen? Een van jullie raad?

afbeelding van Bellenblaas.

Mmm, ik weet het ook niet

Mmm, ik weet het ook niet goed. Maar ik denk dat hij door jou reacties besloten heeft je even met rust te laten. Ik snap je reacties heel goed hoor, maar ik kan wel begrijpen dat hij dat niet leuk gevonden heeft. Wat wil je zelf graag? Wil je hem terug of sta je nog volledig achter je beslissing? Als je er nog achter staat zou ik het zo laten. Als je hem nog terug wil of in elk geval een betere situatie wil dan hoe het nu is kan je voorstellen een keer met hem erover te praten? Stuur hem een kort en normaal/aardig berichtje met wat je graag wil, denk dat hij dan sowieso wel reageert. Succes!

afbeelding van El_Cid

reactie

Bellenblaas heeft sowieso al een goed antwoord geschreven.

Wat ik daar alleen nog aan toe zou kunnen voegen: Vermijd ten koste van alles wispelturigheid! Niets is frustrerender dan dat. Neem een beslissing en blijf daar achter staan. Wisselvalligheid moet je vermijden. Wees consequent want dan weten jij en hij waar jullie aan toe zijn. Dus bedenk wat je wil en houd daar aan vast. Sterkte!