wat moet ik hiermee het laatste stukje

afbeelding van carlijn

Ik wou toch even mijn verhaal kwijt, want ik heb hier best veel verdriet van.
Heb in maart van dit jaar en man leren kennen via een datingsite.Ging allemaal goed, en heb kennis gemaakt met zijn zoon.Woont nog bij hem thuis. We hebben leuke dingen gedaan, en hij was ook heel goed voor mij.Michien iets te goed, want daarvoor moest ik ook wel heel dankbaar zijn.
In het begin van onze relatie kwam hij wel bij mij, maar hij had liever dat ik bij hem kwam.
Vond hem langzamerhand wel wat controlerend naar mij toe.Het is leuk als iemand interesse naar je toont wat je de dag hebt gedaan, maar dat gebeurde elke dag.
De laatste 3 maanden zagen we elkaar overdag ook niet vaak, S,avond ging ik altijd naar hem toe.
Hij regelde eigenlijk de relatie, en kon ik s,avond niet een keer, dan liet hij soms 2 dagen niks van zich horen.Ik ging er dan maar weer heen, en vroeg hem waarom hij zo reageerde.
Gewoon kwaad dat ik niet bij hem kwam. Mijn verjaardag zou hij komen, maar smste mij een kwartier voor die tijd af, dat hij niet kon komen.Hij kon me toch bellen.Heb hem gelijk teruggebeld, maar hij nam niet op.
Met meerde afspraken deed hij dat wel eens. Als ik hem dan aansprak wat daa de reden van was, dan zei hij, dat bepaal ik wel.Bazig vond ik dat. Dus hij bepaald onze relatie, en zijn familie en vrienden, had ik ook geen kennis mee gemaakt
In al die 5 maanden niet, terwijl zijn moeder mij wel graag wou zien zei hij dan tegen mij.
Sluit hij mij buiten, en waarom. Wat heeft hij te verbergen?
Toen ik hem daarover aansprak,dat ik wel eens kennis wou maken met zijn familie werd hij boos.
Dat regel ik wel wanneer waren zijn woorden. Ik zat s,avonds bij hem huis en werd er stil van.
Ik vroeg hem waarom hij zo reageerde, en vervolgens gaat hij staan, loopt naar e voordeur, en zegt; Als je het beter kan krijgen moet je het doen, eruit, wegwezen jij. Hij wou me de deur uitzetten, en gaf me een duw.
Hierop heb ik tegen hem gezegd, dat hij me niet aan moest komen, en heb hem gezegd, dat ik niks verkeerd heb gezegd.
Stond in de kamer en heb gezegd, dat als het zo moest, bij hem niet weer kwam.
Ik was een ondankbaar wijf, want hij was zo goed voor mij geweest, en ik was gestoord.
Ben huilend naar huis gereden, en heb 3 dagen gewacht op zijn reactie, maar die kwam er niet.
Heb de spullen die ik van hem heb gekregen, teruggebracht en voor zijn deur neergezet. Heb nog aangebeld,om toch nog proberen te praten, maar meneer deed de deur niet eens open.
In die week is mijn vader ook nog overleden, en heb hem nog op de hoogte gebracht via een sms, da ik toch nog met hem wou praten Geen reactie meer terug. Ben nu 2 maanden verder, en heb hier nog steeds veel verdriet van.
Wat is hier aan de hand, wat moet ik hiermee.Volgens mij ben ik niet gestoord aar hij.

Hoi lieve mensen, de reacties doen mij goed, ik heb inderdaad niet echt een makkelijke man gehad in deze relatie, heb eigenlijk niet eens vermeld dat hij verbaal ook niet leuk was. Mij een sukkel, of een moeilijk geval noemen. Of zogenaamde grapjes maken van; ik ruil je wel in voor twee van 18, Zijn eigen hond schopt, omdat het beest niet wou luisteren. Ik moest de hele dag maar lief zijn,en dan werd er gevraagd, ben je niet stout geweest.Voor mij staan en doen alsof hij mij dan sloeg, hij deed het niet, en wimpelde het dan af van; Het was maar een grapje.Mijn eigen vriendin mag me niet omhelzen, omdat ik wel eens verdrietig was, dan was zijn opmerking dat ze met haar poten van me af moest blijven,waqnt ze kon wel eens lesbisch zijn. Nu achteraf bekeken schaam ik mij dat ik niet eerder ben opgestapt. En ik durfde dit ook op te schrijven, maar het moet er uit. Ik ben te goed geweest om dit allemaal maar te pikken en daar heb ik nu de klap van.

afbeelding van waterman

Lieve Carlijn

Lees je eigen verhaaltje nog eens door......

