Wat moet ik hier van denken?

afbeelding van thomas

't Is een tijdje geleden dat ik hier iets geschreven heb. Mijn verhaal met andere mensen delen, leek me een goeie uitlaatklep. Dat wil niet zeggen dat ik al helemaal over mijn verdriet heen ben. Ik huil niet meer iedere dag, ik ga iedere avond uit, maar de herinneringen blijven wel in mijn hoofd ronddwarrelen.

Dit stukje schrijf ik naar aanleiding van een paar smsjes die ik van een vriendin van haar gekregen heb. Ik had haar gevraagd hoe het nu met mijn ex-vriendin ging. Ze stuurde me dat het goed gaat met haar, maar dat ze wel helemaal veranderd is. Voordien waren ze beste vriendinnen, maar sinds het uit is tussen ons hebben ze maar sporadisch contact meer. Ook zegt ze dat ze jongens voor minstens 5 jaar afgezworen heeft. Mijn vraag is nu wat ik hier van moet denken? Wil dit zeggen dat ze gewoon zo'n slechte herinneringen aan mij heeft, dat ze geen jongens meer moet hebben? Dat zou ik eerlijk gezegd absurd vinden, want de herinneringen die zij heeft aan mij, zijn dezelfde herinneringen die ik heb aan haar en dat zijn enkel goeie herinneringen. We hadden een hele goeie relatie, nooit echt problemen. Ik heb haar altijd goed behandeld, altijd geluisterd en lief geweest, dus zeggen dat ik slecht voor haar was, kun je niet. Of misschien wil dit zeggen dat ze ergens toch nog aan me denkt en niet klaar is voor een andere jongen. Het kan ook zijn dat ze definitief met het verleden wil afrekenen, inclusief haar beste vriendin. Ik kan je zeggen dat mijn ex-vriendin altijd heel erg onzeker en onvoorspelbaar is geweest. Zijn er mensen wiens ex ook helemaal veranderd is? Ik heb het niet enkel over plots iemand niet meer graag zien, maar gewoon een compleet andere persoon worden. Is dit een goed of een slecht teken? Zou ze me toch nog niet vergeten zijn? Er is grote kans dat ik me zorgen maak om niks, maar ik ben wel weer flink in de war.

afbeelding van kaatje1981

herkenbaar

Hey Thomas

Ja mijn ex is ook heel anders zich gaan gedragen. Hij heeft nu een nieuwe vriendin en hij doet zo ontzettend veel moeite voor haar en geeft haar alles wat ze maar wil. Ik heb 90% vd tijd moeten bedelen om aandacht enzo. Ik herken hem dus echt niet meer terug. Wat jouw situatie betreft weet ik het niet maar ik wens je veel sterkte toe.

groetjes Kaatje

afbeelding van Larisje22

Wat Kaatje schrijft is ook PR

Wat Kaatje schrijft is ook PRECIES wat bij mij is gebeurd... Hij vond mij op het laatst te ver weg wonen (half uurtje)en zijn nieuw wijf woont nog eens een kwartier verder dan ik... En daar gaat ie w?ɬ©l gewoon heen.. Grrrrrrrrrrrrr, bitch! Maar goed, ik herken je verhaal dus een beetje, maar kan je geen advies geven, ik ken haar verder niet natuurlijk.

Succes

XxX Larissa