Wat moet ik doen?

afbeelding van Schrwes

Hallo iedereen.

Ik had met mijn vriendin een relatie van 4jaar en 6maand.
We zijn ondertussen al een 4maand uit elkaar, ze brak de relatie omdat we in de knoop zaten met onszelf en de relatie wat verwaterde.

Onlangs hadden we weer een paar keer afgesproken omdat ze begon te twijfelen over haar keuze die ze had gemaakt.
We kregen automatisch onze sterk band weer terug en werden 2 handen op 1 buik, de gevoelens kwamen ook weer terug vertelde ze mij.. uiteindelijk zijn we na 3 weken al terug in de relatie gesprongen en begon ze weer te twijfelen. We hadde dit wat overhaast omdat we al constant terug bij elkaar zaten terwijl we nog naar elkaar moeste toegroeien voor in de relatie te springen.

Nu zit ik weeral tussenin, ze weet nog steeds niet wat ze wil.
Ze twijfelde of ze mij graag zag terwijl ze tegen haar mama zei dat ze mij graag ziet, ze twijfelt of ze me miste maar keek elke keer uit naar een volgende date en dat stuurde ze ook. De manier waarop ze keek, schreef, en omging met mij wzs duidelijk wel meer als vriendschap. Ze zei vorige week tegen mij dat ze het nimeer goed ziet komen, maar zegt wel steeds dat je nooit weet wat de toekomst zal brengen en dat ze mij gewoon ff niet wil zien. Ook stuurt ze mij smsjes met lieve dingen en vol interesse met kussende emoticons.
Ik kan er dus niet meer aan uit?
Wat moet ik doen met zo'n twijfelaar?
Gewoon cold turkey en niets meer sturen tot ze beseft wie ze kwijt is? Ze had in het verleden nooit last van liefdesverdriet omdat ze wist dat ik ging terug komen. Maar ik heb besloten om verder te gaan alleen nu. Zal het deze wek binnendringen tot haar?

afbeelding van En_weer

Wat wil jij?

Wat wil jij?

afbeelding van mai1

Wat een gedoe. Liefde dit,

Wat een gedoe. Liefde dit, liefde dat. Verlegen
Hoezo gaat het steeds aan en uit dan. Lol Tong
Maak het gewoon aan of maak het uit. Ze gebruikt je vind ik.
Ene keer dit andere keer dat. Onschuldig
Leuke relatie Verward

afbeelding van hortensia

@mai1

Vind jij het nodig hier door de site heen te stappen met olifant poten ( daar is geen smiley van ) om respectloos over mensen hun gevoelens heen te walsen zodat niemand hier straks nog zijn verhaal kwijt wil, kan ,durft ?

Je profileert je erg stoer in je reacties en verwacht misschien dat andere mensen daarin troost of steun kunnen vinden , of moeten zij zich nog zwakker voelen door jou reacties ?

Misschien kun je eerst zelf een blog schrijven ipv niks over jezelf bloot te geven en overal smileys te spugen .

Toch blijf ik er maar in geloven dat je het aardig bedoelt .... Knipoog

afbeelding van hortensia

@ Schrwes

Persoonlijk krijg ik het idee dat ze niet echt een relatie wil , maar jou niet los kan laten .
Misschien uit angst dat je iemand anders leert kennen of misschien omdat ze jullie vriendschap heel fijn vind maar nog niet weet precies hoe ze dit een plekje moet geven in die zin .

Misschien is het goed dat jijzelf de knoop doorhakt en uitlegt dat je haar lief en aardig vind maar hier zo niets mee kunt qua gevoel , jij in een achtbaan blijft zitten . Je even voor je eigen leven gaat kiezen , je vrienden en kennissen en leuke dingen wilt gaan doen , je leven leven zonder haar . En als ze dan alsnog berichtjes doet; het is aan jou of je daarop reageren gaat of niet , je weet zelf wel wat in dat geval voor jou het beste is om te doen , lijkt me ....toch ?

afbeelding van Heaven Leigh

Lieve Schrwes, Jouw verhaal

Lieve Schrwes,
Jouw verhaal komt me zo bekend voor.
Ik heb sinds vandaag besloten om voor mezelf te kiezen, hoe moeilijk dat ook zal worden.
Jij zou hefzelfde moeten doen, je niet langer op laten behandelen als een ping-pong bal.
Ook jouw gevoelens tellen, kies voor jezelf en sta open voor de toekomst, wie weet wat die brengt.
Heel veel liefs en sterkte XXX