Wat moet ik hiervan denken?

afbeelding van Mel

Hallo allemaal,

Wou even jullie gedacht vragen over het volgende:

Heb tijdje terug man leren kennen en het klikte vrijwel meteen. Wij hebben toen lang gebabbeld en hij vertelde mij dat hij 'heel diep gezeten had' (afgebroken relatie, heeft zoontje en denkt dat dat een groot probleem gaat zijn voor ev. nieuwe partner, ongeval gehad, onzeker over zijn werk of welk hij wilt doen, ...). Ik had van in het begin zoiets van 'leuke man', we zien wel waar dat eindigt. We hebben dan nog enkele keren afgesproken, was leuk,zag wel dat hij heel onzeker was, was eerste vrouw zei hij waar hij sindsdien iets mee was gaan doen, ... maar wou eerst zijn leven weer op rails wou zetten voor dat hij aan nieuwe relatie wou beginnen, wat ik natuurlijk ergens wel begrijp. Het 'probleem' nu is alleen dat er telkens zoveel tijd tussen zit. Hij heeft de laatste keer dat ik hem zag, gezegd dat we nog ns naar de film gingen en dat is nu al enkele weken geleden. Het probleem is alleen, aangezien ik zelf in het verleden ook al gekwetst geweest ben, dat ik begin te twijfelen dan of ik er nog wel iets van ga horen. Ben zelf heel voorzichtig geworden in die dingen, laat hem met rust en hij heeft beloofd mij te bellen. En aan de andere kant heb ik zoiets van 'we kunnen toch gewoon nu contact houden en zien waar het uitkomt', moet wel bekennen dat ik n beetje vlindertjes heb ondertussen, maar wil hem vast en zeker nog veel beter leren kennen voordat ik nog maar denk aan een relatie met hem.

Wat denken jullie hiervan? Moet ik er maar in geloven dat hij nu iets gaat laten horen? Zou hij het eerlijk zeggen als er een andere reden is? Het maakt mij alleen wat onzeker, dat 'wachten'. Heb hem wel al eens gezegd dat hij veel te veel nadenkt en hij zei toen dat hij momenteel heel veeleisend was, vooral door zijn zoontje.

Dank u voor te lezen!

afbeelding van kikkerflosje

Inderdaad een moeilijke

Inderdaad een moeilijke situatie Mel. Enerzijds gebrijp je dat hij het rustig aan wil doen, anderzijds kan je niet echt blij zijn met hoe het nu gaat. Misschien kan deze man moeilijk ruimte voor jou maken in zijn leven? Als het te lang gaat duren zou ik toch maar afhaken als ik jou was, want uiteindelijk zal hij jou toch wel in moeten plooien als hij iets met je wil. Hij zal toch ook wel naar jou verlangen? Of toch niet?

Groetjes Kikkerflosje

Het is makkelijk het jezelf moeilijk te maken, maar veel moeilijker het jezelf makkelijk te maken.

afbeelding van Lifebegins

Iemand moet natuurlijk 100%

Iemand moet natuurlijk 100% voor je willen gaan. Maar hij is wel duidelijk in zijn verhaal. Hij is onzeker en wil eerst zijn leven weer op orde krijgen. Dat begrijp ik goed, want dat is iets waar ik zelf ook nog mee worstel.
De vraag is hoelang jij wil en kan wachten. Het feit dat hij al weken niets meer heeft laten horen bevalt me eerlijk gezegd niet.
Als hij het een kans zou willen geven kunnen jullie tenminste nog met elkaar praten toch?

Sterkte,
LB.

afbeelding van Deborah

Zelf weet ik hier ook geen

Zelf weet ik hier ook geen antwoord op , dat komt omdat ik zo wat in dezelfde situatie zit . Dus ik kan me wel voorstellen hoe je je moet voelen...
Sterkte,