En stel jezelf dan de volgende vraagjes:
Heeft hij respect voor je getoond?
Heeft hij voldoende waardering voor jou gehad?
Heeft hij jou in je waarde gelaten?

Dit zijn heel fundamentele vraagjes hoor.... Als hij niet voldoende respect toont, heeft hij wat mij betreft regeltje 1 overtreden: "Je zult respect hebben voor je relatie". En regeltje 1 mag niet overtreden worden. Wat mij betreft. En wordt regeltje 1 wel overtreden, dan ga je weg, en dan kijk je niet meer om. Want dan heeft hij regeltje 1 overtreden.

Probeer je eigen verhaaltje nog eens door te lezen!

Citaat:

Volgens mij ben ik niet gestoord aar hij.

Ik denk dat je daar helemaal gelijk in hebt.

Heeeeeel veel sterkte!
Waterman

afbeelding van carlijn

re

Hoi waterman, lief dat je reageerd, ja inderdaad, maar het houd me zolang bezig, omdat deze man heel goed voor mij is geweest, en veel dingen voor mij heeft gedaan. Dan vraag je je af, waarom heeft hij dat gedaan? Toch uit liefde, of om er zelf beter van te worden. Je kunt er met je verstand niet bij dat iemand je op zo,n manier de deur wijst. Mijn psygoloog had het idee dat hij een man is met het redderssyndroom. Maar goed, de klap komt aan, vandaar ook mijn bezoek aan een psygoloog.

afbeelding van waterman

Carlijn

Citaat:

Dan vraag je je af, waarom heeft hij dat gedaan?

Dat zijn hele moeilijke vraagjes hoor.... Soms krijg je daar geen antwoord op. En soms zijn de vraagjes ook niet helemaal relevant. Je moet je afvragen of jullie nog toekomst hebben samen. En als dat niet zo is, dan moet je hem loslaten, en weer voor jezelf gaan zorgen. En die vraagjes? Als hij het antwoord niet kan/wil geven is het soms heel moeilijk. Accepteren dan toch maar dat het uit is.

afbeelding van carlijn

ja je hebt wel gelijk

ja je hebt wel gelijk hoor.dank je waterman

afbeelding van lover71

Dit is wel een heel apart

Dit is wel een heel apart verhaal.Op een gegeven moment maak je toch kennis met familie, vrienden enz.Kennelijk was hij daar nog niet aan toe maar om dan zo te reageren is niet eerlijk tegenover jou.Het zijn normale vragen en daar moet je toch in alle redelijkheid over kunnen praten.Persoonlijk is het vrij ongepast dat hij niet op de dood van je vader heeft gereageerd.Hoe de relatie ook tot een eind is gekomen..zoiets doe je gewoon niet.Een kort smsje was genoeg geweest.Hij zit blijkbaar ook niet lekker in zijn vel omdat hij wel heel fel reageerde op bepaalde vragen of opmerkingen.Je hoeft jezelf niets te verwijten in deze.Het is balen dat het zo tot een einde is gekomen maar misschien wel beter zo.Geen goede basis om verder te bouwen

afbeelding van carlijn

Ja een raar en apart verhaal,

Ja een raar en apart verhaal, je twijfelt over jezelf,wat je fout hebt gedaan. Maar ben blij dat er mensen zijn die met je mee leven, ik zie het allemaal niet zo helder door mij verdriet, maar iemand anders ziet het wel weer beter. Vandaar dat ik het van mij af moet schrijven.Blijf hangen in mijn verdriet namelijk.

