Wat moet ik doen

afbeelding van Steph

Hey iedereen

Hebben jullie tips voor me. Ik zit elke dag zo diep in de put. Ik mis mijn ex ook al is hij zo een klootzak. Hij heeft me gedumpt via sms plotseling uit het niks want alles ervoor was perfect nog op weekend geweest samen bog lieve berichtjes en opeens 2 dagen erna via sms gedumpt. Ben er kapot van omdat hij zoveel toekomstplannen maakten en nu ineens bam alles weg. Het doet enorm veel pijn. Ik heb hem zoveel vergeven altijd bij hem gebleven en altijd goed geweest en hij dumpt me Verdrietig en doet nu alsof ik niet besta en da doe enorm veel pijn Verdrietig

afbeelding van T16

@steph

Hallo steph,

Het is enorm zwaar. Het enige wat je kan doen is blijven ademen en doorgaan. Het doet pijn maar aan zo een man heb je niets. Hij smeekt zijn ex om een kans en zet Je aan de kant alsof het niets is. Dat is geen man waarop je kan bouwen omdat het respect voor jou mist. Wat je mist is die liefde. Hij kan je die niet geven.
Werk aan jezelf, wordt eerst zelf gelukkig. Maak een plan. Dat is hetgeen wat mij helpt. Een plan maken van zoveel dagen geen contact. Nummer verwijderen. Elke dag een doel stellen. Tijd is je ergste vijand en beste vriend op het moment. Trust the process.