afbeelding van lover71

heb ik ook gehad hoor en dat

heb ik ook gehad hoor en dat bijna drie maanden lang.Maar het helpt je niet maar soms kan je niet anders.Ik doe ook genoeg leuke dingen..heb afleiding door mijn werk,sporten..schilder mijn hele huis sinds eind juli enz...en toch bleef ik hangen maar besef me steeds meer dat ik zo niet verder kan dus moet uit zelfbescherming voor mezelf kiezen

afbeelding van petals

oei meissie toch... ik denk

oei meissie toch... ik denk dat jij heel goed gehandeld hebt toen je voor jezelf bent opgekomen die dag. Niet gaan twijfelen aan jezelf!!!! Het is heel normaal dat jij zijn familie wil zien op een gegeven moment. Zijn reactie is echt volledig buiten proportie. Ik lees een heeeeele hoop dingen in zijn gedrag die niet normaal waren. Het jaloerse en controlerende naar jou toe, boos zijn als jij een keer niet kan maar tegelijk zelf zomaar afzeggen. Jou gestoord noemen, ondankbaar noemen.

Je zegt het heel goed: jij was hier NIET de gestoorde, maar in zijn gedrag zaten zeker heel veel dingen die niet kloppen. Ik zeg, geen enkele poging meer doen om dit goed te maken, mocht hij nog een keer komen aankloppen de deur heel hard dichthouden, niet ingaan op eventueel poeslief gedrag, praten helpt niet. Je hebt een paar keer geprobeerd jouw wensen te laten weten, nou je hebt gezien hoe hij reageerde en dat zal hij weer doen. Hij heeft laten zien wie hij is in zijn gedrag naar jou toe, respectloos en onbeschoft.

afbeelding van carlijn

hoi petals

Hoi bedankt voor je wijze woorden, wel wat laat, maar ben net thuis,even weggeweest vannavond.
Fijn dat je me mij goede adviezen geeft, en ga er zeker over nadenken.

afbeelding van mrmusicman

@Carlijn

Hee, goed dat je bent opgestapt, niet meer omkijken ook, zon man wil je gewoon niet, en dus laten gaan.
Kan allemaal analyses hier over losgooien maar forget it, deze man verdiend je liefde niet, en het drama zou alleen maar groter worden met de tijd. Wees in ieder geval blij dat je er nu uit bent gestapt en niet later.

sterkte en laat het los.

afbeelding van carlijn

hey mrmusicman, dank voor je

hey mrmusicman, dank voor je antwoord.

afbeelding van waterman

Lieve Carlijn....

Citaat:

Hoi lieve mensen, de reacties doen mij goed, ik heb inderdaad niet echt een makkelijke man gehad in deze relatie, heb eigenlijk niet eens vermeld dat hij verbaal ook niet leuk was. Mij een sukkel, of een moeilijk geval noemen. Of zogenaamde grapjes maken van; ik ruil je wel in voor twee van 18, Zijn eigen hond schopt, omdat het beest niet wou luisteren. Ik moest de hele dag maar lief zijn,en dan werd er gevraagd, ben je niet stout geweest.Voor mij staan en doen alsof hij mij dan sloeg, hij deed het niet, en wimpelde het dan af van; Het was maar een grapje.Mijn eigen vriendin mag me niet omhelzen, omdat ik wel eens verdrietig was, dan was zijn opmerking dat ze met haar poten van me af moest blijven,waqnt ze kon wel eens lesbisch zijn. Nu achteraf bekeken schaam ik mij dat ik niet eerder ben opgestapt. En ik durfde dit ook op te schrijven, maar het moet er uit. Ik ben te goed geweest om dit allemaal maar te pikken en daar heb ik nu de klap van.

Ik geloof dat je er verstandig aan gedaan hebt om weg te gaan..... Ik vind dit overtreding van regeltje 1: "Respect voor jou tonen". En ik vind het overtreding van wel wat meer regeltjes... Het was zwaar over de grens, denk ik.

Schaam je er niet voor, hoor! Schaam je niet voor de positie waar je in gezeten hebt. Maar wees er trots op dat je opgestapt bent!!!!! Je bent te goed om dit allemaal te pikken!

Liefs van Waterman

afbeelding van carlijn

Ook jij waterman, bedankt

Ook jij waterman, bedankt voor het lezen van mijn verhaal.En voor iedereen heel veel sterkte.
Ik moet (en wij allemaal) de moed niet opgeven.

afbeelding van waterman

Carlijn

Glimlach
Thx
X